Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Amellie @ 2012 05 29, 16:16)
o ka daryt, jei su nedideliu kulniuku batu nera, o su 10 cm kulnais buciau iki dangaus? Grakstumo taip pat nebutu. Su batais tikra beda, pereitos visos Kauno parduotuves, baze, Gariunai, Vilniaus Akropolis ir Panorama.
Puokste planuoju svelniu pasteliniu spalvu..
Zodziu nusisausiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man lygiai ta pati problema, 10 cm kulna man jau per aukstas... o visai be kulno deciausi tik sokiams, nes nebus kaip ir minejau grakstumo...
As ne tik kad batu nerandu, bet dar ir liemeneles reikiamos. Apvaziuoti visi kauno ir vilniaus taskai...

QUOTE(pupkis @ 2012 05 29, 20:07)
Aš prie tokios suknutės ieškočiau kažko tokio  ax.gif romantiško  blush2.gif ]

thumbup.gif Labai liuks!!!!
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 05 29, 21:22)
Man lygiai ta pati problema, 10 cm kulna man jau per aukstas... o visai be kulno deciausi tik sokiams, nes nebus kaip ir minejau grakstumo...
As ne tik kad batu nerandu, bet dar ir liemeneles reikiamos. Apvaziuoti visi kauno ir vilniaus taskai...

man vestuves jau visai ant nosies, belieka detis tokius arba eit visai basai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 05 29, 20:30)
man vestuves jau visai ant nosies, belieka detis tokius arba eit visai basai  verysad.gif

Su kedukais smile.gif arba guminiais batais blush2.gif
Juokauju zinoma, sian buvau akropoly, pasirode, kad atvezta nauja siunta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 05 29, 21:59)
Su kedukais  smile.gif  arba guminiais batais  blush2.gif
Juokauju zinoma, sian buvau akropoly, pasirode, kad atvezta nauja siunta  mirksiukas.gif

Rimtai? bigsmile.gif varau rytoj taskytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 05 29, 16:47)
Ne tai norėjau pasakyti, tikiuosi neįsižeidėte smile.gif Gal tik per stipriai įvardinau smile.gif Tiesiog sunku gauti palaikymo ar tinkamų pastebėjimų toms, kurios kažką įdomiau daro, ir belieka pasikliauti savo norais ir skoniu smile.gif  4u.gif

Nieko baisaus... irnesakyk.gif
Tikėjausi čia sutikti platesnių pažiūrų žmonių.
Beje įkvepė mane ieškoti ne baltų batelių dar vienas dalykas - šis pavyzdys. Tik kulnas man per smailas.

QUOTE(Karmen Kass @ 2012 05 29, 17:39)
suknelė graži, bet bateliai man nei vieni atrodo netinka. Kaip jau kažkas sakė, prie tokios lengvutės suknelės atrodo per grubūs. Paieškokite dar, juk turite laiko  mirksiukas.gif

Sulaukiau ne vieno pasakymo - "per grubu", bet niekas neįvardino kame tas grubumas pasireiškia. Naturalia oda? Per didelis uždarumas? Kas dar?

QUOTE(Evelie @ 2012 05 29, 19:56)
Sveika,

nemėginai į Kauno Urmo bazę pavažiuot?
Teko paieškot, bet ten radau panašius batukus, kaip ieškai. smile.gif
(Vilniuj nei Gariūnuose nei jokioj parduotuvėj neradau dailių batų už padorią kainą.
Mokėjau 160 Lt.

Neįsivaizduoju kaip įtikinti MB dar į Kauną lėkti batų ieškoti... Jau tiek apvažinėta parduotuvių mano batų paieškoms... doh.gif
Bet ačiū už mintį. 4u.gif

QUOTE(pupkis @ 2012 05 29, 20:07)
Aš prie tokios suknutės ieškočiau kažko tokio  ax.gif romantiško  blush2.gif

Suprantu, ką norėjot parodyti. Pasikartosiu - man per smailas kulnas. Niekada tokiu nevaikščiojus vestuvių diena atrodysiu kaip karvė ant ledo.

QUOTE(Melisa 87 @ 2012 05 29, 20:59)
Su kedukais  smile.gif  arba guminiais batais  blush2.gif
Juokauju zinoma, sian buvau akropoly, pasirode, kad atvezta nauja siunta  mirksiukas.gif

Jei nerasiu tinkamų batelių - tikrai geras sprendimas guminiai batai.
Kur konkrečiau Akropolyje kažkas naujo atsirado? Išvaikščiojau po tris kartus visas, vis žiuriu kaip kainos keičiasi...
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 05 27, 22:40)
Mano suknele bus nerta mazdaug tokia, ilgis panasiai toks. Tik dar bus rankoves iki alkunes.
user posted image

Ieskau ne visai tradiciniu baltu bateliu is satino ar kokio kito audinio. Labiau vertinu patoguma. Renkuosi naturalios odos, platesnio kulno (ant smailaus vaikscioti nemoku) ir neaukstesnio nei 6-7 cm.
Issirinkau kelis variantus, bet neapsisprendziu kuriuos imti. Spalva nebutinai balta. Galvoju jei issirinksiu kokius spalvotus batelius, nupirksiu tokios pat spalvos juosteles geliu puokste suristi.
Spalvos pasirinkima dar riboja tai, kad jaunasis bus rudu kostiumu, jo batai tamsiai rudos spalvos.
Kokia avalyne tiktu prie tokios suknes?  ax.gif  blush2.gif

