O aš žinau, ką šiais metais atneš Kalėdų senis keliems vaikučiams...
(tik fotografavimui turėjau vos kelias minutes , todėl nuotraukom turiu pretenzijų... kaip ten bebūtų, darbelius vis gi spėjau įamžinti)
Užsakymas
"Kalėdų seneliams beplušant..."
Dekupažo darbai
Papuošalai
Tiesiog puikios
Brūkšniuk, Varine - ačiū
Užsakymas - papuošalas 2in1. Apyrankė arba vėrinys ant kaklo.
Linas/swarovski kristalai/pasidabruotos metalo detalės.
ant šviesaus pagrindo...
-----------------
Dekupažo darbai
Autoriniai papuošalai
Kazkas nuostabaus . Kaip smagu, kad atradai save ir naujame amplua ir dar smagiau, kad sitas grozis neuzilgo puos mane . LMA, jau karta tau sakiau, kad matau, jog mudvi sutarsim , dabartinis tavo darbelis tai tik patvirtina visu simtu
labai dailiai atrodo
Zydrem, ačiū
Ačiū JPE, kad grįžti ir "leidiesi" džiuginama Penktadienį-šeštadienį jau turėsi SAVO vėrinį, puošiesi, maivysiesi prie veidrodžio ir erzinsi savo draugę
Ačiū JPE, kad grįžti ir "leidiesi" džiuginama Penktadienį-šeštadienį jau turėsi SAVO vėrinį, puošiesi, maivysiesi prie veidrodžio ir erzinsi savo draugę
nee, drauges neerzinsiu, bandysiu ikalbinti isigyti kazka panasaus .
Tas grozis jau pas mane!!!!! Net mano zodziu nestokojancioje galveleje, truksta minciu, kaip galeciau isreiksti savo susizavejima subtilu, moteriska ir taaaiiippp prabangu. Aciu
QUOTE(JPE @ 2012 11 24, 13:47)
Tas grozis jau pas mane!!!!! Net mano zodziu nestokojancioje galveleje, truksta minciu, kaip galeciau isreiksti savo susizavejima subtilu, moteriska ir taaaiiippp prabangu. Aciu
Praskaidrinai mano savaitgalį, JPE Tokia reakcija yra geriausias kuras mano kūrybinei fantazijai. Ačiū tau, as labai patenkinta
Šiuo metu darau dvi apyrankes. Nors jos dar nebaigtos, bet man jau labai patinka, galvoju gal vieną iš jų net gi pasiliksiu sau . Apyrankių sudedamosios dalys bus beveik tokios pačios, bet rezultatas kitoks. Pirmadienį-antradienį jau turėčiau parodyti
Viena iš apyrankių, kurias žadėjau parodyti.
Ši užimta (užėmiau pati ).
Antroji dar nebaigta (kol kas negavau reikiamos spalvos kristalų), bet artimiausiu metu tikiuosi užbaigti, todėl jei atsiras pageidaujanti, galėsiu pritaikyti individualų apyrankės ilgį.
Bus panaši į šitą, tik spalvos bus kitos: sidabro spalvos metalinės detalės, juodi ir skaidrus swarovski kristalai.
Linas-swarovski kristalai-swarovski perlai-paauksuotos metalinės detalės-magnetinis užsegimas
(gaila, nuotraukose negaliu perteikti kristalų žėrėjimo...)
-----------------
Dekupažo darbai
Autoriniai papuošalai
Ši užimta (užėmiau pati ).
Antroji dar nebaigta (kol kas negavau reikiamos spalvos kristalų), bet artimiausiu metu tikiuosi užbaigti, todėl jei atsiras pageidaujanti, galėsiu pritaikyti individualų apyrankės ilgį.
Bus panaši į šitą, tik spalvos bus kitos: sidabro spalvos metalinės detalės, juodi ir skaidrus swarovski kristalai.
Linas-swarovski kristalai-swarovski perlai-paauksuotos metalinės detalės-magnetinis užsegimas
(gaila, nuotraukose negaliu perteikti kristalų žėrėjimo...)
-----------------
Dekupažo darbai
Autoriniai papuošalai