Įkraunama...
Įkraunama...

Lauritos Deco-studija

QUOTE(sobieska @ 2012 05 25, 00:29)
thumbup.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif  thumbup.gif ...kuo maitini savo mūzą, kad ji tau taip dosniai atsidėkoja

Rankutės...kažkas tokio wub.gif , taip ir norisi savo mažiuko antspaudukus įsiamžint

matyt, kad ne aš ją maitinu, o ji mane essen.gif biggrin.gif ir karts nuo karto aplankydama idėjų pameta... mirksiukas.gif didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tikiuosi, jog šiam kartui jau paskutinė pakaba... mirksiukas.gif ...nors jų tikrai dar bus...
Komplektas: pakaba, apyrankė ir auskarai (kabliukai sąmoningai kol kas neprikabinti), rankomis siūtas "kapšiukas" papuošalams susidėti. Belieka tik pakabinti kokį ypatingą drabužėlį... 4u.gif

(medinė pakaba, paauksuotos metalinės detalės, oda)

"Džinsinė klasika"
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

DARBŲ GALERIJA
LAISVI DARBAI

Atsakyti
L.M.A. tavo darbai tobuli. Nemačiau nei vieno, kuris nepatiktų wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 05 25, 16:57)
L.M.A. tavo darbai tobuli. Nemačiau nei vieno, kuris nepatiktų  wub.gif  wub.gif

labai labai džiaugiuosi, jei yra taip manančių žmoniu 4u.gif 4u.gif Aš aišku šiek tiek savikritiškesnė, bet bet kokiu atveju stengiuosi, kad rezultatas būtu kuo arčiau maximumo. Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 05 25, 16:51)
  Aš aišku šiek tiek savikritiškesnė...

Tikrai be pagrindo...detalės, komplektacija, struktūra, pateikimas, išpildymas, idėjos...į priekį šuoliuoji septynmyliais žingsniais...mielai priimčiau kiekvieną tavo darbą, nes jie tokie manieji/pagal mane wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 05 25, 23:31)
Tikrai be pagrindo...detalės, komplektacija, struktūra, pateikimas, išpildymas, idėjos...į priekį šuoliuoji septynmyliais žingsniais...mielai priimčiau kiekvieną tavo darbą, nes jie tokie manieji/pagal mane wub.gif

Ačiū, Sobieska, tavo įvertinimas visada būna su nepaneigiamais argumentais, o tai labai motyvuoja ir įtikina 4u.gif 4u.gif Dėkui, kad užsuki mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

LAISVI DARBAI

Kaip įstrigo į galvą!!!! Negaliu iškrapštyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 05 29, 10:04)

Ne tau vienai...staugiu visu pajėgumu ir aš...to pasekmė-manasis vyresnėlis apleido savo erdvę pasakakydamas , kad grįš 22 val. lotuliukas.gif ...jei būčiau lažinusi, kad ši daina užims pirmą vietą-dabar būčiau turtinga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 29 gegužės 2012 - 14:14
QUOTE(sobieska @ 2012 05 29, 16:13)
Ne tau vienai...staugiu visu pajėgumu ir aš...to pasekmė-manasis vyresnėlis apleido savo erdvę pasakakydamas , kad grįš 22 val. lotuliukas.gif ...jei būčiau lažinusi, kad ši daina užims pirmą vietą-dabar būčiau turtinga biggrin.gif

as tai buvau isitikinus, kad laimes, daina superine, pateikimas isvis nerealus, tik minusas labai didziulis - kaip koks virusas apsedo mane lotuliukas.gif jau paciai bloga, bet negaliu nustot niuniavus doh.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 06 15, 10:09)

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Puikūs darbai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti