as batelius rinkausi, kad man butu visu pirma patogus, zinojau, kad net nepastovesiu ant aukstu kulnu, tai net neziurejau, nors aisku, kokia daug elegantiskiau antroso su aukstakulniais kadangi vestuves buvo prie juros tai jie ir pasipurvino truputi, tai kazkaip ir negaila, o jei va buciau kokias kurpaites issirinkusi, tai but reikeje saugot va ikeliu nuotraukyte:
My Webpage
Kaip ir visa kita (suknelė, papuošalai ir t.t) skiriasi nuo čia esamų, bet ką gali žinot, gal kažkam kažkokia idėja ir eteis pamačius
Mano nevestuviški vestuviniai "bateliai", kuriuos puikiausiai nešiosiu ir vėliau:)
Uploaded with ImageShack.us
Atsiprašau už išvartytą foto, kažko įkeliant susimakalavo
Mano nevestuviški vestuviniai "bateliai", kuriuos puikiausiai nešiosiu ir vėliau:)
Ikeliu savo vestuviniu bateliu nuoroda. Kadangi tokios spalvos parduotuvese neradau pirkti, teko siutis. Pasiuvo dailiai, taciau per trumpus! Na nieko, atvaiksciojau, lyg niekas nieko ir nepastebejo
https://picasaweb.go...875174129710978
https://picasaweb.go...875174129710978
Dar mąstau apie tokį derinuką:
QUOTE(Aurore_ @ 2011 08 17, 22:08)
Dar mąstau apie tokį derinuką:
super grazu. labai nesupykit ant manes, bet man vyriski ypatingai patiko, gal vien del to kad netradiciniai juodi. aisku jusu irgi nuostabus. bet vyriski pamalonino aki vien del isskirtinumo. liux
QUOTE(seemle @ 2011 08 14, 13:24)
Kaip ir visa kita (suknelė, papuošalai ir t.t) skiriasi nuo čia esamų, bet ką gali žinot, gal kažkam kažkokia idėja ir eteis pamačius
visiskai ne mano skonio Net paprasta diena neisvarytu manes su tokiais net jei damoketu. O cia vestuvems... Zinoma, kiekvienas renkasi pagal save. O tai kokia tada suknele prie tokiu batuku?
Aurore, nerealus derinukas Saviškiui ieškau panašių, tik rudų
Indrita88, Lika84, tai aišku, kad visų skoniai skirtingi. Man tarkim patinka grubūs batai, grubūs stambūs papuošalai ir t.t.
Suknelė tikrai netradicinė D Kaip mano močiutė, pamatė batus ir sako: siaaaubas ir tavo suknelė bus šilkinė, o batai toookie???
Bet mano suknelė bus lininė trumpa, maža, A formos sijonu virš kelių.
Rankoje turėsiu tris saulėgrąžas ilgas, aprištas kaspinu, papuošalai bus mediniai arba žalvariniai.
Tai va atsakymas iš kur tokie "vestuviniai bateliai"
Indrita88, Lika84, tai aišku, kad visų skoniai skirtingi. Man tarkim patinka grubūs batai, grubūs stambūs papuošalai ir t.t.
Suknelė tikrai netradicinė D Kaip mano močiutė, pamatė batus ir sako: siaaaubas ir tavo suknelė bus šilkinė, o batai toookie???
Rankoje turėsiu tris saulėgrąžas ilgas, aprištas kaspinu, papuošalai bus mediniai arba žalvariniai.
Tai va atsakymas iš kur tokie "vestuviniai bateliai"
QUOTE(klementyna @ 2011 08 17, 23:24)
super grazu. labai nesupykit ant manes, bet man vyriski ypatingai patiko, gal vien del to kad netradiciniai juodi. aisku jusu irgi nuostabus. bet vyriski pamalonino aki vien del isskirtinumo. liux
Man irgi vyriški žavesni Bet norisi tarpusavyje derinti, o moteriški tik tokie panašaus atspalvio ir tekstūros yra kaip tik keliausiu į Vilnių, į Zara šių batukų žiūrėti kaip jie realiai atrodo.
