Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Balerina:) @ 2012 06 16, 17:50)

Fainuciai, turetu buti patogus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos , jau demonstravau savo antros dienos juodus batelius , bei skundziausi jog negaliu surast royal blue spalvos bateliu pirmai dienai .. taigi po keliu menesiu ieskojimo pagaliau rodausi mano isrinktieji .. wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 06 17, 23:24)

Labai grazus batukai- ir modelis, ir spalvyte thumbup.gif tik ar jie patogus?
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 06 17, 23:24)

O kur radai? Grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 06 16, 22:51)
Kur pirkote?

Klaipedoje turguje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pilke @ 2012 06 16, 19:20)
Labai fainuciai ir as pan. ieskausi  4u.gif  Turiu oficialiai daliai nusipirkusi, o sokiams pokiams ieskau patogiu  ax.gif

Aciu 4u.gif
Butent ir griebiau del patogumo, nes nieko grazaus ir, kad butu patogu neradau doh.gif
Esu megeja aukstakulniu, tai vis dar galvoju nusipirkti dar vienus biggrin.gif biggrin.gif kai pavargs kojytes, uzsidesiu situos ax.gif
Atsakyti
Labai gražūs paskutinieji mėlynieji bateliai smile.gif 4u.gif Ir tikrai atrodo patogūs. Manau, būsite nuostabi wub.gif
Atsakyti
Melyni bateliai pirkti toje pacioje parduotuveje kaip ir antrai dienai juodi ( ne lietuvoje ) kaina €47 , kiek pravaisciojau parduotuveje atrode gan patogus ,nors man jau nelb buvo svarbu patogus ar ne svarbu buvo juos rasti doh.gif thumbup.gif esu girdejusi jog buna kazkokiu pricimbalu tiems batukams kurie be uzkulnes tik su juostele kaip mano kad laikytusi stabiliai ant kulno gal ka esat maciusios?
Atsakyti
Labai reikia patarimo! Laiko visai nebeliko, o aš batų vis dar neturiu...
user posted image
Būsiu su tokia suknele, norėjau raudonų akcentų, bet deja neradau raudonų basučių. Su baltom basutėm irgi problemos...
Kaip manot, o gal tiktų juodos? g.gif blush2.gif Radau gana puošnias ir patogias. Jaunikis tada būtų su juodu kostiumu, baltais marškiniais ir balta kaklaskare. Mano puokštė visiškai balta, iš dideliais žiedais rožių. Aišku, raudono kaspino ant liemens nebūtų. O gal kokių kitų pasiūlymų turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandddra: 18 birželio 2012 - 11:56
QUOTE(Agggata @ 2012 06 18, 13:33)
Sveika,

patarimas- jei suknele trumpa, batai turi buti ispudingi!Pati tuokiausi su trumpa suknele, ieskojau ryskiu bateliu- zaliu ar ioletiniu, negavau, tai pirkau juodus su laaaabai dideliu kulnu. Atrode super. Baltiems bateliams sakau NEEEE!Cia aisku mano nuomone, bet man taip neskoninga, na, nebent su ilga suknele tuoktumetes, tada gal....
Jei negausit, gal juodi tiktu?  g.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif Ieškosiu juodų, kito pasirinkimo nebeturiu... Gal bus paprasčiau.
Atsakyti
Agggata, visiškai pritariu dėl ryškesnių batelių prie trumpos vestuvinės suknelės thumbup.gif O jūs sandddra, nenorit internetu pirkti? Aš pati per perpardavinėtojus pirkau, yra pasirinkimo iš spalvų smile.gif
Atsakyti
nesuprantu o kodel ieskojot raudonu basuciu jai jusu vestuvese kaip supratau nieko raudono daugiau nebus?? jai jaunikis bus juodai baltas o jusu puoste visiskai balta tai td jo juodi bateliai tinka.. mano nuomone..
Atsakyti
Tikrai daug super gražių ryškių aukštakulnių yra ebay ! Jei tik būčiau žemesnė....prašluočiau ten lentynas kaip reikiant... rolleyes.gif
Atsakyti