gal kas iesko vestuviniu bateliu yvory spalvos, parduodu naujus , rasykite i AZ:
http://www.manodrabu...viniai-bateliai
uzsakyti, ziuresim, ka gausiu
QUOTE(Aurore_ @ 2012 07 01, 17:17)
Čia gal bus truputį nuklydimas nuo temos, bet kaip elgsitės, kad naujai dėvimi bateliai nenutrintų kojų arba ką darysite, jeigu pajusit didelį diskomfortą? Aš asmeniškai nusipirkau silikokines tas pagalvėles tom vietom batelio, kuriose labiausiai man į koją remiasi. O jeigu po kiek laiko kojas ims labai skaudėti, pasiimu kitus batelius (nors jie spalviškai jau visai kitokie).
Bet tikiuosi bent atlaikyti fotosesiją
Bet tikiuosi bent atlaikyti fotosesiją
O kur jus pirkote tas silikonines pagalveles, kokio dydzio jos?
Papildyta:
QUOTE(jegele @ 2012 07 01, 21:59)
uzsakyti, ziuresim, ka gausiu
Labai grazus
QUOTE(viri @ 2012 07 01, 22:54)
O kur jus pirkote tas silikonines pagalveles, kokio dydzio jos?
pirkau droge, yra šiek tiek atpiginti jie ir yra įvairių formų pagal paskirtį (pirkau į priekį batuko dėti tokius mažesnius ir didesnius į užkulnius).
jegele, geruliai bateliai pakomentuoju vis tų batelius, kuriuos mielai ir pati aučiausi
Man tai visai graziu bateliu, basuciu yra Alikantej, is ten ir pirkau
Papildyta:
Oj, kaip aciu Uzleksiu pasiziureti, man atrodo, kad gali prireikti vienoj vietoj, kai ilgiau pavaikstai, jauciasi...
Papildyta:
QUOTE(Aurore_ @ 2012 07 01, 22:57)
pirkau droge, yra šiek tiek atpiginti jie ir yra įvairių formų pagal paskirtį (pirkau į priekį batuko dėti tokius mažesnius ir didesnius į užkulnius).
Oj, kaip aciu Uzleksiu pasiziureti, man atrodo, kad gali prireikti vienoj vietoj, kai ilgiau pavaikstai, jauciasi...
jegele, labai grazus bateliai tie kaspineliai labai puosia.
Alikantej is tiesu buna graziu modeliuku. Deja mano kojai niekada neturi ka pasiulyti, arba dydzio nebuna arba turimi per siauri, kurpalis ten toks siauroms grakscioms pedutems
Alikantej is tiesu buna graziu modeliuku. Deja mano kojai niekada neturi ka pasiulyti, arba dydzio nebuna arba turimi per siauri, kurpalis ten toks siauroms grakscioms pedutems
QUOTE(ader @ 2012 07 02, 10:03)
jegele, labai grazus bateliai tie kaspineliai labai puosia.
labai aciu visoms tas kaspinukas nusiima, jei norisi. Labai nekantrauju, kol sulauksiu dar svarstau tokius isigyti galbut antrai dienai ar persiauti vakaro pabaigoje, nes be galo patogus
jėgele aš tokius antrus įsigijau vakarui,man jie kaip tapkutės
Sveikutes,norejau paklausti del vestuviniu bateliu nosyciu Girdejau jog vestuviniai bateliai turi buti uzdaryta nosyte-toks prietaras kazkoks O man nepatogus uzdara nosyte,nusipirkau "prakirpta".... Tai nzn imt i galva ar ne...
QUOTE(Madmuozelė @ 2012 07 05, 15:46)
aš irgi esu girdėjusi apie tai, bet neimu į galvą, ir nusipirkau atviru priekiu. Jei visais prietarais tikėtumėm, tai seniai po velėna gulėtų pusė svieto
maziau tikekime visokiais prietarais
QUOTE(Ingutete @ 2012 07 05, 18:38)
Sveikutes,norejau paklausti del vestuviniu bateliu nosyciu Girdejau jog vestuviniai bateliai turi buti uzdaryta nosyte-toks prietaras kazkoks O man nepatogus uzdara nosyte,nusipirkau "prakirpta".... Tai nzn imt i galva ar ne...
Kazkoks nesamoningas prietaras Juk visos beveik istekame vasara, tai ir norisi basuciu ar bateliu atviresniu, kad nebutu karsta. Nekenciu as tokiu nesamoningu prietaru As irgi pirkau batelius atviru priekiu, taip kad pirk ir neimk i galva tokiu nesamoniu