Dar nerodytas LAISVAS komplektas - apyrankė ir diržiukas.
Diržas labai gražiai atrodytų ant laisvos suknelės.
Diržiuką apsukus daug kartų aplink ranką taip pat galima nešioti kaip apyrankę.
Naudotos medžiagos:
swarovski kristalai, rudas linas, paauksuotos metalinės detalės ir magnetiniai užsegimai.
Komplektas tik smulkaus sudėjimo merginai-moteriai. Apyrankė tiktų max 15cm, idealiausia 14,5 cm apimties riešui. Diržiukas 80 cm ilgio (kokį centimetra gali pasitempti).
Šiemet man kalendorinė pirma pavasario diena atitinka pavasario pojūtį viduje Jau pradedu galvoti apie Velykas... jei Jūs taip pat, tuomet siūlau du laisvus Velykinius rinkinius, kurie neabejotinai padėtų papuošti jūsų Velykas:
"Faberge giminaitis"
Rinkinys namų puošmenai ir Velykoms
Keramikinis kiaušinio formos indas (vidus glazūruotas, toddėl galima laikyti ir maisto produktus), 2 mediniai kiaušiniai ir medinis stovelis kiaušiniui
Visas darbas dekoruotas apie 30 vnt. swarovski kristalų
Indo ir stovelio dugnai iškloti spec. medžiaga, todėl nebraižys stalo paviršiaus.
"Gaidys ir spalvos"
Velykinio stalo puošmena
Keramikinė lėkštutė, 6 vnt. medinių kiaušinių, 3 mediniai stoveliai kiaušiniams
Stovelių ir lėkštutės dugnai iškloti spec. medžiaga, todėl nebraižys stalo paviršiaus.
"Faberge giminaitis"
Rinkinys namų puošmenai ir Velykoms
Keramikinis kiaušinio formos indas (vidus glazūruotas, toddėl galima laikyti ir maisto produktus), 2 mediniai kiaušiniai ir medinis stovelis kiaušiniui
Visas darbas dekoruotas apie 30 vnt. swarovski kristalų
Indo ir stovelio dugnai iškloti spec. medžiaga, todėl nebraižys stalo paviršiaus.
"Gaidys ir spalvos"
Velykinio stalo puošmena
Keramikinė lėkštutė, 6 vnt. medinių kiaušinių, 3 mediniai stoveliai kiaušiniams
Stovelių ir lėkštutės dugnai iškloti spec. medžiaga, todėl nebraižys stalo paviršiaus.
Nerealus grožis
Užsukau į tavo tema ir netekau žado Vau... apyrankių grožis dar neteko matyti tokių apyrankių iš lino, toks jaumas, kad ji ne tik puošia, bet ir skleidžia šilumą
Ir dėžutė su geiša labai graži, žavi mane beicuoti darbai
Ir dėžutė su geiša labai graži, žavi mane beicuoti darbai
nuostabios apyrankės iš lino...žavu
Ooo kiek svečių sulaukiau kol manęs čia nebuvo
Ačiū labai už paliktą šilumą Sieloneše, c_ataner, diuni
O papuošalai tikrai "šildo", užsidedu ir tarsi prigyja, daug kas sako, kad užsideda ir negali nusiimti, nešioja kasdien. Matyt dėl lino, natūrali ir artima medžiaga, na ir aš šiek tiek prie to matyt prisidedu...
Ačiū labai už paliktą šilumą Sieloneše, c_ataner, diuni
O papuošalai tikrai "šildo", užsidedu ir tarsi prigyja, daug kas sako, kad užsideda ir negali nusiimti, nešioja kasdien. Matyt dėl lino, natūrali ir artima medžiaga, na ir aš šiek tiek prie to matyt prisidedu...
LAISVAS vėrinys
Linas, natūralūs gėlavandeniai perlai, paauksuotos metalinės detalės, magnetinis užsegimas.
Linas, natūralūs gėlavandeniai perlai, paauksuotos metalinės detalės, magnetinis užsegimas.
QUOTE(L.M.A. @ 2013 03 05, 10:35)
[i][b]LAISVAS vėrinys
Paklūsta linas tavo rankoms: ir apyrankės, ir vėriniai
Dailus vėrinys, labai įdomiai atrodo
Dėkoju, Sieloneše, bandau "prisijaukinti" liną ir man tas procesas labai patinka. Atrodo jis pasiduoda mano rankoms ir idėjoms
Šis labai greitai buvo "nučiuptas"
QUOTE(L.M.A. @ 2013 02 25, 17:21)
O ji dar kartą galėtų atskristi?.. Pas mane?...
Rašykit AZ
Tugras, žinoma gali, bendraukim per AŽ