Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

as tai planuoju su suknele isbuti, bet kaip ten bus neaisku ax.gif nusipirkau antrai dienai balta suknyte, tai jei ka, ja persivilksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2011 07 14, 13:48)
Dailūs batukai. Per kiek laiko jums pasiuvo? ax.gif

Man pasiuvo per menesi smile.gif bet jie sako, kad kuo anksciau ateitume, nes ten eiles buna link vasaros, o siuvaus vasario men rolleyes.gif
Atsakyti
į batus daug dėmesio nekreipiau, nes žinojau kad daugiau baltų nenešiosiu. tai pirkau pigius už 50 lt iš gariūnų, kad vaizdas patiktų ir būtų patogūs, o kokybė jau nesvarbu buvo.
dar buvo svarbu kad būtų užsegamas dirželis, o tai teko per vieną koncertą (kai lankiau pramoginius hobby klasės šokius), bešokant pamesti veiną batą ir baigti šokti tik su vienu bateliu. nuo to laiko nešioju batelius tik su dirželiais.
tai patiko jie, labai patogūs ant kojos buvo, kai kur buvo siuvinėta su "žvynelias", karoliukais. tai nudrengiau, nušokau juos per vestuves, išmečiau po vestuvių lauk.
Atsakyti
Tiesa, radau čia nemažai mėlynų batelių, tačiau nesuvokiu, kaip įsigyti.

http://www.marinagrey.it/
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 07 14, 15:41)
As su tokiu kvailu klausimu  doh.gif Ar kas nors tuoketes ar planuojat tuoktis su zemakulniais bateliais?  blush2.gif Na tarkim as visiskai vienodo ugio su saviskiu. Siaip man nieko tokio, bet nu taip nesinori per vestuves buti aukstesnei jei su kablais eiciau.

Ar labai juokingai atrodytu zemakulniai, tarkim kazkas tokio tik galetu buti be juodu knopkiu  biggrin.gif

user posted image

Jei suknute visiskai iki zemes?  g.gif

Aciu is anksto uz nuomones  4u.gif

Mano bateliai panašūs, tik be čiurnos dirželio. Kadangi su aukštakulniais vaikščioti niekada nemokėjau ir nevaikščiojau, todėl ir vestuvėms rinkausi žemakulnius. Manau, svarbiausia tą dieną pačiai jaustis patogiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 08 01, 21:46)
Gal kas matėte, kur būtų galima įsigyti tinkamų vestuvėms batelių, bet kad būtų mėlyni arba marinistinio stiliaus - jūreiviškų motyvų, pvz., mėlyna su balta dryželiais?

Aš užsisakiau mėlynus batelius per La Fleur saloną. www.lafleur.lt Juos atsiunčia baltus, bet nudažo norima spalva. Royal blue yra viena iš nemokamų spalvų.

Jų asortimentą galima pamatyti šiame puslapyje: www.paradoxlondon.com - Pink kolekcija nuotakoms visa yra dažoma klientei pageidaujant.

Prisegu mano batukus. Spalva realybėje yra tikrai sodri, ryški. Yra vienas niuansas: man truputį dažo pirštukus... biggrin.gif Žinoma, matosi tik nusiavus jau, bet nemalonus niuansas - aš dar užklausiu ten salone, ar taip ir dažys visuomet, ar impregnatorius padės užtvirtinti dažus taip, kad neteptų kojyčių ilgiau panešiojus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 02 rugpjūčio 2011 - 22:52
QUOTE(Aurore_ @ 2011 08 03, 12:08)
O kaip ten sužinot batukų kainą?

skambink jiems, bet siaip ten kainos nuo 200lt mazdaug. Man rodos Alytuje yra kazkoks salonas, kuris tokius pacius batelius platina ir pan. kaip ir La Fleur salonas Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 08 03, 10:57)
Sveika, labai nuostabus bateliai, dziugu mad mano ideja tau patiko, sper thumbup.gif
Kojite tokia daili.
Ir as pradedu ruostis vis del to vestuves ivyks.

Sveika, malonu matyt!!! 4u.gif Nu matai, kaip viskas gerai klostosi smile.gif Džiaugiuosi, kad reikalai keičiasi į gerą. Kada laimingoji diena? Kada laukti ekstravagantiškiausios šių metų nuotakos? wink.gif

Ačiū už pagyrimus batukams, jau ir papuošalo greit sulauksiu, jau visai graži būsiu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurore_ @ 2011 08 03, 12:08)
O kaip ten sužinot batukų kainą?

Aš mokėjau 200 lt. Pigesnių nelabai ir yra, brangesni - dauguma nedažomi. Na, nebent norėtum kitokio atspalvio, tuomet mokėtum 250 lt, iš už 50 lt už dažymą.

Dar vienas variantas yra batukų siuvimas. Jau galėtum modeliuoti kaip panorėjusi. smile.gif Basanavičiaus g. yra batų siuvykla. Jeigu reikia - galiu konretų telefoną ir adresą pasakyti. Bet siuvimas proginių batelių ten irgi apie 200 lt atsieina.

Atsakyti
http://www.facebook....144666665587776
Labai daug batukų yra Monalizoje Vilniuje Mindaugo g. 14B, Kaune-MJ salone Taikos pr. 36.
user posted image
Sėkmės paieškose 4u.gif
Atsakyti
Parodysiu ir as savo batelius ax.gif kadangi vestuves rudeni, tai norejosi uzdaru batuku. Na atrodo radau tai ko norejau:

user posted image
Atsakyti
O cia mano ,,kurpaites'' 4u.gif .
user posted image
Atsakyti
[quote=Angeliocikas,2011 08 12, 15:39]
Pasaka wub.gif norėčiau ir aš tokių, neišduosi kur pirkaisi? biggrin.gif be galo dailiai ant kojos turėtų atrodyti.

Aha, graziai ant kojytes atrodo, kai gris MB paprasysiu kad nufotografuotu ant koju kaip atrodo ir galesiu ikelt nuotraukyte ax.gif o kur pirkau tikrai nera paslaptis ax.gif Po ilgu ir varginanciu paiesku batukus radau mazoje Telsiuose esancioje parduotuveje ax.gif
Atsakyti