Įkraunama...
Įkraunama...

Lauritos Deco-studija

O aš žinau, ką šiais metais atneš Kalėdų senis keliems vaikučiams... biggrin.gif mirksiukas.gif
(tik fotografavimui turėjau vos kelias minutes doh.gif , todėl nuotraukom turiu pretenzijų... kaip ten bebūtų, darbelius vis gi spėjau įamžinti)

Užsakymas
"Kalėdų seneliams beplušant..."

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Dekupažo darbai
Papuošalai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 19 lapkričio 2012 - 15:04
Tiesiog puikios bigsmile.gif
Atsakyti
Labai zaismingos pakabeles.
Atsakyti
Brūkšniuk, Varine - 4u.gif 4u.gif ačiū
Atsakyti

Užsakymas - papuošalas 2in1. Apyrankė arba vėrinys ant kaklo.
Linas/swarovski kristalai/pasidabruotos metalo detalės.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ant šviesaus pagrindo...
user posted image
user posted image

-----------------
Dekupažo darbai
Autoriniai papuošalai
Atsakyti
Kazkas nuostabaus wub.gif wub.gif wub.gif . Kaip smagu, kad atradai save ir naujame amplua 4u.gif ir dar smagiau, kad sitas grozis neuzilgo puos mane ax.gif ax.gif . LMA, jau karta tau sakiau, kad matau, jog mudvi sutarsim g.gif , dabartinis tavo darbelis tai tik patvirtina visu simtu tongue.gif
Atsakyti
labai dailiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Zydrem, ačiū mirksiukas.gif

Ačiū JPE, kad grįžti ir "leidiesi" džiuginama 4u.gif Penktadienį-šeštadienį jau turėsi SAVO vėrinį, puošiesi, maivysiesi prie veidrodžio ir erzinsi savo draugę mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 22 lapkričio 2012 - 00:41
smile.gif smile.gif nee, drauges neerzinsiu, bandysiu ikalbinti isigyti kazka panasaus smile.gif smile.gif.
Atsakyti
Tas grozis jau pas mane!!!!! Net mano zodziu nestokojancioje galveleje, truksta minciu, kaip galeciau isreiksti savo susizavejima wub.gif wub.gif subtilu, moteriska ir taaaiiippp prabangu. Aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 11 24, 13:47)
Tas grozis jau pas mane!!!!! Net mano zodziu nestokojancioje galveleje, truksta minciu, kaip galeciau isreiksti savo susizavejima wub.gif  wub.gif subtilu, moteriska ir taaaiiippp prabangu. Aciu  thumbup.gif

Praskaidrinai mano savaitgalį, JPE 4u.gif Tokia reakcija yra geriausias kuras mano kūrybinei fantazijai. Ačiū tau, as labai patenkinta drinks_cheers.gif

Šiuo metu darau dvi apyrankes. Nors jos dar nebaigtos, bet man jau labai patinka, galvoju gal vieną iš jų net gi pasiliksiu sau smile.gif . Apyrankių sudedamosios dalys bus beveik tokios pačios, bet rezultatas kitoks. Pirmadienį-antradienį jau turėčiau parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Viena iš apyrankių, kurias žadėjau parodyti.
Ši užimta (užėmiau pati biggrin.gif ).
Antroji dar nebaigta (kol kas negavau reikiamos spalvos kristalų), bet artimiausiu metu tikiuosi užbaigti, todėl jei atsiras pageidaujanti, galėsiu pritaikyti individualų apyrankės ilgį.
Bus panaši į šitą, tik spalvos bus kitos: sidabro spalvos metalinės detalės, juodi ir skaidrus swarovski kristalai.

Linas-swarovski kristalai-swarovski perlai-paauksuotos metalinės detalės-magnetinis užsegimas
(gaila, nuotraukose negaliu perteikti kristalų žėrėjimo...)
user posted image

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

user posted image

user posted image

-----------------
Dekupažo darbai
Autoriniai papuošalai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 27 lapkričio 2012 - 14:50