Įkraunama...
Įkraunama...

Lauritos Deco-studija

QUOTE(BA @ 2012 07 04, 13:26)
Dar kartą peržiūrėjau jūsų darbus  wub.gif Ir nekantriai lauksiu savojo  bigsmile.gif

aciu, tikiuosi ilgai neuztruksiu mirksiukas.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 07 05, 00:38)
Dabar sushi asociuosis  man ne tiktai su žodelyčiais:ryžiai, gražu, skanu, delikatu...vasabiiiiiiiii biggrin.gif ...bet ir su tavo ...padėklais/padėkliukais...nai,nai,nai....
Žaviuosi tavimi mirksiukas.gif

su tais padeklais viena beda, i juos uzmetus aki visada uzsimanau sushi, ivarys mane i bankrota biggrin.gif
Dekui tau 4u.gif

QUOTE(daiva_z @ 2012 07 05, 15:56)
Mano Simute labai megzta sushi  wub.gif jau nbesuksiu galvos, kai reiks dovanos  thumbup.gif
Tobula  wub.gif

Aciu labai, Daiva 4u.gif Padeklai kol kas laisvi ir laukia savo pametusio galva del sushi biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 16 liepos 2012 - 14:23
BA, gyvačiukas jau rangosi pas mane namuose, jei tavęs jis neišgąsdins ir paštas priims siųsti mirksiukas.gif, lauksiu adreso 4u.gif
(P.S. plunksnos tik foto dekoracija, į komplektą neįeina smile.gif - gyvatės pietūs mirksiukas.gif )

"Išsinėrusi iš odos"
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Dekupažo darbai
Atsakyti
Pasakiškas papuošalas. Pranoko visus mano lūkesčius wub.gif

Skubu rašyti až 4u.gif
Atsakyti
Gavau yahoo.gif Ačiū!!! Ji nuostabi!!! wub.gif
Atsakyti
BA, va del tokios reakcijos dziaugiuosi labiau uz tave thumbup.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
L.M.A wub.gif wub.gif wub.gif ...gražiausių dekupažinių papuošalų autorė
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 07 25, 22:10)
L.M.A wub.gif  wub.gif  wub.gif ...gražiausių dekupažinių papuošalų autorė

Skambiai tu čia biggrin.gif, nors labai stipriai ginčytis nepulčiau biggrin.gif Ačiū labai wub.gif

Rytoj, o jei kartais spėsiu gal dar šiandien, įkelsiu naują dar laku kvepiantį darbuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 26 liepos 2012 - 09:16
Vis gi spėjau šiandien pabaigt ir jau galiu pristatyt... 4u.gif
Komplektas: nuotraukų albumas (telpa 200 nuotraukų) ir dėžutė smulkiems daikčiukams.
Nors motyvas lyg ir vaikiškas, tačiau iš tiesų naudota servėtėlė, kurios motyvus sukūrė italų dizaineris, kuris kuria stalo indus. Todėl tai tiktų ne tik vaikams, nors šiuo atveju labiausiai įsivaizduoju paauglę mergaitę, kuri galėtų susidėti gražiausias nuotraukas, o į dėžutę - svarbius "daikčiukus" ar nedidelius papuošaliukus.
Komplektas LAISVAS. 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Daug daug biggrin.gif nuotraukų ALBUME
Atsakyti
Dekupažo darbai

"Namų ženklai"
Lentelė vonios kambario durims
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aš vis dar su atvėpusiu žandikauliu ir mažyte pavydo kibirkštėle,(balto,balto)...noriu tokios lentukės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 07, 15:27)
Aš vis dar su atvėpusiu žandikauliu ir mažyte pavydo kibirkštėle,(balto,balto)...noriu tokios lentukės wub.gif

Malonu wub.gif wub.gif
Pasidaryti toki ar panasu darba tau tikrai nebutu sunku, bet vat su lentelem... Man teko sendaikciu turguj ieskotis, o po to sena laka ilgai ir katriai sveisti doh.gif
Atsakyti