Sveiki aplankę mane mano pirmųjų įkurtuvių proga
Džiugus įvykis man, nes pagaliau pribrendau susikurti savo nuosavus namus, savo Decostudiją, kur jaukiai apsigyvens mano kuriami darbai ir tikiuosi bus jauku ir Jums
Dekupažas - mano hobis, meditacija, didžiulė trauka, dalis manęs, - kurio rezultatais stengiuosi nudžiuginti savo artimus, papuošti savo namus, neretai ir išpildyti kitų pageidavimus. Dekupažu užsiimu daugiau dėl savęs pačios, tačiau neretai pildau ir kitų žmonių užsakymus. Todėl, jei tik patiks tai, ką darau, labai pasistengsiu įgyvendinti Jūsų norus.
Dalį Mano darbų galite pamatyti mano mini GALERIJOJE
Esu Vilniuje, tačiau tikrai atsiųsiu visur, kur tik gali nusiųsti Lietuvos paštas pagal jo nustatytus įkainius (dažniausiai +-5Lt priklausomai nuo siuntinuko svorio)
O čia mano erdvė namuose, kurioje vyksta decodarbai:
(kūrybinė betvarkė ir per du metus iš kažkur nejučia atsiradusių priemonių dekupažui krūvelė )
Mano pats naujausias ir iš Lietuvos jau spėjęs iškeliauti darbelis:
"Žiedų šokis"
Na va, jau galiu pakliūti į savo namus Ačiū Nikte
O čia kol kas vienintelis laisvas likęs mano darbelis, kuris mielu noru iškeliautų į kieno nors namus:
"Mergina su botagu"
Auskarai + dvi apyrankės (siauresnei rankai)
Sidabrines ir pasidabruotos (tik viena mažulytė datalė, visa kita - sidabras) metalinės detalės
Spausdintas paveiksliukas, servetele, puosta mikro stiklo burbuliukais
Rinkinelis parduodamas kartu su dezute kurioje galesite laikyti siuos papuosalus
O čia kol kas vienintelis laisvas likęs mano darbelis, kuris mielu noru iškeliautų į kieno nors namus:
"Mergina su botagu"
Auskarai + dvi apyrankės (siauresnei rankai)
Sidabrines ir pasidabruotos (tik viena mažulytė datalė, visa kita - sidabras) metalinės detalės
Spausdintas paveiksliukas, servetele, puosta mikro stiklo burbuliukais
Rinkinelis parduodamas kartu su dezute kurioje galesite laikyti siuos papuosalus
Šios pakabėlės buvo darytos dar negimusiems mažyliams ir jų mamytėms ir iškeliavo į skirtingus pasaulio kraštus:
"Vaikystės spalvos"
"Vaikystės spalvos"
Komplektas, kuris jau puošia vieną moterį
Paauksuotos metalinės detalės, swarovski kristalai
O, pasirodo naujakurių rąsta ...sveikinu su įkurtuvėmis...
Gražiai save reprezintavai...veidrodėlis ...nu aišku dar tik trūksta, kad pasirodytum stalo serviravimo komplektuką, o jis tikrai vertas dėmesio
Gražiai save reprezintavai...veidrodėlis ...nu aišku dar tik trūksta, kad pasirodytum stalo serviravimo komplektuką, o jis tikrai vertas dėmesio
Sveikinu su naujais namučiais ir linkiu tikrai daug lankytojų Na, o mes laukiam naujų gražių darbelių
QUOTE(sobieska @ 2011 06 28, 21:41)
O, pasirodo naujakurių rąsta ...sveikinu su įkurtuvėmis...
Ačiū, Sobieska, pirmoji mane aplankiusi pasveikinai ir dar pagyrei, dėl to man ypatingai smagu , nes neslėpsiu, daugelis tavo darbų yra man įkvėpimo šaltinis, dekupažo vadovėlis ir spyris tobulėti
O komplektą būtinai parodysiu, tik reikia padaryti dar kelias nuotraukas, kadangi buvo padarytas papildymas keliais naujais dalykėliais ir nujaučiu, kad ir tuo dar nepasibaigs...
Ech, žiauriai geras daiktas tas internetas, net ir esant toli nuo namų galima būti čia...
QUOTE(Ingaite @ 2011 06 30, 00:38)
Sveikinu su naujais namučiais ir linkiu tikrai daug lankytojų Na, o mes laukiam naujų gražių darbelių
Dėkoju, Ingaite , smagu, kad užsukai ir pasisveikinai, o kaip naujakurei man be galo malonus ir išties svarbus kiekvienas palaikantis žodis
O svečius į savo namus tikiuosi pritrauksiu savo darbais, kurių nors ir nėra dar labai daug ir negimsta taip dažnai kaip norėtųsi, bet daromi išties kaip sugebu geriausiai. Tegul jie kalba už mane
Kaip cia gražu ir jauku pas jus
Labai grazus Jusu darbeliai! Linkiu daug kurybines sekmes
Ir gal galit parasyti apytiksles remeliu bei apyrankiu kainas i AZ?
QUOTE(veiva @ 2011 07 09, 09:44)
Kaip cia gražu ir jauku pas jus
Veiva, ačiū didžiausias Užsukit visada, būsit laukiama, o namučius vis stengsiuos gražint, kad būtų jaukiau ir įdomiau
O kad pasiplepejimų nebūtų per daug , rodau vieną sakyčiau rizikingą, bet pasiteisinusį "projektuką", gan seniai įgyvendintą asmeniškai sau.
Man ypatingai patinka atnaujinti nusibodusius, "pavargusius" daiktus arba nuobodžius pigius daiktus paversti idomiais, originaliais. Panašiai buvo ir su šiais akiniais. Vieną dieną man jie taip pabodo... Radau stalčiuje apdulkėjusį ne pirmos jaunystės akinių dėklą, ir iš to gavosi štai toks džinsinis laisvalaikio komplektas :
QUOTE(diesel_ @ 2011 07 09, 22:38)
Labai grazus Jusu darbeliai! Linkiu daug kurybines sekmes
Labai malonu, diesel Kad šitie geri žodžiai Jums atgal su kaupu sugrįžtų
Dėl kainų parašiau į AŽ