Įkraunama...
Įkraunama...

Lauritos Deco-studija

Až prasivaliau.

Ne man? unsure.gif

na, gal kas kitkas bus man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2012 10 09, 23:13)
Až prasivaliau.

Ne man? unsure.gif

na, gal kas kitkas bus man 4u.gif

Jums, viskas gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
-dovana vestuviu proga-

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

-----------------
Dekupažo darbai
Atsakyti
Kaip pas tave čia viskas gražu wub.gif
Aš vis dar neatsipeikėjau po dėžutės paieškų, kai susidūriau su dekupažo realybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BA @ 2012 10 29, 12:10)
Kaip pas tave čia viskas gražu  wub.gif
Aš vis dar neatsipeikėjau po dėžutės paieškų, kai susidūriau su dekupažo realybe  biggrin.gif

Yra kelios SM dekupazo meistriu temeles, kur daug kokybisku ir graziu darbu, jos tikrai pades tau atsipeiket mirksiukas.gif
Aciu, BA mirksiukas.gif 4u.gif Tavo namuose irgi be galo jauku ir subtilu, vis ziuriu i viena tavo linine staltiese, bet dar man ankstoka pirkti, sodybai nusiziurejau, bet iki statybu pabaigos dar uj uj kaip toli smile.gif

LAISVI DARBAI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 10 29, 18:20)
Yra kelios SM dekupazo meistriu temeles, kur daug kokybisku ir graziu darbu, jos tikrai pades tau atsipeiket mirksiukas.gif
Aciu, BA mirksiukas.gif  4u.gif Tavo namuose irgi be galo jauku ir subtilu, vis ziuriu i viena tavo linine staltiese, bet dar man ankstoka pirkti, sodybai nusiziurejau, bet iki statybu pabaigos dar uj uj kaip toli smile.gif
LAISVI DARBAI 4u.gif

Aš ten nebyliai užsuku pas jus ir pasigrožiu darbais blush2.gif

Einu rašyti až biggrin.gif Be reikalo išsidavei dėl staltiesės laugh.gif
Atsakyti
Šį kartą šis tas naujo mano temoj 4u.gif
Jau kurį laiką jaučiu trauką papuošalų kūrybai. Keletą papuošalų esu dariusi dekupažo technika, o dabar pasirodau su lino/sidabro/swarovski kristalų deriniu, kuriuo puošiuosi pati... nors kas žino, gal kada imsiu puošti ir jus, jei tik bus pageidaujančių...

user posted image

user posted imageuser posted image

-----------------
Dekupažo darbai
Autoriniai papuošalai
Atsakyti
Isvertei mane is koju doh.gif doh.gif Ir ko as cia lindau????? Kad dabar visa nakti sapnuociau ir modeliuociau kaip atrodytu ant manes?? wub.gif wub.gif wub.gif TOBULA!!!
Atsakyti
Didesnio komplimento ir nesitikejau, aciu tau JPE 4u.gif 4u.gif
Is ties, man paciai sitas rinkinys wub.gif Del to kol kas pasilikau ji sau, nors dar nezinau, kokia proga galesiu pasipuosti... nes nors pagrinda sudaro linas, bet atrodo nekasdieniskai ir gan prabangiai. Patiko daryti, rezultatas liux, todel dristu manyti, kad panasiu darbu bus daugiau. Todel drasiai gali pasvajoti apie rinkini sau kokia nors proga, o dar geriau be jos mirksiukas.gif Vietoj swarovski gali buti perlai, gintarai ir t.t.
Atsakyti
Gundai??? 4u.gif man ta apyranke ideali, abejociau del auskaru ilgio, nes tokiu ilgu niekada nesu bandziusi ax.gif . Kai sumastysi, brukstelk kaina- megstu zinoti savo svajoniu verte 4u.gif , kad zinociau kada jai lemta issipildyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 11 14, 00:24)
Gundai??? 4u.gif man ta apyranke ideali, abejociau del auskaru ilgio, nes tokiu ilgu niekada nesu bandziusi  ax.gif . Kai sumastysi, brukstelk kaina- megstu zinoti savo svajoniu verte 4u.gif , kad zinociau kada jai lemta issipildyt blush2.gif

Kodel gi ne? Mes moterys turim puostis, nes tai daro mus laimingesnes 4u.gif
Auskarai tai taip, ilgi ir ispudingai atrodo, bet ne visiems tinka. Galima sugalvoti kazka kita, galima daryti tik apyranke. O kaina stipriai svyruotu nuo pasirinktu akmenuku, nuo pasirinkimo pvz. sidabras, paauksuotas sidabras ar pasidabruota bizuterija ir pan. Konkreciai sitam rinkiny sunaudota daug swarovski gan stambiu kristalu, be to dar sidabro detales... bet rezultatas vertas kainos. Nuotraukose nesimato to kristalu zerejimo wub.gif Kad butu galima ivertinti svajones kaina, reiktu ja konkretizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Miestai jau šventiškai puošiasi, o tai vienas iš ženklų, kad artėja viena gražiausių švenčių metuose. Išvenkite "dovanų ieškojimo karštinės" apie dovanėles artimiems žmonėms pagalvojant anksčiau, kad netektų gadinti pakilios nuotaikos belakstant po parduotuves paskutinėmis dienomis 4u.gif

Laisvus darbus rasite čia 4u.gif

"Geišos išpažintis" ("Memoirs of a Geisha"), 70Lt
Knygos skirtukas ir dėžutė jam:
user posted image
user posted image

"Miško pasaka", 100Lt
Komplektas: nuotraukų albumas (telpa 200 nuotraukų) ir dėžutė smulkiems daikčiukams.
Dėžutės vidus ir albumo šonai viduje iškloti taškuotu filcu (dirbtine vilna).
user posted image
user posted image
user posted image

"Indiška aistra", tik 45Lt
Metalinė detalė, swarovski kristaliukas, viduje filcas (dirbtinis veltinis)
Išmatavimai:
16x12x8
12x10 (vidinis tūris)
user posted image

"Turkiška pirtis", tik 35Lt
medinė lėkštė, dekoruota dekupažo technika
skersmuo 25 cm
user posted image
user posted image

Atsakyti