Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(bastinga @ 2012 08 20, 17:26)

Labai labai mieli thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos kur radote pirkti gelinius padelius LT? smile.gif Ir ar juos galima naudoti avint basutes?
Atsakyti
QUOTE(Ambrela @ 2012 08 20, 19:32)
Labas vakaras, merginos kur radote pirkti gelinius padelius LT?  smile.gif  Ir ar juos galima naudoti avint basutes?

Yra visokiausių formų ir dydžių Droge, taip pat galima užsisakyti Avon ir pan. O avint basutes, žinoma, kad jie tinka, yra netgi tam specialių.
Atsakyti
o ka tie padukai duoda?

as savo batukus visai netiketai nusipirkau... thumbup.gif siunciausi seip...o pasimatavau prie sukneles ir tiiiko nereaaaliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
o man su tais geliukais kazkaip nepatogu unsure.gif
Atsakyti
Tų padukų yra visur esu pirkus ir Iki, ir Maximos parduotuvėse,būna prie batų reikmenų,supakuoti taip kad jų pačių nesimato tik ant popieriuko pavaizduota.Jų yra įvairių,kietesniu ir minkštesnių,minkštesni man patogesni,bet prie jų reik priprasti.Kaina apie 10lt.
Atsakyti
Ačiū mergaitės už atsakymus 4u.gif begsiu nusipirkti, nes mano basuciu kulnas gan aukstas, tai visas svorio centras bus nukreiptas i pada. Todel manau, kad reikia isideti padukus, kad padams minskciau butu smile.gif Nes per vestuves reikes isbuti su jomis gan ilgai doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti