Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Aurore_ @ 2012 06 18, 22:18)
Agggata, visiškai pritariu dėl ryškesnių batelių prie trumpos vestuvinės suknelės  thumbup.gif O jūs sandddra, nenorit internetu pirkti? Aš pati per perpardavinėtojus pirkau, yra pasirinkimo iš spalvų smile.gif

Nebėra laiko internetui... Ir kodėl aš anksčiau nepagalvojau doh.gif Per vėlai čia užsukau biggrin.gif

QUOTE(Sirenaa @ 2012 06 18, 22:37)
nesuprantu o kodel ieskojot raudonu basuciu jai jusu vestuvese kaip supratau nieko raudono daugiau nebus?? jai jaunikis bus juodai baltas o jusu puoste visiskai balta tai td jo juodi bateliai tinka.. mano nuomone..

Jaunikis butų buvęs raudonas, ir puokštė su raudonais elementais, ir kt. Dabar daug ką greitai keist teko/teks...

Papildyta:
QUOTE(Lelu @ 2012 06 18, 23:12)
Tikrai daug super gražių ryškių aukštakulnių yra ebay ! Jei tik būčiau žemesnė....prašluočiau ten lentynas kaip reikiant...  rolleyes.gif

Man nelabai drąsu internetu batus pirkti, nes koja pakankamai siaura ir dažnai iš basučių lauk lenda, raišteliai per laisvi ir pan. Nors gal tinkamą modelį pasirinkus būčiau galėjusi rizikuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandddra: 19 birželio 2012 - 08:18
Na basučių ir aš nerizikavau pirktis internete, nes lygiai tą pačią problemą turiu dėl siauros kojos. Aš užsisakiau iš laiminga.eu. Lenkiškos gamybos, bet vienintelės basutės, su kuriomis koja komfortiškai jautėsi, nes jos odinės ir minkštos ir išlenkimas patogiai jautėsi, priekis nedaug atviras, bet patogus, piršto nespaudžia. Ir per dvi savaites jas gavo, tik dar neatsiėmiau... O ten galima kokių tik nori spalvų užsisakyti, nes gamintojas pagal tavo norus nudažo batukus wink.gif
Atsakyti
sweikutes, gal zinot kokiu internetiniu parduotuviu kur batu galima uzsisakyti?

ziurineju ebay, bet man reik platformu,o siuometu zemesniu nei 10 cm aukscio...
beja ieskau spalvotu ax.gif
Atsakyti
Kai rinkausi trumpą suknelę net nepagalvojau, kad gali būti tokių problemų su batais lotuliukas.gif Visgi nusipirkau juodas aukštakulnes basutes. Jaunikis bus juodai baltas, aš pati esu tamsi, tai labai tikiuosi, kad galutiniam rezultate basutės neatrodys ne į temą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandddra: 19 birželio 2012 - 14:31
Na tai užsidėk daugiau juodų akcentų, pavyzdžiui papuošalus, diržas gal prie suknelės tiktų, manau laisvai juodą išsinuomotum, arba greit siuvėja pasiūtų ir bus gražu smile.gif
Atsakyti
į puokštę taip pat galima juodų akcentų įdėti. smile.gif
Atsakyti
Mano suknelė taip pat trumputė, ieškau tamsiai mėlynų batelių smile.gif bet jau praradau viltį kažką rasti...
Atsakyti
QUOTE(braskiki @ 2012 06 20, 14:34)
Mano suknelė taip pat trumputė, ieškau tamsiai mėlynų batelių smile.gif bet jau praradau viltį kažką rasti...

Jei rasi sakyk kur, bet čia tikriausiai neįmanoma misija smile.gif
Atsakyti
Aš jau irgi turiu batelius, aišku ne tokie gražūs, kokių norėjau, svajonių batelių neradau verysad.gif Bet visai simpatiški ir kas geriausia, kol kas pavaikščiojus, labai patogu. cool.gif Tfiu tfiu tfiu, tikiuosi, kad ir po veselės galėsiu pasakyti, kad patogūs, nes vis tik vaikščioti ir šokti reikės visą dieną rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnaitė @ 2012 06 21, 21:26)
Aš jau irgi turiu batelius, aišku ne tokie gražūs, kokių norėjau, svajonių batelių neradau  verysad.gif Bet visai simpatiški ir kas geriausia, kol kas pavaikščiojus, labai patogu.  cool.gif  Tfiu tfiu tfiu, tikiuosi, kad ir po veselės galėsiu pasakyti, kad patogūs, nes vis tik vaikščioti ir šokti reikės visą dieną rolleyes.gif

Pasirodykit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Balerina:) @ 2012 06 16, 18:50)

Apsisprendziau isigyti dar kitus, puosnesnius ir aukstesniu kulnu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedotti @ 2012 06 21, 09:09)
Jei rasi sakyk kur, bet čia tikriausiai neįmanoma misija smile.gif

Ir man tamsiai melynu reikia, verkiant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2012 06 22, 08:36)
Pasirodykit 4u.gif

Rodau smile.gif
user posted image
Atsakyti