QUOTE(Fibse @ 2011 08 23, 17:28)
Sveikos merginos turiu problema del batu, tad noriu su jumis pasidalinti gal jus turite tokia pat ir zinote kaip spresti. O problema tokia. Mano koja labai maza ir siaura pardavejos kai nueinu batu pirkti ypac vasariniu vadina mano koja pelenes kojyte ir neturi ka pasiulyti visi grazus batai dideli ,o jei kas tinka tai tik baisus nemadingi tragiski modelei. reikejo bateliu sokem nieko neradusi siuvaus pagal individualu uzsakyma deje 120 litu buvo ismesti kaip i bala batelei labai nepatogus, o po keleto taisymu man jie isvis atsisake juos taisyti ir visaip isvadino, tad daugiau ten kokios nenoriu net kelti. Reikejo vasariniu basuciu nes senosios visai nusidevejo po keliu savaiciu ieskojimo vargais negalais radau vienas kurios tiko ir buvo pakenciamo stiliaus. Rudeni reikia eiti i vestuves ir verkient reikia nauju bateliu bet niekur nerandu tinkamu visi dideli... 36 dydzio sunku rasti... o man reikia mazinto 36.. Nezinau ko griebtis.... baisu pagalvoti ka reiks daryti kai reiks bateliu savom vestuvem kurios taip pat jau ne uz kalnu... Tiesiog batu pirkimas ypac vasariniu man tikras kosmaras net verkti norisi ar net kyla mintys apie pedos didinimo operacija ar skridima batu pirktis i kinija( nors tai butu nelogiska ir labai brangu) prasau padekit ar patarkit ka nes jauciuosi beviltiskoj padety.. Batu pagal individualu uzsakyma siutis neturiu lesu...
Matau tik vieną išeitį - ieškoti batukų vaikų skyriuose (bet šis atvejis tiks nebent kasdieniams batams). Taip pati darau - nusiperku 35 dydį.
O dėl batelių...mano vaikino sesers koja tokia kaip jūsų. Kol gyvenu Lietuvoje, turėjo tokias pat problemas... O išvyko į Angliją - tai ir krikštynoms pačias nuostabiausias basutes rado, ir savo vestuvėms...
Teks ir jums manau arba internetu pirktis 35 dydžio batelius ir rizikuoti, kad tiks (per ebay ir pan.) arba keliauti į artimiausias svečias šalis.
Labai linkiu šią problemą išspręsti