Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Purpurine @ 2012 05 30, 15:11)
va parduoda gana fainus batelius kas ieskojo violetiniu ar ruzavu:
http://www.manodrabu...stakulniai-40-7

thumbup.gif thumbup.gif va sitie nerealus !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterra9: 01 birželio 2012 - 00:23
Merginos, kas iesko patogiu bateliu, maciau Mango parduotuveje baltus batelius ant platformytes, priekis siaurejantis. Ir nekainuoja 200 Lt 4u.gif

Bet man vis tiek ant kulniuko graziau ir elegantiskiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gigli @ 2012 06 01, 09:01)
Merginos, kas iesko patogiu bateliu, maciau Mango parduotuveje baltus batelius ant platformytes, priekis siaurejantis. Ir nekainuoja 200 Lt 4u.gif

o batuku kulnas aukstas?
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 05 31, 19:35)
Verstos odos, spalva ne balta o "šviesiai bežinė"... nežinau kaip tiksliau apibūdinti.  ax.gif Man patiko. Svarbiausia patogūs. Dabar tik vakarais namuose reikia panešioti, kad kiek prasitampytų. rolleyes.gif

Kur pirkote? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Candyfloss: 01 birželio 2012 - 09:59
QUOTE(Amellie @ 2012 06 01, 09:21)
o batuku kulnas aukstas?

Aukstoka. Platformyte turbut bus kokiu 10 cm. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gigli: 01 birželio 2012 - 12:17
QUOTE(Evelie @ 2012 05 31, 19:46)
Knieti pamatyti. smile.gif

Vis tik nusprendžiau nupirkti štai tokius. Modelis toks, realiai jie verstos odos, o spalva šviesesnė.

QUOTE(Candyfloss @ 2012 06 01, 09:58)
Kur pirkote?  biggrin.gif

Gariūnuose. Net ir pati nesitikėjau, kad ten rasiu. bigsmile.gif
Atsakyti
http://cgi.ebay.co.u...em=230738269418
as tokius isigyjau, visai grazus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos meginos na pasirodisiu ir as savo pirkiniu , vakar nusipirkau stai tokius batelius antrai vestuviu dienai prie sios suknytes (tik bus juodas dirziukas) lb lb patogus bateliai kaip tik tokiu ir ieskojau ir mokaujau tik 69 lt thumbup.gif noreciau tokiu ir pirmai dienai tik melynu man reiktu g.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Oi, labai liuks Sirenaa, mano tipo bateliai, todėl man gražūs wub.gif
O suknutė irgi čia tavo antros dienos?
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 06 04, 20:22)
Oi, labai liuks Sirenaa, mano tipo bateliai, todėl man gražūs  wub.gif
O suknutė irgi čia tavo antros dienos?

jo suknute irgi antros dienos tik su juodu dirziuku kad deretu prie bateliu .. wub.gif
Atsakyti
sirenaa labai grazus bateliai,pavydziu, kas moka su tokiais vaikscioti, as su tokiais nuvirsciau vien atsistojusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 06 04, 20:44)
sirenaa labai grazus bateliai,pavydziu, kas moka su tokiais vaikscioti, as su tokiais nuvirsciau vien atsistojusi  lotuliukas.gif

aciu .. blush2.gif niekas negime mokedamas , reikia laiko kol ismoksti stabiliai vaikscioti , bet jai nomeki tai geriau ir nevaiksciot nes kai pamatai gatvese paneliu kurios visai nepaeina tai doh.gif thumbup.gif
Atsakyti