Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Fibse @ 2011 08 23, 17:28)
Sveikos merginos turiu problema del batu, tad noriu su jumis pasidalinti gal jus turite tokia pat ir zinote kaip spresti.  O problema tokia. Mano koja labai maza ir siaura pardavejos kai nueinu  batu pirkti ypac vasariniu vadina mano koja pelenes kojyte ir neturi ka pasiulyti visi grazus batai dideli ,o jei kas tinka tai tik baisus nemadingi tragiski modelei. reikejo bateliu sokem nieko neradusi siuvaus pagal individualu uzsakyma deje 120 litu buvo ismesti kaip i bala batelei labai nepatogus, o po keleto taisymu man jie isvis atsisake juos taisyti ir visaip isvadino, tad daugiau ten kokios nenoriu net kelti. Reikejo vasariniu basuciu nes senosios visai nusidevejo po keliu savaiciu ieskojimo vargais negalais radau vienas kurios tiko ir buvo pakenciamo stiliaus. Rudeni reikia eiti i vestuves ir verkient reikia nauju bateliu bet niekur nerandu tinkamu visi dideli... 36 dydzio sunku rasti... o man reikia mazinto 36.. Nezinau ko griebtis.... baisu pagalvoti ka reiks daryti kai reiks bateliu savom vestuvem kurios taip pat jau ne uz kalnu... Tiesiog batu pirkimas ypac vasariniu man tikras kosmaras net verkti norisi ar net kyla mintys apie pedos didinimo operacija ar skridima batu pirktis i kinija( nors tai butu nelogiska ir labai brangu) prasau padekit  ar patarkit ka nes jauciuosi beviltiskoj padety.. Batu pagal individualu uzsakyma siutis neturiu lesu...

Matau tik vieną išeitį - ieškoti batukų vaikų skyriuose (bet šis atvejis tiks nebent kasdieniams batams). Taip pati darau - nusiperku 35 dydį.
O dėl batelių...mano vaikino sesers koja tokia kaip jūsų. Kol gyvenu Lietuvoje, turėjo tokias pat problemas... O išvyko į Angliją - tai ir krikštynoms pačias nuostabiausias basutes rado, ir savo vestuvėms...
Teks ir jums manau arba internetu pirktis 35 dydžio batelius ir rizikuoti, kad tiks (per ebay ir pan.) arba keliauti į artimiausias svečias šalis.

Labai linkiu šią problemą išspręsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvixxe @ 2011 08 23, 21:08)
idomiai cia jus kalbat, pagal individualu uzsakyma batu siutis lesu neturit, bet kyla minciu skirsti i kinija apsipirkti???... kazkaip cia nelogiska... bet as pritariu tai nuomonei, kad reiktu paieskoti kazko internete, ten manau ivairiu variantu rasit. sekmes ax.gif

Kai rasiau skliausteliuose parasiau, kad tai butu nesamonia ir labai brangu ir mintys kyla is beviltiskumo nes mazom kojom isvis batu gamint nebenori daug kur maziausia ismera 37.
Aciu Aurore kaip tik vaikinas yra prisizadejas per atostogas i kokia kelione nusivest i kokia artima sali ir ten batu pasiieskoti tuo paciu. Bet netikejau, kad tai galetu buti realu, kad kitoj saly europos galima rasti nedideliu dydziu batu nudziuginai mane biggrin.gif
Del vaiku skyriu bandziau pardavejos sleivai ziuri, kartais net nejauku palieka.
Zaderty su vata gera ideja buvau taip per isleistuves pasidariusi tai truputi pirstam buvo kietoka bet priprato gan greit ir kaip tau viskas gerai buvo palyginus.
Atsakyti
QUOTE(Fibse @ 2011 08 23, 21:01)

Aciu Aurore kaip tik vaikinas yra prisizadejas per atostogas i kokia kelione nusivest i kokia artima sali ir ten batu pasiieskoti tuo paciu. Bet netikejau, kad tai galetu buti realu, kad kitoj saly europos galima rasti nedideliu dydziu batu nudziuginai mane biggrin.gif
Del vaiku skyriu bandziau pardavejos sleivai ziuri, kartais net  nejauku palieka.

