Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(L'automne @ 2012 05 27, 22:40)
Mano suknele bus nerta mazdaug tokia, ilgis panasiai toks. Tik dar bus rankoves iki alkunes.
user posted image

Ieskau ne visai tradiciniu baltu bateliu is satino ar kokio kito audinio. Labiau vertinu patoguma. Renkuosi naturalios odos, platesnio kulno (ant smailaus vaikscioti nemoku) ir neaukstesnio nei 6-7 cm.
Issirinkau kelis variantus, bet neapsisprendziu kuriuos imti. Spalva nebutinai balta. Galvoju jei issirinksiu kokius spalvotus batelius, nupirksiu tokios pat spalvos juosteles geliu puokste suristi.
Spalvos pasirinkima dar riboja tai, kad jaunasis bus rudu kostiumu, jo batai tamsiai rudos spalvos.
Kokia avalyne tiktu prie tokios suknes?  ax.gif  blush2.gif

1 bateliai
2 bateliai
3 bateliai
4 bateliai
5 bateliai
6 bateliai
7 bateliai
8 bateliai
9 bateliai
10 bateliai
11 bateliai

Tik ar tokie bateliai ziuresis prie sios suknes.  unsure.gif  g.gif mastau.gif

Patarkit prasau. Baigiu nuproteti su bateliu paieskomis.  unsure.gif  doh.gif

siaip as pati is tokiu bateliu prie tokios grazios sukneles nesirinkciau. norisi lengvuciu ir baltu. todel is jusu pateikiamu batuku saraso, as arba 3 nr arba paskutinius. o tamsiu tikrai nenoreciau. ir dar i juos ziurint jie atrodo tokie sunkus. 4u.gif cia tik mano nuomone, jums rinkti rolleyes.gif
Atsakyti
Ka manot apie tokius, ar labai ziauriai atrodytu is po sukneles islinde? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 05 28, 21:14)
Ka manot apie tokius, ar labai ziauriai atrodytu is po sukneles islinde?  g.gif

user posted image

Butu neelegantiska as manau... Truks grakstumo.
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 05 28, 23:29)

na po visu oficialumu persiauti visai neblogai, bet spalva- Ne schmoll.gif
Atsakyti
Na iš tiesų toms, kurios ieško netradicinių batelių, gal tada forume ir ne vieta. Pasikliaukite savo skoniu, savo norais ir viskas bus gerai 4u.gif
Juk labai mažai kam patinka kitoniškumas, grubesni batai ir pan., tai nekokios patarėjos galime būti šiuo klausimu:)
Atsakyti
Gal kas kur nors esate uzmaciuios violetiniu aukstakulniu Lietuvoje, kol kas niekaip nepavyksta rasti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 05 28, 23:29)

o ka daryt, jei su nedideliu kulniuku batu nera, o su 10 cm kulnais buciau iki dangaus? Grakstumo taip pat nebutu. Su batais tikra beda, pereitos visos Kauno parduotuves, baze, Gariunai, Vilniaus Akropolis ir Panorama.
Puokste planuoju svelniu pasteliniu spalvu..
Zodziu nusisausiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 05 29, 14:47)
Na iš tiesų toms, kurios ieško netradicinių batelių, gal tada forume ir ne vieta.

blink.gif Įdomiai nuskambėjo... Čia tik privilegijuotos gali lankytis?
Ar kurti dabar temą "Kitokie vestuviniai bateliai"... ax.gif

QUOTE(Amellie @ 2012 05 29, 16:16)
o ka daryt, jei su nedideliu kulniuku batu nera, o su 10 cm kulnais buciau iki dangaus? Grakstumo taip pat nebutu. Su batais tikra beda, pereitos visos Kauno parduotuves, baze, Gariunai, Vilniaus Akropolis ir Panorama.
Puokste planuoju svelniu pasteliniu spalvu..
Zodziu nusisausiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kaip visa tai pažįstama... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 05 29, 17:43)
blink.gif Įdomiai nuskambėjo... Čia tik privilegijuotos gali lankytis?
Ar kurti dabar temą "Kitokie vestuviniai bateliai"...  ax.gif

Ne tai norėjau pasakyti, tikiuosi neįsižeidėte smile.gif Gal tik per stipriai įvardinau smile.gif Tiesiog sunku gauti palaikymo ar tinkamų pastebėjimų toms, kurios kažką įdomiau daro, ir belieka pasikliauti savo norais ir skoniu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 05 28, 00:40)
Mano suknele bus nerta mazdaug tokia, ilgis panasiai toks. Tik dar bus rankoves iki alkunes.
Patarkit prasau. Baigiu nuproteti su bateliu paieskomis.  unsure.gif  doh.gif

suknelė graži, bet bateliai man nei vieni atrodo netinka. Kaip jau kažkas sakė, prie tokios lengvutės suknelės atrodo per grubūs. Paieškokite dar, juk turite laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 05 28, 21:37)
Ieškojau kažko tokio tipo, bet siųstis ir mokėti virš 300 lt kai dėvėsiu juos 5 val. man atrodo absurdas. doh.gif Netgi tai vienintelei dienai. O ir kulnas toks man per siauras. cool.gif

Sveika,

nemėginai į Kauno Urmo bazę pavažiuot?
Teko paieškot, bet ten radau panašius batukus, kaip ieškai. smile.gif
(Vilniuj nei Gariūnuose nei jokioj parduotuvėj neradau dailių batų už padorią kainą.
Mokėjau 160 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelie: 29 gegužės 2012 - 19:58
QUOTE(L'automne @ 2012 05 27, 23:40)
user posted image
Kokia avalyne tiktu prie tokios suknes?  ax.gif  blush2.gif

Aš prie tokios suknutės ieškočiau kažko tokio ax.gif romantiško blush2.gif user posted image
Atsakyti