Rodausi. Brangiausio batukai, tai realiai tokiu spalvu (jis bus su melynu kostiumu), o maniskiai rusvesni, tokie balintos kavos spalvos (suknute bus pieno spalvos). Tai va ir klausimas, gal reikejo rinktis raudonus batukus, nes vestuvese bus daug akcentu raudonos spalvos.
o jus tarpusavyje nexerinat drabuziu? kaip rasot jo kostiumas melynas ir ryzi batai su melynom juostelem o jusu balta suknele ir bateliai melyni kaip kostoumas arba ryzi kaip jo batai ir tada gelese kas nors panasiy spalvu.
QUOTE(ader @ 2012 06 30, 19:16)
o jus tarpusavyje nexerinat drabuziu? kaip rasot jo kostiumas melynas ir ryzi batai su melynom juostelem o jusu balta suknele ir bateliai melyni kaip kostoumas arba ryzi kaip jo batai ir tada gelese kas nors panasiy spalvu.
tai vat, ir rasiau, kad del savu batuku as abejoju. turiu siemet progu pasipuosti nemenkai, tai del to ir paemiau is karto saviskius, nes man su batais labai didele problema.
bateliai visumoj superiniai. patogus turetu buti. mano subjektyvia nuomone galetu tik but melynesnes spalvos tai deretu prie bendros visumos.
QUOTE(perla <3 @ 2012 06 30, 17:18)
klausimas, gal reikejo rinktis raudonus batukus, nes vestuvese bus daug akcentu raudonos spalvos.
Manau nereikia visko visko derinti, jeigu busit raudom lupom, o gal nagais, o gal papuosalais, to ir uzteks, bet jeigu norisi kazkaip priderinti ir batelius, galite tiesiog juos padekoruoti plunksnelem, arba jei negaila bateliu, nudazyti.
Nusipirkau tokius batukus
http://www.part.lt/i...6034c078471.JPG
http://www.part.lt/i...6034c078471.JPG
QUOTE(mergyte822 @ 2012 06 29, 16:10)
QUOTE(Balerina:) @ 2012 07 01, 10:29)
QUOTE(Steisi @ 2012 06 30, 22:27)
Manau nereikia visko visko derinti, jeigu busit raudom lupom, o gal nagais, o gal papuosalais, to ir uzteks, bet jeigu norisi kazkaip priderinti ir batelius, galite tiesiog juos padekoruoti plunksnelem, arba jei negaila bateliu, nudazyti.
Aciu Steisi Abu pasiulyti variantai del bateliu puosimo man zinomi As irgi uz tai, kad derinimas lb subtilus gali buti. Gal vyrui sasagas ir varlyte uzsakyti is musu batuku spalvu, as gal puokste perisciau kokiu mano bateliu spalvos neriniu kaspinuku. Manau, butu visai subtilu ir neissisoktumem. Raudonos spalvos uzteks, nes ieskosiu raudonu uogyciu puosteles
QUOTE(Steisi @ 2012 06 29, 19:42)
Nors tokie papuosimai ne mano skonio, bet noriu pagirti uz originaluma, nebuciau pagalvojus, kad blizguciai pacios klijuoti, dabar bateliai jau 'ranku darbo' man patinka, kai vestuves (ar tik ju dalis, kaip siuo atveju bateliai) yra do it yourself projektas
oj tai normalu kad ne visiems patinka tai kas man patinka ir atvirksciai. Tiesiog raudoni batai nes mano vestuves raudonai baltos, o pagalvojau kad baltu batu nenoriu ir pasirinkau raudonus, ir siaip lb graziai bent man atrodo ant kojos o poto pagalvojau kad kazko truksta tai blizguciu priklijavau na kad puosnesni butu siek tiek
Čia gal bus truputį nuklydimas nuo temos, bet kaip elgsitės, kad naujai dėvimi bateliai nenutrintų kojų arba ką darysite, jeigu pajusit didelį diskomfortą? Aš asmeniškai nusipirkau silikokines tas pagalvėles tom vietom batelio, kuriose labiausiai man į koją remiasi. O jeigu po kiek laiko kojas ims labai skaudėti, pasiimu kitus batelius (nors jie spalviškai jau visai kitokie).
Bet tikiuosi bent atlaikyti fotosesiją
QUOTE(Aurore_ @ 2012 07 01, 17:17)
Čia gal bus truputį nuklydimas nuo temos, bet kaip elgsitės, kad naujai dėvimi bateliai nenutrintų kojų arba ką darysite, jeigu pajusit didelį diskomfortą? Aš asmeniškai nusipirkau silikokines tas pagalvėles tom vietom batelio, kuriose labiausiai man į koją remiasi. O jeigu po kiek laiko kojas ims labai skaudėti, pasiimu kitus batelius (nors jie spalviškai jau visai kitokie).
O nebandysi pranesioti batuku? Kad nors ir namuose pavaiksciot...
QUOTE(perla <3 @ 2012 07 01, 17:32)
O nebandysi pranesioti batuku? Kad nors ir namuose pavaiksciot...
Vaikščiojau, bet neišeina pravaikščioti namuose tiek, kad suprastum, kaip ten su jais bus