Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

gal kas iesko vestuviniu bateliu yvory spalvos, parduodu naujus , rasykite i AZ:
http://www.manodrabu...viniai-bateliai
Atsakyti
uzsakyti, ziuresim, ka gausiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jegele: 01 liepos 2012 - 21:01
QUOTE(Aurore_ @ 2012 07 01, 17:17)
Čia gal bus truputį nuklydimas nuo temos, bet kaip elgsitės, kad naujai dėvimi bateliai nenutrintų kojų arba ką darysite, jeigu pajusit didelį diskomfortą? Aš asmeniškai nusipirkau silikokines tas pagalvėles tom vietom batelio, kuriose labiausiai man į koją remiasi. O jeigu po kiek laiko kojas ims labai skaudėti, pasiimu kitus batelius (nors jie spalviškai jau visai kitokie).

Bet tikiuosi bent atlaikyti fotosesiją smile.gif

O kur jus pirkote tas silikonines pagalveles, kokio dydzio jos? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jegele @ 2012 07 01, 21:59)
uzsakyti, ziuresim, ka gausiu smile.gif

Labai grazus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viri @ 2012 07 01, 22:54)
O kur jus pirkote tas silikonines pagalveles, kokio dydzio jos?  blush2.gif

pirkau droge, yra šiek tiek atpiginti jie ir yra įvairių formų pagal paskirtį (pirkau į priekį batuko dėti tokius mažesnius ir didesnius į užkulnius).
jegele, geruliai bateliai wub.gif pakomentuoju vis tų batelius, kuriuos mielai ir pati aučiausi smile.gif
Atsakyti
Man tai visai graziu bateliu, basuciu yra Alikantej, is ten ir pirkau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurore_ @ 2012 07 01, 22:57)
pirkau droge, yra šiek tiek atpiginti jie ir yra įvairių formų pagal paskirtį (pirkau į priekį batuko dėti tokius mažesnius ir didesnius į užkulnius).

Oj, kaip aciu 4u.gif Uzleksiu pasiziureti, man atrodo, kad gali prireikti vienoj vietoj, kai ilgiau pavaikstai, jauciasi...
Atsakyti
jegele, labai grazus bateliai thumbup.gif tie kaspineliai labai puosia.

Alikantej is tiesu buna graziu modeliuku. Deja mano kojai niekada neturi ka pasiulyti, arba dydzio nebuna arba turimi per siauri, kurpalis ten toks siauroms grakscioms pedutems biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 02 liepos 2012 - 08:05
QUOTE(ader @ 2012 07 02, 10:03)
jegele, labai grazus bateliai  thumbup.gif tie kaspineliai labai puosia.

labai aciu visoms smile.gif tas kaspinukas nusiima, jei norisi. Labai nekantrauju, kol sulauksiu smile.gif dar svarstau tokius isigyti galbut antrai dienai ar persiauti vakaro pabaigoje, nes be galo patogus
user posted image

Atsakyti
jėgele aš tokius antrus įsigijau vakarui,man jie kaip tapkutės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimaimoko_Yume: 02 liepos 2012 - 19:06
Sveikutes,norejau paklausti del vestuviniu bateliu nosyciu smile.gif Girdejau jog vestuviniai bateliai turi buti uzdaryta nosyte-toks prietaras kazkoks smile.gif O man nepatogus uzdara nosyte,nusipirkau "prakirpta".... Tai nzn imt i galva ar ne...
Atsakyti
aš irgi esu girdėjusi apie tai, bet neimu į galvą, ir nusipirkau atviru priekiu. Jei visais prietarais tikėtumėm, tai seniai po velėna gulėtų pusė svieto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Madmuozelė @ 2012 07 05, 15:46)
aš irgi esu girdėjusi apie tai, bet neimu į galvą, ir nusipirkau atviru priekiu. Jei visais prietarais tikėtumėm, tai seniai po velėna gulėtų pusė svieto  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
maziau tikekime visokiais prietarais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutete @ 2012 07 05, 18:38)
Sveikutes,norejau paklausti del vestuviniu bateliu nosyciu smile.gif Girdejau jog vestuviniai bateliai turi buti uzdaryta nosyte-toks prietaras kazkoks smile.gif O man nepatogus uzdara nosyte,nusipirkau "prakirpta".... Tai nzn imt i galva ar ne...

Kazkoks nesamoningas prietaras doh.gif Juk visos beveik istekame vasara, tai ir norisi basuciu ar bateliu atviresniu, kad nebutu karsta. Nekenciu as tokiu nesamoningu prietaru schmoll.gif As irgi pirkau batelius atviru priekiu, taip kad pirk ir neimk i galva tokiu nesamoniu mirksiukas.gif
Atsakyti