Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Ambra* @ 2012 07 19, 15:16)
QUOTE(Carpe diem @ 2012 07 19, 14:31)

Tikrai labai dailus, o kur gaminti gal zinote? 4u.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 19, 18:32)
QUOTE(^^liutuke @ 2012 07 19, 16:25)

Labai dailus 4u.gif o dar labai universalus, po vestuviu laisvai aveti juos galesite 4u.gif

Ačiū, specialiai žiūrėjau, kad galėčiau dar ir vėliau apsiauti, be to, mano suknelė šampano spalvos, tai viskas gražiai dera smile.gif
Papildyta:
Viri, labai dailūs, ir suknelė spėju labai graži buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 07 20, 15:02)

Papildyta:
Viri, labai dailūs, ir suknelė spėju labai graži buvo wub.gif

aciu 4u.gif 4u.gif Suknele trumpute, sulig keliais smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2012 07 01, 21:59)

QUOTE(viri @ 2012 07 20, 14:27)

vaje, kokie wub.gif

šiaip aš jau turiu batus ir ceremonijai ir persiavimui, bet gal man šitų dar reikėtų, pvz.fotosesijai g.gif biggrin.gif mano ceremonijos batai aukštais storais kulnais, smailų negaliu nešioti po čiurnos lūžio koja viena nebelaiko, bet ūgio laaabai reikia. Pirmiausiai nusipirkau ir jie man buvo fantastiniai, tada pasipylė visokia kritika ir jau ėmiau abejoti, ar jie man patinka, o dabar vis pasižiūriu į savo vestuvinius batus (nes bateliais nelabai bepavadinsi) ir galvoju, kad myliu juos blush2.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 25 liepos 2012 - 18:23
sveikos,

atnesu i jusu tema ir savuosius parodyti smile.gif ieskojau,viska apejau...ir netycia sutikau juos...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2012 07 25, 01:30)

Labai grazus, atrodo turetu buti ir labai patogus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

i 
Šioje temoje skelbimai yra draudžiami.
Jei norite narės pasiteirauti apie jos turimų/avėtų batelių dydį ir kainą, klauskite AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 25 liepos 2012 - 18:20
QUOTE(LoveIs @ 2012 07 25, 09:33)
Labai grazus, atrodo turetu buti ir labai patogus  thumbup.gif  wub.gif

aciu smile.gif kai apsimauni,labai patogus,po kokios valandeles jau jauciasi,kad auksti ir ,kad kazkur spaustu lyg,bet gal kai aukstu nenesioju,tai del to..na,reiketu padeveti dar,realiai nera nepatogus,bet buna ir patogesniu smile.gif bent man mirksiukas.gif

Po sventes ju likimas neaiskus dar biggrin.gif Dydis 36,siek tiek link 37 gal.Gal perleisiu kam,gal pasiliksiu dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2012 07 24, 23:30)

gražūs, bet man asmeniškai tokio tipo bateliai po 1 valandos avėjimo labai spaudžia koją ... nors perkant juos jie atrodo patogūs, tad siūlyčiau turėti atsarginius patogesnius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 31 liepos 2012 - 21:11
As vestuvines basutes nusipirkau Urmo Bazej uz 70lt, visai nenugrauze koju, patogios buvo ir negaila uz tokia suma, kai visus kulniukus "nuvariau "
Atsakyti
o as tai savuosius pameciau parsinesdama sukne. pasidejau ant auto stogo ir isvaziavau. doh.gif tai isigijau baisiai aukstus, paprastus baltus batelius. bet pirmieji buvo nuostabus....
Atsakyti
QUOTE(Blanchet @ 2012 08 06, 16:34)
As vestuvines basutes nusipirkau Urmo Bazej uz 70lt, visai nenugrauze koju, patogios buvo ir negaila uz tokia suma,  kai visus kulniukus "nuvariau "

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti