tragedija su tais bateliais. Nerandu niekur nei batu kalne, nei parduotuvese, nei Gariunuose. Buvau nuvaziavus i la fleur, bet neturejo dydzio pasimatuot su supasavau uzsakinet nezinodama ar tiks ar ne.
QUOTE(ader @ 2012 06 27, 14:45)
tragedija su tais bateliais. Nerandu niekur nei batu kalne, nei parduotuvese, nei Gariunuose. Buvau nuvaziavus i la fleur, bet neturejo dydzio pasimatuot su supasavau uzsakinet nezinodama ar tiks ar ne.
man ta pati tragedija, visiskai nieko niekur nerandu, o laiko vis mazeja
as laiko dar turiu, bet dydis toks 41 kad nieko gero nera. o internetu pirkti nedristu, nes daznai kai matuojuosi tai kad ir dydis tinka, bet buna kad koja nelenda i ta batuka
QUOTE(ader @ 2012 06 27, 15:10)
as laiko dar turiu, bet dydis toks 41 kad nieko gero nera. o internetu pirkti nedristu, nes daznai kai matuojuosi tai kad ir dydis tinka, bet buna kad koja nelenda i ta batuka
man panasiai - baisu pirkti internetu, nes 80% batuku man platus buna. Laiko jau irgi ne per daugiausiai, nebezinau,ka daryt
QUOTE(panterra9 @ 2012 06 27, 00:02)
Sveikos,
Norejau nuomoniu pasiklausti, ikeliu batelius rastus e-Bey , spalva atitinka musu vestuviu - bordo/raudono vyno. Esu labai auksta 185 cm, tai aukstesnio kulnelio ne uz ka .
http://www.ebay.ie/i...=item826a9409dc
Norejau nuomoniu pasiklausti, ikeliu batelius rastus e-Bey , spalva atitinka musu vestuviu - bordo/raudono vyno. Esu labai auksta 185 cm, tai aukstesnio kulnelio ne uz ka .
http://www.ebay.ie/i...=item826a9409dc
Labai mieli
nusipirkau batelius
aisku teko pakoreguoti savo norus del spalvos, bet svarbiausia bateliai jau yra, patogus, grazus ir nebrangus. Kadangi man batelius isigyti visada yra didziule problema, progai ar be progos. Tai labai dziaugiuosi pagaliau ivykdziusi sita misija.
Pirkau Step Top, aukstakulnius, spalva kava su pienu. Kadangi suknele bus sampanines spalvos ir trumpa, tai batukai visai tiks ir siek tiek kontrastuos.
Fuuuuu, akuo nuo peciu
aisku teko pakoreguoti savo norus del spalvos, bet svarbiausia bateliai jau yra, patogus, grazus ir nebrangus. Kadangi man batelius isigyti visada yra didziule problema, progai ar be progos. Tai labai dziaugiuosi pagaliau ivykdziusi sita misija.
Pirkau Step Top, aukstakulnius, spalva kava su pienu. Kadangi suknele bus sampanines spalvos ir trumpa, tai batukai visai tiks ir siek tiek kontrastuos.
Fuuuuu, akuo nuo peciu
QUOTE(ader @ 2012 06 29, 09:09)
nusipirkau batelius
Gal pasirodytum Labai jau mes smalsios
smalsios sakote
va sitie, tik cia ziuriu spalva kiek tamsesne , realiai sviesi kava su pienu, lakiniai, odiniai, patogus.
va sitie, tik cia ziuriu spalva kiek tamsesne , realiai sviesi kava su pienu, lakiniai, odiniai, patogus.
QUOTE(panterra9 @ 2012 06 27, 22:33)
Kol svarsciau - nupirko
Siaip bateliai grazus, juolab jei dar jum prie spalvines gamos tinka...ir prie sukneles butu kaip ir tike, bet butumete tokia 'karalaite', priklausomai nuo viso ivaizdio butu buve galima ir prasauti. As pati stengiuosi suderinti paprastuma su prabanga, arba klasika su modernu. Jusu suknele labai puosni, tokia princesiska, as pasirinkciau ka nors labai labai kuklaus ir lengvo prie jos.
ader, geruliai Tikrai puikus pasirinkimas