Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(pupkis @ 2012 05 31, 07:41)
Basutes tikrai thumbup.gif Is kur siunteisi?

prisidedu prie pagyru drinks_cheers.gif

Vakar eilini karta pravariau Akropoli, visus modelius jau mintinai moku. Deja nieko naujo nepastebejau schmoll.gif Siaip, jei galeciau detis aukstus kulniukus, tai bent 3-4 poros pasirode visai nieko. Bet deja ne man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NIKKAA @ 2012 05 30, 23:43)

QUOTE(pupkis @ 2012 05 31, 06:41)
Basutes tikrai thumbup.gif Is kur siunteisi?

dekui merginos . ax.gif

is barrats parduotuves , is airijos paprasiau kad man nupirktu ir atsiunte .
seijp ju psl yra uk, nzn neziurejau ar siuncia i europa , man jie atsiejo 130 lt kazkur, zalios spalvos buvo nukainuoti, tai isvis butu pigiai atsieje
dydziai atitinka jei ka .
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 05 31, 12:32)
dekui  merginos .  ax.gif

is barrats parduotuves , is airijos paprasiau kad man nupirktu ir atsiunte .
seijp ju psl yra uk, nzn neziurejau ar siuncia i europa , man jie atsiejo 130 lt kazkur, zalios spalvos buvo nukainuoti, tai isvis butu pigiai atsieje
dydziai atitinka jei ka .

Aš irgi tos pačios firmos batelius dėvėsiu, tik kitokius smile.gif tik man jų dar neatsiuntė, taip pat radau UK pirkti smile.gif kaina su isuntimu kazkur 130 Lt. O kad dydžiai atitinka tai taip, nes LT matavau didesnius (1 dydžiu) negu mano iprastas dydis ir jie buvo kur kas didesni...
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2012 05 31, 13:13)
Aš irgi tos pačios firmos batelius dėvėsiu, tik kitokius  smile.gif  tik man jų dar neatsiuntė, taip pat radau UK pirkti smile.gif kaina su isuntimu kazkur 130 Lt. O kad dydžiai atitinka tai taip, nes LT matavau didesnius  (1 dydžiu) negu mano iprastas dydis ir jie buvo kur kas didesni...

a super tada irgi thumbup.gif kaina tikrai gera , gan nemazas ten ju pasirinkimas

o kokius tu emei .?foto imesk.
Atsakyti
grazios basutes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte**: 31 gegužės 2012 - 14:05
QUOTE(L'automne @ 2012 05 30, 16:36)
Išvardinkit konkrečiau kurie.  ax.gif
Na, skylučių nosytėje nebus mano batuose. Visiškau ne mano skonio.
Apie zomša irgi mąstau. Bet kol kas nerandu nieko tinkamo.  doh.gif

Naršau tuos puslapius... Bet iki šiol tik "deja"...

sie: 1,2,4,5,7,9,11 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 05 31, 13:52)
a super tada irgi  thumbup.gif kaina tikrai gera , gan nemazas ten ju pasirinkimas

o kokius tu emei .?foto imesk.

imetu nuoroda ( http://www.ebay.co.u...T-/250971599987 )

Nenorejau kazko imantraus, taigi mano paprasti balti batukai.. smile.gif Tikiuosi bus geri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviniuke_m: 31 gegužės 2012 - 14:08
QUOTE(aviniuke_m @ 2012 05 31, 14:07)
imetu nuoroda ( http://www.ebay.co.u...T-/250971599987 )

Nneorejau kazko imantraus, taigi mano paparstai balti batukai..  smile.gif Tikiuosi bus geri 4u.gif

manau bus geri. mirksiukas.gif grazus klasikiniai bateliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 05 31, 14:09)
manau bus geri. mirksiukas.gif grazus klasikiniai bateliai  4u.gif

Dėkui 4u.gif Svarbu, kad tik būtų patogūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 05 28, 21:14)
Ka manot apie tokius, ar labai ziauriai atrodytu is po sukneles islinde?  g.gif

user posted image

Pagal mane visai normaliai. mirksiukas.gif

QUOTE(zannaja @ 2012 05 30, 13:21)

Ačiū. Žiūrėjau kai kuriuos realiai čiupinėjau. Kokybės ten nematau. Atrodo balti bateliai, bet kulnas vieno atspalvio, odine bato dalis - kito. doh.gif

QUOTE(Madmuozelė @ 2012 05 31, 14:02)
sie: 1,2,4,5,7,9,11 smile.gif

Ačiū už nuomonę. aciuks.gif

Šiandien uždėjau dar vieną pliusą vestuvinių pirkinių saraše - vis dėlto įsigyjau batelius. karsta.gif bigsmile.gif
Verstos odos, spalva ne balta o "šviesiai bežinė"... nežinau kaip tiksliau apibūdinti. ax.gif Man patiko. Svarbiausia patogūs. Dabar tik vakarais namuose reikia panešioti, kad kiek prasitampytų. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 05 31, 20:35)
Verstos odos, spalva ne balta o "šviesiai bežinė"... nežinau kaip tiksliau apibūdinti.  ax.gif Man patiko. Svarbiausia patogūs. Dabar tik vakarais namuose reikia panešioti, kad kiek prasitampytų. rolleyes.gif

Knieti pamatyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 05 28, 00:40)
Mano suknele bus nerta mazdaug tokia, ilgis panasiai toks. Tik dar bus rankoves iki alkunes.
Patarkit prasau. Baigiu nuproteti su bateliu paieskomis.  unsure.gif  doh.gif

nei vieni man čia netinka schmoll.gif
Atsakyti