L.M.A., kiek tave galima girti bižuterija viena už kitą gražesnė
Dar viena gintarinė apyrankė
Linas, Baltijos gintaras, paauksuotos metalinės detalės
Ačiū, VasareV
einu ir vaidoskai dar pašnibždėt
Sieloneše, jei tik giriasi, tai man labai gera Man brangūs ir pasisveikinantys, ir patyliukais pasivaikštantys svečiai
Linas, Baltijos gintaras, paauksuotos metalinės detalės
Ačiū, VasareV
einu ir vaidoskai dar pašnibždėt
Sieloneše, jei tik giriasi, tai man labai gera Man brangūs ir pasisveikinantys, ir patyliukais pasivaikštantys svečiai
Nebeturiu
Šios taip pat jau neturiu
Kad nebūtų dar vieno batsiuvio be batų, pagaliau pasidariau kai ką ir sau
Linas, akvamarinai, sidabras, pasidabruotos metalinės detalės, oda, nerūdyjančio plieno magnetinis užsegimas
Linas, akvamarinai, sidabras, pasidabruotos metalinės detalės, oda, nerūdyjančio plieno magnetinis užsegimas
Kaip sau - pati gražiausia
Sveiki, kiek kainuotų lininė su gintaru apyrankė?
QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 06 13, 12:27)
Kaip sau - pati gražiausia
Ačiū Kuri gražiausia čia jau skonio dalykas. Labai mėgstu mėlynas ir pilkas spalvas, o dar akvamarinas šiam etapui man labai tinkamas akmuo, todėl apyrankė "gyvena" ant mano rankos ir ir nenori net trumpam atsiskirti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2013 06 13, 12:34)
Sveiki, kiek kainuotų lininė su gintaru apyrankė?
Atrašysiu į AŽ
Kažkodėl šią savaitę labai lepinu save
Žydrąją apyrankę pasidariau sau tikslingai, o šią nors dariau ne sau, bet taip netyčia numažinau, kad turbūt tiks tik man. Nebent atsiras dar vienas itin plonas riešas
Linas, sidabras, oda, tigro akis, magnetinis nerūdyjančio plieno užsegimas
Žydrąją apyrankę pasidariau sau tikslingai, o šią nors dariau ne sau, bet taip netyčia numažinau, kad turbūt tiks tik man. Nebent atsiras dar vienas itin plonas riešas
Linas, sidabras, oda, tigro akis, magnetinis nerūdyjančio plieno užsegimas
Tobulėja tavo darbai
Tavo darbai jau tobuli, o aš tobulėju, ieškau naujų formų, medžiagų. Ačiū
Linas, sidabras, sidabru dengtos metalo detalės, nerūdyjančio plieno magnetinis užsegimas