Šio vėrinio taip pat jau neturiu
Šių dviejų taip pat jau nebera
Turiu dvi gintarines naujienas, kol kas laisvos
Linas, Baltijos gintaras, paauksuotos metalinės detalės, varinė paauksuota viela, užsegimo ilgis reguliuojamas
Apyrankė tiks plačiam riešui (apie 18cm) arba galiu susiaurinti
Linas, Baltijos gintaras, oda, varis žalvaris, pasidabruotos detalės, magnetinis nerūdyjančio plieno užsegimas
Riešui 16-17cm
Linas, Baltijos gintaras, paauksuotos metalinės detalės, varinė paauksuota viela, užsegimo ilgis reguliuojamas
Apyrankė tiks plačiam riešui (apie 18cm) arba galiu susiaurinti
Linas, Baltijos gintaras, oda, varis žalvaris, pasidabruotos detalės, magnetinis nerūdyjančio plieno užsegimas
Riešui 16-17cm
QUOTE(L.M.A. @ 2013 08 12, 13:56)
Užsakyta
Linas, Baltijos gintaras, auksu ir sidabru dengtos metalinės detalės, magnetinis nerūdyjančio plieno užsegimas
Linas, Baltijos gintaras, auksu ir sidabru dengtos metalinės detalės, magnetinis nerūdyjančio plieno užsegimas
Cia tik apyranke, ar ir kaklo papuosalas? Kokia kaina?
Daiva z, siuo atveju tik apyranke, bet imanomas variantas ir 2in1 (apyranke-verinys)
Detaliau per AZ
Detaliau per AZ
Užsakymas
Linas, swarovski, magnetinis užsegimas
Linas, swarovski, magnetinis užsegimas
-Laisvi kaklo vėriniai-
Iš karto surašau kainas su rudeniškom nuolaidėlėm
Linas, sidabras, pasidabruoto užsegimo ilgis reguliuojamas - 95,-
Linas, labradoritai, kalnų krištolas, čekiškas stiklas, pasidabruotos metalinės detalės, magnetinis nerūdyjančio plieno užsegimas - 130,-
Linas, sidabras, pasidabruotos metalo detalės, magnetinis nerūdyjančio plieno užsegimas - 80,-
Iš karto surašau kainas su rudeniškom nuolaidėlėm
Linas, sidabras, pasidabruoto užsegimo ilgis reguliuojamas - 95,-
Linas, labradoritai, kalnų krištolas, čekiškas stiklas, pasidabruotos metalinės detalės, magnetinis nerūdyjančio plieno užsegimas - 130,-
Linas, sidabras, pasidabruotos metalo detalės, magnetinis nerūdyjančio plieno užsegimas - 80,-
Alpstu žiūrėdama į Jūsų kurtus papuošalus
O apyrankių rudeniškom kainom neturite?
O apyrankių rudeniškom kainom neturite?
Kokie originalus papuosalai Kaip anksciau ju nemaciau Jau noriu.....
Kokie neįprasti ir kokie gražūs darbai
Nuostabios apyrankes
Ir as labai noriu... Brukstelkit kainytes i az
Ir as labai noriu... Brukstelkit kainytes i az
Toks gražių žodžių antplūdis mano temoj labai smagus, ypač radus juos tokios tamsios, apniukusios dienos rytą. Ir dėl jūsų merginos alpimų ir norų labai džiaugiuosi, ir kad mane atranda nauji žmonės. Ačiū jums
C_ataner, apyrankių su nuolaidom kol kas nėra, nes dauguma papuošalų mano džiaugsmui ilgam neužsilieka
Eglu, detaliau pabendraukim asmeniškai
Šitas vėrinukas rezervuotas
O šis naujas:
C_ataner, apyrankių su nuolaidom kol kas nėra, nes dauguma papuošalų mano džiaugsmui ilgam neužsilieka
Eglu, detaliau pabendraukim asmeniškai
Šitas vėrinukas rezervuotas
O šis naujas: