Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(akutivo @ 2012 05 04, 12:10)
O cia Jusu suknyte matos? smile.gif  ax.gif  tinka siaip manau baciukai tie, panasi tekstura kaip ir sukneles, jei ten ji smile.gif 4u.gif

mano sukneles skvernas matosi smile.gif siaip labai nesisikria ir akies nerezia smile.gif bet noreciau truputi kitokiu, bet jei nerasiu, patogiu ir grazesniu, teks su siais bateliais but rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2012 05 04, 13:12)
nikka matavaus as tuos batelius jei is deichmano jie ax.gif tik man spalva netiko

jei nerasi nieko geriau manau tiks sitie , neblogai ziurisi . mirksiukas.gif man jau geriau smagus, nei lb lb grazus ir nuotaka vos paeinanti. 4u.gif

taip jie is Deichmann`o. 4u.gif ir as galvojau, kad spalva netiks, todel lekiau i primatavima, rolleyes.gif bet labai jau suknele su batais nesusipjove rolleyes.gif nes suknyte ne balta, o sampano spalvos. tai jei geresniu nerasiu sitie bus gerai smile.gif svarbiausia kad patogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIKKAA: 04 gegužės 2012 - 13:52
Na man suknelės spalva labai skiriasi nuo batelių ant kojos, bent jau nuotraukoje, šiaip gražūs bateliai.
Atsakyti
Merginos nagi kur perkate batelius? noriu paprastu butu gerai ne ant kulno o ant platfomos o jeigu jau ant kulno tai ant minimalaus..
niekur tokiu nerandu..nei turguose, nei pardese..kaip issisukat Jus?
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2012 05 22, 17:01)
Merginos nagi kur perkate batelius? noriu paprastu butu gerai ne ant kulno o ant platfomos o jeigu jau ant kulno tai ant minimalaus..

manau, kad daugelis issisuka pirkdamos batelius ant kulniuku biggrin.gif
Atsakyti
Mano suknele bus nerta mazdaug tokia, ilgis panasiai toks. Tik dar bus rankoves iki alkunes.
user posted image

Ieskau ne visai tradiciniu baltu bateliu is satino ar kokio kito audinio. Labiau vertinu patoguma. Renkuosi naturalios odos, platesnio kulno (ant smailaus vaikscioti nemoku) ir neaukstesnio nei 6-7 cm.
Issirinkau kelis variantus, bet neapsisprendziu kuriuos imti. Spalva nebutinai balta. Galvoju jei issirinksiu kokius spalvotus batelius, nupirksiu tokios pat spalvos juosteles geliu puokste suristi.
Spalvos pasirinkima dar riboja tai, kad jaunasis bus rudu kostiumu, jo batai tamsiai rudos spalvos.
Kokia avalyne tiktu prie tokios suknes? ax.gif blush2.gif

1 bateliai
2 bateliai
3 bateliai
4 bateliai
5 bateliai
6 bateliai
7 bateliai
8 bateliai
9 bateliai
10 bateliai
11 bateliai

Tik ar tokie bateliai ziuresis prie sios suknes. unsure.gif g.gif mastau.gif

Patarkit prasau. Baigiu nuproteti su bateliu paieskomis. unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'automne: 27 gegužės 2012 - 22:46
nebent Nr. 4, bet as Jusu vietoj ieskociau atviresniu ir lengvesniu bateliu arba net gi basuciu. mano manymu prie neriniuotos sukneles tokie rudeniniai bateliai bus per grubus ir persunkus

QUOTE(L'automne @ 2012 05 27, 23:40)
Mano suknele bus nerta mazdaug tokia, ilgis panasiai toks. Tik dar bus rankoves iki alkunes.
user posted image

Ieskau ne visai tradiciniu baltu bateliu is satino ar kokio kito audinio. Labiau vertinu patoguma. Renkuosi naturalios odos, platesnio kulno (ant smailaus vaikscioti nemoku) ir neaukstesnio nei 6-7 cm.
Issirinkau kelis variantus, bet neapsisprendziu kuriuos imti. Spalva nebutinai balta. Galvoju jei issirinksiu kokius spalvotus batelius, nupirksiu tokios pat spalvos juosteles geliu puokste suristi.
Spalvos pasirinkima dar riboja tai, kad jaunasis bus rudu kostiumu, jo batai tamsiai rudos spalvos.
Kokia avalyne tiktu prie tokios suknes?  ax.gif  blush2.gif

1 bateliai
2 bateliai
3 bateliai
4 bateliai
5 bateliai
6 bateliai
7 bateliai
8 bateliai
9 bateliai
10 bateliai
11 bateliai

Tik ar tokie bateliai ziuresis prie sios suknes.  unsure.gif  g.gif mastau.gif

Patarkit prasau. Baigiu nuproteti su bateliu paieskomis.  unsure.gif  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2012 05 22, 15:01)

As irgi ilgai ieskojau.. mano ismiera problemine, bet radau... vienus pirkau Deichmane, tokie uzdari, ant minimalaus, plataus kulniuko... Kitus nusipirkau Kauno urmo bazej, ant smailaus nedidelio kulniuko (bet nepatogiai jauciuosi su jais), taigi dar lauksiu bateliu is UK, pussesere nupirks ir atsius smile.gif taigi, kuriuos muvesiu net nezinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 05 27, 22:40)

Man ziurint nei vieni bateliai netinka vestuvems prie tokios sukneles, visi labai sunkus...tokie rudeniniai.
Atsizvelgti reiktu ir i tai kokiu metu vestuves vyks.
Atsakyti
L'automne, man nebent 3 patiko smile.gif Rusvų tonų ar dar tamsesni man čia netinka smile.gif
Bet tarkim kokios dailesnio modelio klumpės patiktų, visai netradiciškai būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 05 27, 22:40)
man asmeniškai gražiausi paskutiniai
Atsakyti
Man cia nei vieni netinka... bet jeigu pasiryzote butent is situ rinktis, tuomet antri, arba paskutiniai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviniuke_m: 28 gegužės 2012 - 14:50
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 05 28, 07:33)
nebent Nr. 4, bet as Jusu vietoj ieskociau atviresniu ir lengvesniu bateliu arba net gi basuciu. mano manymu prie neriniuotos sukneles tokie rudeniniai bateliai bus per grubus ir persunkus

Basutes tikrai ne. schmoll.gif Man avalyne turi uždaryti pirštus ir kulnus.
Smailus kulniukas irgi kategoriškai - ne.
Ieškojau kažko tokio tipo, bet siųstis ir mokėti virš 300 lt kai dėvėsiu juos 5 val. man atrodo absurdas. doh.gif Netgi tai vienintelei dienai. O ir kulnas toks man per siauras. cool.gif

QUOTE(Melisa 87 @ 2012 05 28, 08:21)
Man ziurint nei vieni bateliai netinka vestuvems prie tokios sukneles, visi labai sunkus...tokie rudeniniai.
Atsizvelgti reiktu ir i tai kokiu metu vestuves vyks.

Vestuvės rugpjūčio vidury.

QUOTE(Aurore_ @ 2012 05 28, 09:11)
L'automne, man nebent 3 patiko smile.gif Rusvų tonų ar dar tamsesni man čia netinka smile.gif
Bet tarkim kokios dailesnio modelio klumpės patiktų, visai netradiciškai būtų smile.gif

Vestuvės netradicinės. Dėl to ir ieškau netradicinio sprendimo su avalyne.
Beto derinsiu prie avalynės spalvos kokią detalę - laikrodžio dirželį ar juostelę gelių puokštei surišti.
Beto, tegu nieks tik neįsižeidžia, man kartais baisu atrodo kai nuotaka ilga balta suknele (ne pirmo devėjimo, nuomotą aišku) pakelia suknele eiti ir matosi nauji balti bateliai... Ir bateliai baltesni už suknelę... swoon.gif Ir nuotraukose tai matosi nuo pat pirmųjų foto, ne vien ten kur jau pasijonis purvinas...
Tai dar viena priežastis kodėl renkuosi visai kitą spalvą. Baltos spalvos neataikysiu.. Juk mano suknele vos iki kelių. Tai bateliai visad matysis. ax.gif

QUOTE(Grasilė @ 2012 05 28, 09:51)
man asmeniškai gražiausi paskutiniai

Ačiū. aciuks.gif

QUOTE(aviniuke_m @ 2012 05 28, 14:50)
Man cia nei vieni netinka... bet jeigu pasiryzote butent is situ rinktis, tuomet antri, arba paskutiniai...

Ačiū. aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'automne: 28 gegužės 2012 - 20:38