Nebeturiu
"Auksinis povas"
DARBŲ GALERIJA
LAISVI DARBAI
DOVANOJU azartiškam žmogui (trys kortų simbolių formos indeliai)
Vilniuje reiktų atsiimti arba galiu išsiųsti (padengus siuntimo išlaidėles )
Vilniuje reiktų atsiimti arba galiu išsiųsti (padengus siuntimo išlaidėles )
Daznai uzsuku cia pasigrozeti darbeliais, bet to dar nebuvo- dovanoja sedevrus . Aisku, kad jau atiduotas, bet jei ne- as labai labai noriu
QUOTE(JPE @ 2012 04 17, 18:25)
Daznai uzsuku cia pasigrozeti darbeliais, bet to dar nebuvo- dovanoja sedevrus . Aisku, kad jau atiduotas, bet jei ne- as labai labai noriu
JPE, mielai padovanociau, bet matyt reikejo i AZ rasyti, taip as greiciau pamatau zinutes... vis gi Ingullka buvo pirmoji
Labai aciu uz komplimentus
Aciu!
Mamyčių diena ant nosies...gal dar kas neturit dovanėlės savo brangiausiajai?
(2 pakabos)
DARBŲ GALERIJA
LAISVI DARBAI
(2 pakabos)
DARBŲ GALERIJA
LAISVI DARBAI
Labai patinka man tavo darbai
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 04, 22:34)
Labai patinka man tavo darbai
Ačiū Fain, kad uzsukai
Negaliu tylėti ir apsimesti, kad viskas gerai...
Šiandien galutinai Lietuvos valdžia prarado mus... Aš tikiu, kad žmonės nėra bejėgiai, apatiški ir tingūs, turim pabusti is gilaus miego ir neleisti, kad mums meluotų ir darytų su mumis kas kam patinka ar naudinga.
Labai viliuosi, jog žmonės ne tik sėdės namuose ir komentuos internete, o išėję į gatves aiškiai ir garsiai pareikš savo balsą. Aš būtinai būsiu viena iš tų. Jei dabar to nepadarysim, tai nepadarysim niekada ir busim pastumdėlių, silpnakiaušių tauta, kuri nieko nesprendžia, nieko neįtakoja, kuri leidžia žmones mušti, prievartauti, negerbti. Ar mes tylėsim išsigandę ar apatiški, ar išvažiuosim ieškoti namų kitur? O gal visi kartu išsivalykim šiukšles ir kurkim savo LIETUVĄ?
Šiandien galutinai Lietuvos valdžia prarado mus... Aš tikiu, kad žmonės nėra bejėgiai, apatiški ir tingūs, turim pabusti is gilaus miego ir neleisti, kad mums meluotų ir darytų su mumis kas kam patinka ar naudinga.
Labai viliuosi, jog žmonės ne tik sėdės namuose ir komentuos internete, o išėję į gatves aiškiai ir garsiai pareikš savo balsą. Aš būtinai būsiu viena iš tų. Jei dabar to nepadarysim, tai nepadarysim niekada ir busim pastumdėlių, silpnakiaušių tauta, kuri nieko nesprendžia, nieko neįtakoja, kuri leidžia žmones mušti, prievartauti, negerbti. Ar mes tylėsim išsigandę ar apatiški, ar išvažiuosim ieškoti namų kitur? O gal visi kartu išsivalykim šiukšles ir kurkim savo LIETUVĄ?
O aš pakabų derlių "skinu" Pakabėlės keliauja į laisvų darbų skyrių
"Rankučių darbo"
"Mezginėlis"
"Jeans fashion"
DARBŲ GALERIJA
LAISVI DARBAI
"Rankučių darbo"
"Mezginėlis"
"Jeans fashion"
DARBŲ GALERIJA
LAISVI DARBAI
...kuo maitini savo mūzą, kad ji tau taip dosniai atsidėkoja