Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(rivadera @ 2012 08 07, 22:54)
o as tai savuosius pameciau parsinesdama sukne. pasidejau ant auto stogo ir isvaziavau. doh.gif  tai isigijau baisiai aukstus, paprastus baltus batelius. bet pirmieji buvo nuostabus....

Siaubas!!! doh.gif Dar ir taip buna biggrin.gif

O as po vestuviu galiu pasakyti, kad butu buve patogiau visa diena aveti zemus batukus (kuriuos uzsidejau sokiams), vienintelis dalykas ka buciau keitusi savo vestuvese ax.gif
Atsakyti
Man labai gražu aukštakulniai bateliai, bet su jais galiu pavaikščioti max valandą doh.gif jaučiu teks rinktis žemakulnius...
Atsakyti
kur ir uz kiek perkat pleistrus pedoms kad nenuspaustu g.gif
Mano bateliai 10 cm.. nezinau kaip seksis man su jais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 08 16, 21:26)
kur ir uz kiek perkat pleistrus pedoms kad nenuspaustu  g.gif 
Mano bateliai 10 cm.. nezinau kaip seksis man su jais  unsure.gif

aš buvau visko prisipirkusi, bet pasiteisino senas išbandytas dalykas - tai purškiklis, batų pratempiklis. Jo purškiau dar namuose vis apsiaudama batelius, o paskui jau tą dieną prieš aunantis avalynę gerai reikia įpurkšti ir nenuspaudžia. Jau man prieš tai trejose vestuvėse tai padėjo ir dabar nenuvylė thumbup.gif Skaudėjo kojas tik nuo paties kulniuko aukščio...
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 08 16, 21:48)
aš buvau visko prisipirkusi, bet pasiteisino senas išbandytas dalykas - tai purškiklis, batų pratempiklis.

Kas kas kas cia tokio? Negirdeta g.gif Kaip vadinasi? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos noriu perleist savo vestuviu batelius. kaina 20lt,spalva ivory.ismiera 39-40,kulnas 8cm
http://public.fotki....uves-dveti.html
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 08 16, 21:48)
aš buvau visko prisipirkusi, bet pasiteisino senas išbandytas dalykas - tai purškiklis, batų pratempiklis. Jo purškiau dar namuose vis apsiaudama batelius, o paskui jau tą dieną prieš aunantis avalynę gerai reikia įpurkšti ir nenuspaudžia. Jau man prieš tai trejose vestuvėse tai padėjo ir dabar nenuvylė  thumbup.gif Skaudėjo kojas tik nuo paties kulniuko aukščio...

bigsmile.gif o lakierkas istemptu jis bigsmile.gif rodyk foto, pavadinima ir t.t KUR PIRKAI? rolleyes.gif

man baisu kad ant paciu padu pusliu nesutrinti kur placioji dalis unsure.gif maciau yra zele dekliukai kazkokie, jie ten paminkstina vidu ir nenutrina mozoliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rabelkyte: 16 rugpjūčio 2012 - 23:42
Sveikos, as jau po vestuviu 4u.gif is pradziu avejau gana aukstu kulnu batelius, bet taip siaubingai kojas prityniau ir jas nuskaudo, kad paskui jau plaukiodama jachtoj (po ceremoniju) buvau basa doh.gif islipus iskart isineriau i zemus kulniukus thumbup.gif bet kai jau anie pritryne buvo, tai ir su siais buvo sunku, taigi jau i vakara per baliu isvis uzsidejau vasarines paprasciausiais basutes biggrin.gif kadangi suknele ilga buvo, tai niekas ir nemate ju smile.gif patariu.. toms, kurios nepratusios prie aukstakulniu, ieskokite iskart zemesniu kulnu, nes be galo sunku yra su jais isvaikscioti, nors is pradziu atrodo -"ot atbusiu tas kelias valandas.." smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 08 16, 22:09)
Kas kas kas cia tokio? Negirdeta  g.gif  Kaip vadinasi?  bigsmile.gif

ju pilnos avalynes parduotuves
taip ir vadinasi pratempejas
be to ir didziuose perkybos centruose- maxima,rimi, iki ju prie batu tepalo buna smile.gif
tik paskaitykite pavadinimus ir tikrai rasite
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 08 17, 12:24)
ju pilnos avalynes parduotuves
taip ir vadinasi pratempejas
be to ir didziuose perkybos centruose- maxima,rimi, iki ju prie batu tepalo buna  smile.gif
tik paskaitykite pavadinimus ir tikrai rasite

mes su pantera ne lt dabar. Butu smagu gauti konkretu pavadinima blush2.gif smile.gif Na, bet leksiu siandien i batine ieskot vistiek kazko panasaus. + pirksiu tuos zeliukus smile.gif
Atsakyti
Labukas,ateinu ir as pasirodyti savuju,tik kulnas aukstas tai dar reikia kazkokiu paiieskoti smagesniu,po ofocialiosios dalies smile.gif
http://www.barratts....oductName=Black Gardenia Corsage Trim Court Shoes&productCode=872850313&catalogId=10055&langId=-1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipiriux: 17 rugpjūčio 2012 - 14:08
QUOTE(rabelkyte @ 2012 08 17, 11:38)
mes su pantera ne lt dabar. Butu smagu gauti konkretu pavadinima  blush2.gif  smile.gif Na, bet leksiu siandien i batine ieskot vistiek kazko panasaus. + pirksiu tuos zeliukus  smile.gif

aaaaaa......
tada aisku bet gal ir jei ka panasaus turi g.gif
Atsakyti