Įkraunama...
Įkraunama...

Lauritos Deco-studija

L.M.A., atejau ir WoW blink.gif Kaip man patinka tokie papuosalai wub.gif Tu nuostabi thumbup.gif Toks labai labai savitas stilius ir toks isskirtinis rolleyes.gif
As tau brukstelsiu az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2012 11 29, 00:14)
L.M.A., atejau ir WoW  blink.gif Kaip man patinka tokie papuosalai  wub.gif Tu nuostabi  thumbup.gif Toks labai labai savitas stilius ir toks isskirtinis  rolleyes.gif
As tau brukstelsiu az  mirksiukas.gif

Aciu tau, Daiva 4u.gif Kaip pakutena padus tokie komplimentai ax.gif
Pabendraukim per AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 11 27, 14:48)

Nu ką doh.gif Turiu laisvą minutę, tai užsukau ir pas tave. Ir... Ši apyrankė mane nužudė savo grožiu user posted image
Kiek milijonų kainuoja? user posted image
Atsakyti
BA, prašau, nemirk dar, ka mirksiukas.gif Tu su savo kuriamais grožiais dar daug kam reikalinga 4u.gif Identiška apyrankė kainuoja tikrai nedaug (80 pinigėlių), o milijonus gali pasilaikyt sau biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 12 01, 21:42)
BA, prašau, nemirk dar, ka mirksiukas.gif  Tu su savo kuriamais grožiais dar daug kam reikalinga 4u.gif  Identiška apyrankė kainuoja tikrai nedaug (80 pinigėlių), o milijonus gali pasilaikyt sau biggrin.gif  mirksiukas.gif

Aš noriu tokios juodos su auksais new_russian.gif wub.gif Įmanoma? bigsmile.gif Nes kitaip tikrai numirsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BA @ 2012 12 01, 23:48)
Aš noriu tokios juodos su auksais  new_russian.gif  wub.gif Įmanoma?  bigsmile.gif Nes kitaip tikrai numirsiu  biggrin.gif

Juodos ir aukso derinys wub.gif wub.gif wub.gif aisku imanoma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 12 01, 21:59)
Juodos ir aukso derinys  wub.gif  wub.gif  wub.gif  aisku imanoma thumbup.gif

Kaip lauksiu dabar bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
O čia antroji nerodyta apyrankė "Gyvačiukas"
P.S. jau užimta

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

-----------------
Dekupažo darbai
Autoriniai papuošalai
Atsakyti
Vos širdis nesustojo karsta.gif Kad tu žinotum kaip aš laukiu saviškės bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BA @ 2012 12 04, 13:28)
Vos širdis nesustojo  karsta.gif Kad tu žinotum kaip aš laukiu saviškės  bigsmile.gif  wub.gif

biggrin.gif laikykis, tikiuosi ilgai neužtruksiu (laukiu juodo lino) mirksiukas.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

-----------------
Dekupažo darbai
Autoriniai papuošalai
Atsakyti
Wawawywa yahoo.gif Jau žinau, kad čia mano wub.gif
Atsakyti