aš taip pate tekėjau su basutėmis su vos 2-3cm kulniuku, nors mano ūgis tik 1,66cm o ir vyriškis ne iš žemiausių bet kažkodėl norėjosi sukurti coliukės įvaizdį ))))
svarbu, kad dailiai atrodo ir super
svarbu, kad dailiai atrodo ir super
QUOTE(Just a girl @ 2011 09 09, 07:19)
Nepasakyčiau kad klausimas kvailas. Tikrai yra tokių merginų, ir drįsčiau teigti, ne taip jau ir mažai, kurios nesirenka vėstuvėms 10-15 cm. aukštakulnių. A š tekėjau su paprastais baltais bateliais, kulniukas buvo apie 4 cm. (mano ūgis 1.75). Čia foto:
http://www.deimantuk...eliai/vav3.html
Iš po mano suknelės iki žemės batelių beveik nesimatė, matėsi tik priekis, kai fotografavausi sedėdama
http://www.deimantuk...eliai/vav3.html
Iš po mano suknelės iki žemės batelių beveik nesimatė, matėsi tik priekis, kai fotografavausi sedėdama
as tuokiausi is vis su lygiapadziais batais- basutemis buvo super patogu, ju is po sukneles nesimate, tik keliose foto, fotografui pasakiau, kad bateliu iamzinti nenoriu ir tiek rinkausi tokius, kadangi su saviskiu esam vienodo ugio
QUOTE(padruzhke @ 2011 09 19, 10:22)
rinkausi tokius, kadangi su saviskiu esam vienodo ugio
Mes irgi beveik vienodo ūgio, tad batų "žudikų" tikrai neavėsiu, o rinksiuos vos 2-3 cm pakulne (tikiuosi pavyks rasti gražius ).
kai jau zenysiuos batelius pirksiu baisiai grazius ir baisiai nepadoria kaina
grazu labai, bet pas mane yra 2 pagrindiniai reikalavimai mano bateliai turetu buti uzdari, ir su maziuku kulniuku
QUOTE(arinius @ 2011 10 05, 19:53)
grazu labai, bet pas mane yra 2 pagrindiniai reikalavimai mano bateliai turetu buti uzdari, ir su maziuku kulniuku
Kulniuko as noriu bet va tas atviras priekis ir mane truputi stabdo
matai, as isvis savo gyvenime vengiu atviru batu tai va, tas pats liecia ir vestuviniams bateliams.Bet jei jus jausites smagiai, tai kodel gi ne
As tai visoms patarciau rinktis tik patogius batus, kitaip zengdamos prie altoriaus galvosite ne apie pacios ceremonijos esme ir prasme, o apie tai kaip isbuti su spaudzianciais bateliais Ir nesuklyskite galvodamaos, kad kaip nors isbusite ar pakentesite Dar turekite omeny, kad pagal jusu batelius bus sutvarkytas ir sukneles ilgis.
As pasirinkau gal ne tiek grazius, kiek labai labai patogius isbuvau visa diena ir visus sokius atlaikiau nepasikeitus bateliu, todel ir problemu su besivelkancia zeme suknele nebuvo
Sekmes paieskose
As pasirinkau gal ne tiek grazius, kiek labai labai patogius isbuvau visa diena ir visus sokius atlaikiau nepasikeitus bateliu, todel ir problemu su besivelkancia zeme suknele nebuvo
Sekmes paieskose
Papildyta:
QUOTE(Purpurine @ 2011 10 19, 13:55)
Ieikite i www.radikal.ru ten rasite eilute su mygtuku Browse kur pasirnksite norima foto is jusu kopiuterio. kai issirenkate foto, spaudziat ZAGRUZIT(melynas langelis)..tada atsiranda sunumeruoti nuo 1 variantai ardesu to paveiksliuko. Pasirenkat Kartinka v tekste butu 2 skaiciukas ir nukopijuojat ta adresa (jis parsideda URL) ir Paste padarot cia i savo atsakyma..lyg ir viskas
labai aciu uz pagalba
Papildyta:
QUOTE(alfrep @ 2011 10 19, 19:21)
Cia taip atrode mano batukai vestuviu diena
Vieni iš mano nusižiūrėtų - Nina Electra. Tik didžiausia bėda, kad baisu siųstis nesimatavus Mano pėda platesnė, aukšta keltimi, todėl ne visi bateliai gražiai atrodo ant kojos. O tuo labiau, jei ir dydį atsisiųsčiau ne tokį, koks realiai turėtų būtų, vis tos batų pamažinimų ar padidinimų problemos, taigi... Gal kuriai teko susidurti su šios firmos bateliais ar gal netyčia kur nors matėte tokius Lietuvoje? Ar bent jau Nina firmos?