Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

tragedija su tais bateliais. Nerandu niekur nei batu kalne, nei parduotuvese, nei Gariunuose. Buvau nuvaziavus i la fleur, bet neturejo dydzio pasimatuot su supasavau uzsakinet nezinodama ar tiks ar ne. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 06 27, 14:45)
tragedija su tais bateliais. Nerandu niekur nei batu kalne, nei parduotuvese, nei Gariunuose. Buvau nuvaziavus i la fleur, bet neturejo dydzio pasimatuot su supasavau uzsakinet nezinodama ar tiks ar ne.  verysad.gif

man ta pati tragedija, visiskai nieko niekur nerandu, o laiko vis mazeja unsure.gif
Atsakyti
as laiko dar turiu, bet dydis toks 41 doh.gif kad nieko gero nera. o internetu pirkti nedristu, nes daznai kai matuojuosi tai kad ir dydis tinka, bet buna kad koja nelenda i ta batuka
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 06 27, 15:10)
as laiko dar turiu, bet dydis toks 41  doh.gif kad nieko gero nera.  o internetu pirkti nedristu, nes daznai kai matuojuosi tai kad ir dydis tinka, bet buna kad koja nelenda i ta batuka

drinks_cheers.gif man panasiai - baisu pirkti internetu, nes 80% batuku man platus buna. Laiko jau irgi ne per daugiausiai, nebezinau,ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 06 27, 00:02)
Sveikos,

Norejau nuomoniu pasiklausti, ikeliu batelius rastus e-Bey 4u.gif , spalva atitinka musu vestuviu - bordo/raudono vyno. Esu labai auksta 185 cm, tai aukstesnio kulnelio ne uz ka  schmoll.gif  .

http://www.ebay.ie/i...=item826a9409dc

Labai mieli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2012 06 27, 21:23)
Labai mieli  wub.gif

Kol svarsciau - nupirko verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
nusipirkau batelius bigsmile.gif
aisku teko pakoreguoti savo norus del spalvos, bet svarbiausia bateliai jau yra, patogus, grazus ir nebrangus. Kadangi man batelius isigyti visada yra didziule problema, progai ar be progos. Tai labai dziaugiuosi pagaliau ivykdziusi sita misija.
Pirkau Step Top, aukstakulnius, spalva kava su pienu. Kadangi suknele bus sampanines spalvos ir trumpa, tai batukai visai tiks ir siek tiek kontrastuos.
Fuuuuu, akuo nuo peciu
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 06 29, 09:09)
nusipirkau batelius  bigsmile.gif

Gal pasirodytum ax.gif Labai jau mes smalsios blush2.gif
Atsakyti
smalsios sakote biggrin.gif
user posted image
va sitie, tik cia ziuriu spalva kiek tamsesne , realiai sviesi kava su pienu, lakiniai, odiniai, patogus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 29 birželio 2012 - 10:44
QUOTE(panterra9 @ 2012 06 27, 22:33)
Kol svarsciau - nupirko  verysad.gif  verysad.gif
Siaip bateliai grazus, juolab jei dar jum prie spalvines gamos tinka...ir prie sukneles butu kaip ir tike, bet butumete tokia 'karalaite', priklausomai nuo viso ivaizdio butu buve galima ir prasauti. As pati stengiuosi suderinti paprastuma su prabanga, arba klasika su modernu. Jusu suknele labai puosni, tokia princesiska, as pasirinkciau ka nors labai labai kuklaus ir lengvo prie jos.
Atsakyti
ader, geruliai thumbup.gif Tikrai puikus pasirinkimas wub.gif
Atsakyti
Na aš suknelės nemačiau, bet tie batukai patinka ir jie nėra labai puošnus - tai klasika.
Atsakyti