DOVANA...
L.M.A...eina sau...kaip gražu ...o ir pačio daikto pateikimas -fantastika
Pagirtina, kad atrandi laiko sudaryti aplinką, o ją tinkamai parinkt laiko kaštai padidėja, bet...gautas rezultatas pranoksta lūkeščius. Labai,labai gražu
Pagirtina, kad atrandi laiko sudaryti aplinką, o ją tinkamai parinkt laiko kaštai padidėja, bet...gautas rezultatas pranoksta lūkeščius. Labai,labai gražu
QUOTE(sobieska @ 2011 09 23, 00:01)
L.M.A...eina sau...kaip gražu ...o ir pačio daikto pateikimas -fantastika
Aciu labai Mokausi is paciu geriausiu
Dar truputi nuotrauku...
QUOTE(L.M.A. @ 2011 09 26, 10:57)
Įdomu, kuri jau čia ta geriausia ...žinok, akių neina atplėšt, gražuma ...laukiu tęsinio
QUOTE(sobieska @ 2011 09 26, 23:29)
Įdomu, kuri jau čia ta geriausia ...žinok, akių neina atplėšt, gražuma ...laukiu tęsinio
imsiu cia dabar ir sakysiu O jei rimtai, tai butent i tavo darbus beziuredama suvokiau, kaip svarbu yra darbo pateikimas (priesingu atveju darbas gali pasirodyti prastesnis nei yra is tikruju yra, be to galima pamatyti, kaip ta daikta mato pats autorius).
P.S. jau antra karta mano remeli giri, man dvigubai maloniau
QUOTE(saulute1993 @ 2011 10 08, 19:41)
labai grazus darbeliai verti demesio. o darbo pateikinas labai grazus . tiesiog didelis pliusas
Aciu, man labai gera girdet
Neuzilgo pasirodysiu su keletu nauju vaikisku pakabeliu...
Truputi spalvu ir jaukumo...
Papildyta:
Papildyta:
o traukinukas kaip ir iškilus...šlipsiukas ...visos pakabėlės labai žavios ..tedžiai
O pakabu grozis
Pritariu kolegėms, pakabos su dideliu išradingumu padarytos
nerealus talentas!!!