Anglijoj tai tikrai tikrai galiu užtikrinti, kad yra pasirinkimas mažai kojytei ir siaurai. Ten nereikia net į vaikų skyrių eiti kaip pas mus smile.gif
Atsakyti
na nezinau, mano drauge turi 35 dydzio koja, ir randa fantastisku batu Lietuvoj, o basuciu grozis jos.... Tad gal ne ten ieskot? gal nuvaziuokit i koki didesni miesta (nezinau is kus jus), arba pakeiskit parduotuves, kuriu pardavejos i jus keistai ziuri
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2011 08 24, 14:39)
na nezinau, mano drauge  turi 35 dydzio koja, ir randa fantastisku batu Lietuvoj, o basuciu grozis jos.... Tad gal ne ten ieskot? gal nuvaziuokit  i koki didesni miesta (nezinau is kus jus), arba pakeiskit parduotuves, kuriu pardavejos i jus keistai ziuri

SummerXXX, aš irgi su 35 dydžiu randu fantastišku batukų - už kolosalines kainas po kartą per metus ir renkuosi iš vieno modelio.

Problema iš tiesų egztistuoja. Fibse, aš batelius vestuvėms radau čia: www.lafleur.lt
O šiaip - eikite po visas parduotuves, matuokitės kiekvieną naują kolekciją, mažas 36 dar ne toks pravalas, kaip mažas 35! Pasiūlyčiau savo batukus, bet esu juos apgadinusi ir, be to, mano dydis yra dar mažesnis - nėra tokio 36, kuris nebūtų man per didelis.
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 08 17, 20:08)
Dar mąstau apie tokį derinuką:

Labai geras ir gražus derinukas thumbup.gif thumbup.gif Aš jau turiu savo batelius žalius, tik mano splava ne samaninė, kaip čia, bet emeraldo spalvos, kol kas neturiu nuotraukyčių pasidariusi, bet vakare pasistengsiu padaryti ir pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 08 12, 10:49)
Parodysiu ir as savo batelius ax.gif  kadangi vestuves rudeni, tai  norejosi uzdaru batuku. Na atrodo radau tai ko norejau:

user posted image

Jei neklystu tokius pacius buvau Gariunuose uztikusi ir netgi matavausi mirksiukas.gif
Man jie labai patiko, kazko panasaus ieskausi. Nepirkau tik todel, kad jie neodiniai..
Atsakyti
QUOTE(day_light @ 2011 08 25, 17:52)
Jei neklystu tokius pacius buvau Gariunuose uztikusi ir netgi matavausi mirksiukas.gif
Man jie labai patiko, kazko panasaus ieskausi. Nepirkau tik todel, kad jie neodiniai..

Na pradzioje ir as odoniu norejau, bet nieko pas save neradau panasaus ir dar odinio, o sitie tokie sventiski ir taip graziai blizga wub.gif tai ir neatsilaikiau blush2.gif o sakykite kiek batukai sitie gariunuose kainavo, aisku jeigu zinote, idomu ar labai permokejau, nes pirkau gana mazame mieste esancioje parduotuveje... g.gif
Atsakyti
Tai va, nelemta bus įsigyti žaliojo komplektuko batų iš Zara. Pasirodo, nėra jau seniai mano dydžio batukų (36). Skambino į visas parduotuves Lietuvoj, niekas jau nebeturi. Nieko, vėl grįžtu prie mėlyno derinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 07 14, 14:41)
As su tokiu kvailu klausimu  doh.gif Ar kas nors tuoketes ar planuojat tuoktis su zemakulniais bateliais?  blush2.gif Na tarkim as visiskai vienodo ugio su saviskiu. Siaip man nieko tokio, bet nu taip nesinori per vestuves buti aukstesnei jei su kablais eiciau.

Ar labai juokingai atrodytu zemakulniai, tarkim kazkas tokio tik galetu buti be juodu knopkiu  biggrin.gif

user posted image

Jei suknute visiskai iki zemes?  g.gif

Aciu is anksto uz nuomones  4u.gif

Nepasakyčiau kad klausimas kvailas. Tikrai yra tokių merginų, ir drįsčiau teigti, ne taip jau ir mažai, kurios nesirenka vėstuvėms 10-15 cm. aukštakulnių. A š tekėjau su paprastais baltais bateliais, kulniukas buvo apie 4 cm. (mano ūgis 1.75). Čia foto:

http://www.deimantuk...eliai/vav3.html

Iš po mano suknelės iki žemės batelių beveik nesimatė, matėsi tik priekis, kai fotografavausi sedėdama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just a girl: 09 rugsėjo 2011 - 06:21
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bastinga: 12 rugsėjo 2011 - 07:19
Tikrai nieko gero su vestuviniais bateliais, akropoly klp ,nusipirkau jau kokius radau 175 lt , pasiulos is vis nera, jai yra salonuose proginiuose virs 200 lt kainos, vienai dienai lotuliukas.gif
Atsakyti