Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Sirenaa @ 2012 06 04, 19:51)
aciu ..  blush2.gif niekas negime mokedamas , reikia laiko kol ismoksti stabiliai vaikscioti , bet jai nomeki tai geriau ir nevaiksciot nes kai pamatai gatvese paneliu kurios visai nepaeina tai  doh.gif  thumbup.gif

Jei ne paslaptis, kur radai tokius batelius? wub.gif
Atsakyti
Sirenaa - labai grazus bateliai wub.gif ir antros dienos suknute, kur ja radai jei ne paslaptis? blush2.gif man kazkokiu tokiu bateliu reiketu pirmai dienai, tik irgi tamsiai melynu, jei kazka rasi - pasidalink 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dekuj mergaites kazkaip dedama foto galvojau iskritikuos visos blush2.gif bateliai pirkti ne lietuvoje ( airijoje ,blanchike ) jau buvau ne viena syki pro juos praejus paciupinedavau ir padedavau atgal nes ieskodavau beteliu pirmai dienai , bet kai isigyjau suknele su juodu dirziuku sakau reikia ir juodu bateliu (bei tokiu kuriuos nesiociau ir po vestuviu ) tai si syki kai ejau pro sali uzsukau vel paemiau i rankas sakau NORIU SITU ! ir dar paziuriu akcija jiems bekainavo €20 thumbup.gif butu idialus pirmai dienai jai butu melyni ar bent jau balti bet cia buvo vienintele spalva..
O suknyte pirkta is www.milanoo.com dar jos neatsiunte tureciau gauti birzelio 12d tai kai gausiu idesiu fotke prie temos trumpos vestuvines sukneles ( kam idomu )..
Beje merginos ar didelis Lt pasirinkimas melynu bateliu primai dienai ?? bijau kad nerasiu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 06 05, 11:44)
Dekuj mergaites kazkaip dedama foto galvojau iskritikuos visos  blush2.gif  bateliai pirkti ne lietuvoje ( airijoje ,blanchike ) jau buvau ne viena syki pro juos praejus paciupinedavau ir padedavau atgal nes ieskodavau beteliu pirmai dienai , bet kai isigyjau suknele su juodu dirziuku sakau reikia ir juodu bateliu (bei tokiu kuriuos nesiociau ir po vestuviu ) tai si syki kai ejau pro sali uzsukau vel paemiau i rankas sakau NORIU SITU ! ir dar paziuriu akcija jiems bekainavo €20  thumbup.gif  butu idialus pirmai dienai jai butu melyni ar bent jau balti bet cia buvo vienintele spalva..
O suknyte pirkta is www.milanoo.com dar jos neatsiunte tureciau gauti birzelio 12d tai kai gausiu idesiu fotke prie temos trumpos vestuvines sukneles ( kam idomu )..
Beje merginos ar didelis Lt pasirinkimas melynu bateliu primai dienai ?? bijau kad nerasiu..  doh.gif

Mazas pasirinkimas, pati ieskausi dabar biggrin.gif dar ziurint, kokiu ieskai smile.gif yra Deichmann kazkokiu tokiu nieko visai, ir nebrangus smile.gif bet jei geresnes kokybes kazko dar ir grazaus - sunku rast 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 06 02, 22:36)
Vis tik nusprendžiau nupirkti štai tokius. Modelis toks, realiai jie verstos odos, o spalva šviesesnė.
Gariūnuose. Net ir pati nesitikėjau, kad ten rasiu.  bigsmile.gif

Ar šituose beteliuose kulno spalvą vienodo atspalvio kaip ir viršaus spalvą? Neatrodo kokybiškesni nei iš to puslapio.....
Atsakyti
QUOTE(zannaja @ 2012 06 05, 15:54)
Ar šituose beteliuose kulno spalvą vienodo atspalvio kaip ir viršaus spalvą? Neatrodo kokybiškesni nei iš to puslapio.....

Nea. Viršus yra šviesios spalvos. O kulnas yra tamsios.
Bet man tai nesvarbu. irnesakyk.gif
Man svarbiausia, kad man jie tiko, patiko ir patogus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soterra @ 2012 06 05, 12:49)
Mazas pasirinkimas, pati ieskausi dabar biggrin.gif  dar ziurint, kokiu ieskai smile.gif yra Deichmann kazkokiu tokiu nieko visai, ir nebrangus smile.gif  bet jei geresnes kokybes kazko dar ir grazaus - sunku rast 4u.gif

nezinau ar kalbam apie tuos paciu daichmane melynos spalvos aukstakulnius, bet as juo isigijau visai ne vestuviu progai, ir nesioju beveik kiekviena diena. po kol kas liux thumbup.gif kokybes atzvilgiu tai tfu tfu tfuu nenuvyle, nes is elegant style nusipirkau ir deja abu batai suplyso po men nesiojimo, ir ne kas kita o padai atsoko, vienas nuo kito. blink.gif blink.gif blink.gif todel po kol kas sitais pigiais bateliai visai dziaugiuos, dailus smagus ir patogus, o jei suplis ismesiu ir nebus gaila, nes jie uz kiek pirkti atitarnavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIKKAA: 05 birželio 2012 - 23:30
Sveikos, nuotakėlės 4u.gif
Gal esate ką nors pirkusios iš čią http://www.wholesale...en-s-shoes-c195 ? Kankinuosi ir aš ieškodama batų doh.gif Čia užmačiau keletą visai neblogų modeliukų ir spalvų yra. Tik vat prisibijau tos kiniškos kokybės. Žinau, kad stebuklo nebus, bet ar bent jau įmanoma kiek nors išbūt juos apsiavus? lotuliukas.gif Jau iš nevilties esu pasiryžus ir internetu batus pirkt doh.gif
Atsakyti
Nepavyko prisegti doh.gif
Gal taip rodys 4u.gif
http://www.part.lt/i...39689e35721.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 16 birželio 2012 - 17:53
QUOTE(Balerina:) @ 2012 06 16, 18:50)

Labai fainuciai ir as pan. ieskausi 4u.gif Turiu oficialiai daliai nusipirkusi, o sokiams pokiams ieskau patogiu ax.gif
Atsakyti
O as ieskau patogiu pilnapadziu (platformu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2012 06 16, 18:50)

Paprasti ir labai mieli 4u.gif
Atsakyti