Papildyta:
QUOTE(seemle @ 2011 08 18, 09:41)
Aurore, nerealus derinukas Saviškiui ieškau panašių, tik rudų
Oi, man tai jūs super nuotaka būsit Bent jau iš aprašymo taip sprendžiu... Tikrai ne kiekviena tokį derinuką pasirenka, bet aš asmeniškai labai vertinu išskirtinumą
Na tikiuosi.. ar nesigaus mano šitas stiliukas "iš didelio rašto..." D
Dėkui, Aurore Visą laiką žinojau, kad nu tikraaai nebūsiu standartinė nuotaka, o ir jaunikis ne toks, kuriam patiktų tokia...
Dėkui, Aurore Visą laiką žinojau, kad nu tikraaai nebūsiu standartinė nuotaka, o ir jaunikis ne toks, kuriam patiktų tokia...
QUOTE(seemle @ 2011 08 18, 10:29)
Na tikiuosi.. ar nesigaus mano šitas stiliukas "iš didelio rašto..." D
jei norite, kad butu taip ir turite aiskia vizija, viskas bus gerai.
cia gal ne i tema, bet labai lauksim jusu ispudziu is jusu sventes
Smagiai batukus aptarinėjate.
Kadangi užsakinėjau dažytus batukus iš salono ir visoms rekomendavau, dabar užsuku atraportuoti, kad dažyti batukai skirti tik idealiai sausam orui. Prie altoriaus atrodžiau puikiai, bet išėjusi į lauką - po kurio laiko sugadinau spalvą, nes dažai yra visai nepatvarūs. Žinoma, pati kalta, kad nebuvau impregnavusi batelių, tačiau dažai yra tikrai labai, labai nepatvarūs, tad nemanau, kad impregnatorius daug ką keistų. Taigi, jeigu kuri dažysitės batukus - turėkite omeny, kad juos reikia rūpestingai saugoti nuo drėgmės
Kadangi užsakinėjau dažytus batukus iš salono ir visoms rekomendavau, dabar užsuku atraportuoti, kad dažyti batukai skirti tik idealiai sausam orui. Prie altoriaus atrodžiau puikiai, bet išėjusi į lauką - po kurio laiko sugadinau spalvą, nes dažai yra visai nepatvarūs. Žinoma, pati kalta, kad nebuvau impregnavusi batelių, tačiau dažai yra tikrai labai, labai nepatvarūs, tad nemanau, kad impregnatorius daug ką keistų. Taigi, jeigu kuri dažysitės batukus - turėkite omeny, kad juos reikia rūpestingai saugoti nuo drėgmės
Sveikos merginos turiu problema del batu, tad noriu su jumis pasidalinti gal jus turite tokia pat ir zinote kaip spresti. O problema tokia. Mano koja labai maza ir siaura pardavejos kai nueinu batu pirkti ypac vasariniu vadina mano koja pelenes kojyte ir neturi ka pasiulyti visi grazus batai dideli ,o jei kas tinka tai tik baisus nemadingi tragiski modelei. reikejo bateliu sokem nieko neradusi siuvaus pagal individualu uzsakyma deje 120 litu buvo ismesti kaip i bala batelei labai nepatogus, o po keleto taisymu man jie isvis atsisake juos taisyti ir visaip isvadino, tad daugiau ten kokios nenoriu net kelti. Reikejo vasariniu basuciu nes senosios visai nusidevejo po keliu savaiciu ieskojimo vargais negalais radau vienas kurios tiko ir buvo pakenciamo stiliaus. Rudeni reikia eiti i vestuves ir verkient reikia nauju bateliu bet niekur nerandu tinkamu visi dideli... 36 dydzio sunku rasti... o man reikia mazinto 36.. Nezinau ko griebtis.... baisu pagalvoti ka reiks daryti kai reiks bateliu savom vestuvem kurios taip pat jau ne uz kalnu... Tiesiog batu pirkimas ypac vasariniu man tikras kosmaras net verkti norisi ar net kyla mintys apie pedos didinimo operacija ar skridima batu pirktis i kinija( nors tai butu nelogiska ir labai brangu) prasau padekit ar patarkit ka nes jauciuosi beviltiskoj padety.. Batu pagal individualu uzsakyma siutis neturiu lesu...