1 bateliai
2 bateliai
3 bateliai
4 bateliai
5 bateliai
6 bateliai
7 bateliai
8 bateliai
9 bateliai
10 bateliai
11 bateliai

Tik ar tokie bateliai ziuresis prie sios suknes.  unsure.gif  g.gif mastau.gif

Patarkit prasau. Baigiu nuproteti su bateliu paieskomis.  unsure.gif  doh.gif

Na man iš tų batelių tai gal kokie 3 tik nepatiko ir visiškai netiko prie suknelės, o kiti gražūs. Kliaukis savo nuojauta ir viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Madmuozelė @ 2012 05 30, 13:47)
Na man iš tų batelių tai gal kokie 3 tik nepatiko ir visiškai netiko prie suknelės, o kiti gražūs. Kliaukis savo nuojauta ir viskas bus gerai wink.gif

O as siulyciau ieskoti gal zomsiniu bateliu g.gif man visuomet zamsa puosniau atrodo ir batas toks lengvesnis atrodo zamsinis, nei tarkim tokio pat modelio , blizgios odos..ir kazkaip bateliu noris bent su minimalia nosytes skylute..nebutinai pro ja turi pirstai matytis tiesiog buna tokie nedideli atvirumai, pro kuriuos pirstai nelenda..o jusu visi sudeti tikrai nelabai dera prie tos suknutes..
as jusu vietoje net pasiziureciau puslapyje manodrabuziai, ten visokiausiu batu prideta, gal ka rasit nebrangaus vienam kartui, ir nebus gaila, kad nenesiosit tu batu..
va parduoda gana fainus batelius kas ieskojo violetiniu ar ruzavu:
http://www.manodrabu...stakulniai-40-7
Atsakyti
QUOTE(Madmuozelė @ 2012 05 30, 13:47)

Išvardinkit konkrečiau kurie. ax.gif

QUOTE(Purpurine @ 2012 05 30, 14:11)
O as siulyciau ieskoti gal zomsiniu bateliu g.gif  man visuomet zamsa puosniau atrodo ir batas toks lengvesnis atrodo zamsinis, nei tarkim tokio pat modelio , blizgios odos..ir kazkaip bateliu noris bent su minimalia nosytes skylute..nebutinai pro ja turi pirstai matytis tiesiog buna tokie nedideli atvirumai, pro kuriuos pirstai nelenda..o jusu visi sudeti tikrai nelabai dera prie tos suknutes..
as jusu vietoje net pasiziureciau puslapyje manodrabuziai, ten visokiausiu batu prideta, gal ka rasit nebrangaus vienam kartui, ir nebus gaila, kad nenesiosit tu batu..
va parduoda gana fainus batelius kas ieskojo violetiniu ar ruzavu:
http://www.manodrabu...stakulniai-40-7

Na, skylučių nosytėje nebus mano batuose. Visiškau ne mano skonio.
Apie zomša irgi mąstau. Bet kol kas nerandu nieko tinkamo. doh.gif

Naršau tuos puslapius... Bet iki šiol tik "deja"...
Atsakyti
Sveikos,

Aš savo batelius pirkau MONA LIZA salone. Šiandien užėjau ten, kadangi ieškau batelių antrai dienai. Sužinojau, kad MONA LIZA perka batus iš salono LAIMINGA. http://www.laiminga.eu/
Šiame salone yra turbūt didžiausias pasirinkimas vestuvinių batelių (nors sakyčiau, kad ir MONA LIZOJ pakanka visokių grožių), batelius galima užsisakyti, jei nėra tavo dydžio.
Kainos nėra žemos, tačiau batai gražūs ir kokybiški smile.gif
Ir mane labiausiai pradžiugino tai, kad sužinojau, kad pasirinktus baltus batus jie gali nudažyti bet kokia spalva. Dažymas kainuoja 40 lt, tačiau PINK kolekcijos bateliai yra dažomi nemokamai, reikia apmokėti tik siuntimo išlaidas smile.gif o mano bateliai ir yra iš PINK kolekcijos, taigi, tiesiu taikymu po vestuvių bėgsiu perdažyti savo batelių, kad galėčiau nešioti kitomis progomis smile.gif thumbup.gif

Tikiuosi ši informacija, palengvins gyvenimą nors vienai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
pagaliau as gavau savo basutes , realiai man grazesnes ir kulnas neaukstas tas man svarbiausia.. gerai kad tiko nes nzn ka buciau dariusi..laiko neliko beveik
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 05 30, 22:43)
pagaliau as gavau savo basutes , realiai man grazesnes ir kulnas neaukstas tas man svarbiausia.. gerai kad tiko nes nzn ka buciau  dariusi..laiko neliko beveik

basutes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 05 30, 23:43)
pagaliau as gavau savo basutes , realiai man grazesnes ir kulnas neaukstas tas man svarbiausia.. gerai kad tiko nes nzn ka buciau  dariusi..laiko neliko beveik

Basutes tikrai thumbup.gif Is kur siunteisi?
Atsakyti