Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

as irgi manau, kad be aukstakulniu net nemokeciau graziai eit, nes siaip praktiskai bent jau ant 5cm kasdien vaikstau smile.gif bet gal kitos moka ir su zemakulniais graziai zingsniuot smile.gif
Atsakyti
http://www.monaliza.lt/bateliai.html
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2011 07 14, 18:32)
Jūsų vietoje aučiausi aukštakulnius smile.gif Vien dėl to, kad su aukštakulniais visai kitokia moters laikysena bei eisena - elegantiškesnė, žavesnė. Pati moteris labiau pasitempusi atrodo smile.gif
O kas dėl vyro ūgio, tai spėju visi būsimi vestuvių dalyviai visvien jau pažįsta jį, tad tikrai nesistebės, kad kaip čia - jaunoji už jaunikį aukštesnė

nu as jei eiciau su aukstakulniais, tai visai ne zavesne buciau biggrin.gif kaip su kojukais griuvineciau, ilinkusiais keliais.. as nemoku vaiksciot su jais ir saves neapgaudineju - noriu ta diena bent jau jaustis patogiai, ir tokia kokia esu.. taigi, negali buti cia vieno atsakymo.
Atsakyti
As irgi taip manau, kad kiekvinai savo. Zinoma aukstakulniai man grazu, bet kadangi visada vaikstau be ju, tai manau ir vestuvems kazka tokio prisiderinsiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 07 14, 15:22)
suknele iki pat zemes, net koju nesimato, o pati esu auksta  4u.gif

As irgi auksta..ir labai auksta smile.gif Jaunikis spjaudos, kad nenori but zemesnis per vestuves, bet as vis tiek aukstakulniu neatsisakysiu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2011 07 14, 22:05)
As irgi auksta..ir labai auksta smile.gif Jaunikis spjaudos, kad nenori but zemesnis per vestuves, bet as vis tiek aukstakulniu neatsisakysiu...  biggrin.gif

Liuks thumbup.gif as nieko pries tai neturiu, bet as matyt renkuosi pagal save, kad pati geiau jausciausi. Maniskis tai kaip tik sako, baik tu man grazu aukstesne koks skirtumas ax.gif Bet kazkaip noriu pati sau patogiai jaustis ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 07 14, 22:17)
Liuks  thumbup.gif  as nieko pries tai neturiu, bet as matyt renkuosi pagal save, kad pati geiau jausciausi. Maniskis tai kaip tik sako, baik tu man grazu aukstesne koks skirtumas  ax.gif  Bet kazkaip noriu pati sau patogiai jaustis ir tiek  4u.gif

Siaip galima rasti labai elegantisku zemakulniu baltu bateliu, su tokiais gali jaustis ir patogiai, ir moteriskesne kaip sake merginos wink.gif
Atsakyti
Siaip man irgi dar reikia zemakulniu pasieskot vakarui, nes tikrai su kablais neisbusiu, tuo labiau kad visiskai nenesioju as ju.. smile.gif
Atsakyti
as ir planavau vakare persiauti be kulno, taciau kai buvau sukneles primatavime atmatavo prie tu aukstakulniu centimetras centimetran, tad kai as juos nusiausiu, suknele ant zemes gules doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 14, 22:44)
as ir planavau vakare persiauti be kulno, taciau kai buvau sukneles primatavime atmatavo prie tu aukstakulniu centimetras centimetran, tad kai as juos nusiausiu, suknele ant zemes gules doh.gif

nu ir tegul gula, juk grazu
as specialiai darysiu kad mano zeme vilktusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 07 14, 22:50)
nu ir tegul gula, juk grazu
as specialiai darysiu kad mano zeme vilktusi  biggrin.gif

ir uzminsim besokdamos biggrin.gif
Atsakyti
Aha, mano net su kablais siek tiek velkas, tai su balerinkem isvis nepasivilkciau biggrin.gif bet as su ta suknele irgi ilgai neisbusiu, taip, kaip ir su aukstakulniais, soksiu i trumpa suknute ir zemakulnius vakare cool.gif
Atsakyti