Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

gal zinot kokiu puslapiu kur butu galima vestuvinius batelius (ar kazka panasaus i juos) uzsisakyti internetu? nes cia siauliuose nuotakos niekam nerupi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
kadangi savo batelius radau tik sio forumo deka, jauciu pareiga atsiskaityti ir pasirodyti biggrin.gif

musu bateliai pirkti internetu is ZARA Vokietija (moteriski) ir ZARA USA (vyriski).
sokiams turejau antra pora taip pat ZARA batelius pirktus per skelbima internete (cia LT).
user posted image
user posted image

Linkiu visoms sekmes surandant savo svajoniu batelius!
Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 07 11, 15:22)
Sveikos merginos,
kadangi savo batelius radau tik sio forumo deka, jauciu pareiga atsiskaityti ir pasirodyti  biggrin.gif

Nuostabiai derejote thumbup.gif
Atsakyti
Jurginas_Vilnius, aš tada, atrodo, užrodžiau šią porą. Mums jie irgi labai patiko, bet moteriškų dydžio nebuvo, tai tada mėlynus rinkomės batukus smile.gif Man asmeniškai žali vyriški gražesni už moteriškus smile.gif Na trūksta moteriškiems iškirpimo ties pirštais smile.gif O kokio aukščio jūsų Zara šitie aukštakulniai pagrindinės dalies? Ar labai sunku buvo išbūti, gal ėmėtės kokių gudrybių (pvz., išpurškėt pratepikliu ar pan.)? smile.gif
Atsakyti
Drauge parsisiunte batus vestuvem, bet mazoki.. tai parduoda... 37 dydis, spalva sidabrine....

http://www.piracybou...heel-1461-p.asp
Atsakyti
panterra9, aciu smile.gif

Aurore_,
jau turejau dekot, bet galiu padekot ir dar karta smile.gif) nes batai man buvo didziausias galvos skausmas!
isties vyriski tiesiog tobuli smile.gif pagal vyriskus batus buvo visa kita derinama, nes tiesiog negalejau isivaizduoti geresniu batu savo vyrui nei sie smile.gif) o moteriski man asmeniskai irgi labai grazus, ir kadangi man netinka priekyje stipriai prakirpti, tai as tik dziaugiausi, kad ta "skylute" maza smile.gif)
siaip beabejo kojos nuvargo, bet kadangi turejau pakeitima, tai kazkokiu papildomu priemoniu nenaudojau. kulno aukscio nepasakysiu tiksliai, bet kazkur ~ 12 cm, ir platforma ~2cm.

Jusu melyni irgi labai grazus, isvis man spalvoti batai vestuvems atrodo super, ypatingai vyriski!

sekmes merginos, nebijokit netradiciniu sprendimu, jie labai pagyvina svente!

QUOTE(Aurore_ @ 2012 07 11, 20:05)
Jurginas_Vilnius, aš tada, atrodo, užrodžiau šią porą. Mums jie irgi labai patiko, bet moteriškų dydžio nebuvo, tai tada mėlynus rinkomės batukus smile.gif Man asmeniškai žali vyriški gražesni už moteriškus smile.gif Na trūksta moteriškiems iškirpimo ties pirštais smile.gif O kokio aukščio jūsų Zara šitie aukštakulniai pagrindinės dalies? Ar labai sunku buvo išbūti, gal ėmėtės kokių gudrybių (pvz., išpurškėt pratepikliu ar pan.)? smile.gif

Atsakyti
Na aš irgi tik už spalvotus batukus thumbup.gif Kad ir kaip bebūtų, nuostabiai atrodėt susiderinę žaliais bateliais wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogabraske @ 2011 07 02, 19:33)
O čia mano vestuviniai batukai.. ax.gif
(įdedu ir suknytės foto, kad suprastumėt, kam man tokių reikėjo  4u.gif )
user posted image

Derinys nerealus, tiesiog tikra Kleopatra. be galo elegantiska ir suderinta wub.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif galbut turite patarimu, kur siauliuose butu galima rasti vestuviniu bateliu? niekaip nieko doro nerandu sad.gif
Atsakyti
Aš Vilniuje išvaikščiojau visas parduotuves po kelis kartus, buvau Gariūnuose ir niekas netko, tiesa, koja mano nestandartinė, platoka, tai problematiška rasti tinkamus batukus, klausiam, kiek dar laiko praeis, kol pas mus atsiras batukai su skirtingais pločiais doh.gif O radau savuosius per skelbimus internete, nuvažiavau pasimatuoti ir stebuklingai tiko, spalvos norėjau kiek tamsesnės, otkios kaip kūno spalvos, bet bus pirgesinta balta, tiesiog džiaugiuosi, kad apskritai radau sau tinkančius ir ne ant 14 cm kulno, kaip dauguma parduotuvėse doh.gif
Tiesa, kas turi siuarą kojytę, yra gražių batukų Alicante parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2012 07 19, 10:05)

Gal galima foto pamatyti ? ax.gif 14 cm kulnas tikrai ne visas domina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 19 liepos 2012 - 18:51
QUOTE(panterra9 @ 2012 07 19, 10:52)
Gal galima foto pamatyti ?  ax.gif 14 cm kulnas tikrai ne visas domina  blush2.gif

Bandau rodyti foto is skelbimo
Atsakyti