Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(akutivo @ 2012 05 02, 14:35)
uuuuu, tai SNAILY, man jau juos turesi parodyti smile.gif ir tavo problema isspresta.. smile.gif na galesi ir nerodyt, vistiek pamatysiu per vestuves smile.gif  blush2.gif
o beje as irgi savuosius radau smile.gif  ax.gif

Na tu manuosius tai manau tikrai pamatysi iki manuju vestuviu, tik as jau nespesiu jauciu tavuju pamatyti . Pamatysiu per tavo svente ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 05 02, 11:45)
as vienus pirkau tai mokejau 125 lt o veliau nusipirkau kitus tai 90 lt

Pasirodo, aš ne viena tokia, kuri per du kartus batelius pirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 05 02, 17:31)
Pasirodo, aš ne viena tokia, kuri per du kartus batelius pirkau biggrin.gif

kadangi vestuviu spalva raudona, tai norejau raudonu bateliu, nusipirkau pasakisko grozio mango lakinius raudonus aukstakulnius thumbup.gif bet kai uzsiminiau MB tai jis pasake kad labiau noretu mane matyti su baltais
kadangi radau grazius lakinius ir nebrangius baltus tai ir nusipirkau smile.gif
vestuviu ryta galesiu rinkti kuriuos autis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 05 02, 16:00)
kur kokius? bigsmile.gif

radau, kaip bebutu keista bazeje urmo, Kaune, buvo katik gauti batukai, pusiau odinukai, su vidum odiniu, ir beige arba kitaip kuno- nude spalvytes.. smile.gif
man prie sukneles lb tiko, nes paskui variau iskart i primatavima smile.gif tai likau rami ir patenkinta ax.gif
tik del kulniuku aukscio bijau smile.gif))) nes gana aukstoki blush2.gif 10 cm tai tikrai smile.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Snaily @ 2012 05 02, 17:08)
Na tu manuosius tai manau tikrai pamatysi iki manuju vestuviu, tik as jau nespesiu jauciu tavuju pamatyti . Pamatysiu per tavo svente  ax.gif

kaip idomu kaip juos ten tau nudazys smile.gif ax.gif
super , kad radai, nes as vis visur prabegdama bandziau tau uzmest aki, bet... nieko... jokiu oranginiu... g.gif

nu manuosius jau po menesiuko pamatysi:) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2012 05 02, 22:20)
kadangi vestuviu spalva raudona, tai norejau raudonu bateliu, nusipirkau pasakisko grozio mango lakinius raudonus aukstakulnius  thumbup.gif bet kai uzsiminiau MB tai jis pasake kad labiau noretu mane matyti su baltais
kadangi radau grazius lakinius ir nebrangius baltus tai ir nusipirkau  smile.gif
vestuviu ryta galesiu rinkti kuriuos autis  lotuliukas.gif

viena toki , viena kitoki lotuliukas.gif ir jaunikis ir Jus busit patenkinta lotuliukas.gif
aisku juokauju... blush2.gif ax.gif
4u.gif
as dar nusipirksiu vakarui kokias basutes zemas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2012 05 03, 10:35)

kaip idomu kaip juos ten tau nudazys smile.gif  ax.gif
super , kad radai, nes as vis visur prabegdama bandziau tau uzmest aki, bet... nieko... jokiu oranginiu... g.gif

nu manuosius jau po menesiuko pamatysi:) 4u.gif

Siucia i gamykla kur gamina batelius 4u.gif
Siandien jau pasimatavau ir uzsisakiau, pas mane kulniukas irgi aukstokas, bet kadangi yra platformyte, tai labai patogus ax.gif Nunesiau pamergiu sukneliu medziagos gabaliuka tai bus tokios pat spalvos mano batukai wub.gif Jetau kaip laukiu negaliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2012 05 03, 09:35)
radau, kaip bebutu keista bazeje urmo, Kaune, buvo katik gauti batukai, pusiau odinukai, su vidum odiniu, ir beige arba kitaip kuno- nude spalvytes.. smile.gif
man prie sukneles lb tiko, nes paskui variau iskart i primatavima smile.gif tai likau rami ir patenkinta  ax.gif
tik del kulniuku aukscio bijau smile.gif))) nes gana aukstoki blush2.gif 10 cm tai tikrai smile.gif  g.gif

varysiu ir as apziureti baze si swtgl , ir ryt akropili, jei nieko gero,paprasysiu kad nupirktu is uzsienio, nusiziurejau vienus , ant vidutinioaukscio kulniuko, vaje 10 cm , lb auksti. bigsmile.gif as atpratus tai nepaeiciau dorai trbut, nors seniau be kablu kitu batu neturejau:)
Atsakyti
QUOTE(Snaily @ 2012 05 03, 13:54)
Siucia i gamykla kur gamina batelius  4u.gif
Siandien jau pasimatavau ir uzsisakiau, pas mane kulniukas irgi aukstokas, bet kadangi yra platformyte, tai labai patogus  ax.gif  Nunesiau pamergiu sukneliu medziagos gabaliuka tai bus tokios pat spalvos mano batukai  wub.gif Jetau kaip laukiu negaliu  wub.gif

tai, kad dauguma batsiuviu batelius dazo g.gif na, Vilniuje lyg va sie dazo g.gif nors bendrai nesu tikra
http://www.mkstilius...valynes-gamyba/
reik pasidometi, nes tikrai esu girdejus, kad ne vienoje vietoje tuo uzsiima..va suvedus avalynes dazymas i google ismeta tikrai ne viena kas tuo uzsiima..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purpurine: 03 gegužės 2012 - 14:25
QUOTE(Purpurine @ 2012 05 03, 15:22)
tai, kad dauguma batsiuviu batelius dazo g.gif  na, Vilniuje lyg va sie dazo g.gif nors bendrai nesu tikra
http://www.mkstilius...valynes-gamyba/
reik pasidometi, nes tikrai esu girdejus, kad ne vienoje vietoje tuo uzsiima..va suvedus avalynes dazymas i google ismeta tikrai ne viena kas tuo uzsiima..

Bet reikia rasti grazius baltus batelius, kad nesti dazyti.. O ten yra labai graziu bateliu, ir dazymas nemokamas, nors as 60lt mokejau uz dazyma, nes norejau, kad spalva tokia pat butu kaip pamergiu sukneliu. Jei renkiesi is ju paletes (20 spalvu) tai nudazo nemokamai.
Atsakyti
noriu ir as savo batelius parodyti smile.gif kadangi neesu visiskai patenkinta, tai dar vis ieskau sampaniniu su vidutiniu aukscio kulniuku 4u.gif , nes su aukstu nepaeisiu blush2.gif

na stai po kol kas sie bateliai jusu teismui ax.gif
user posted image

nors labai noreciau stai siu:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIKKAA: 03 gegužės 2012 - 18:47
QUOTE(NIKKAA @ 2012 05 03, 19:40)

Sie tikrai labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 05 03, 15:57)
varysiu ir as apziureti baze si swtgl , ir ryt akropili, jei nieko gero,paprasysiu kad nupirktu is uzsienio, nusiziurejau vienus , ant vidutinioaukscio kulniuko, vaje 10 cm , lb auksti.  bigsmile.gif as atpratus tai nepaeiciau dorai trbut, nors seniau be kablu kitu batu neturejau:)

as irgi galvojau , kad auksti labai, parsiveziau namo, pridejau prie savo kitu bateliu, ziuriu, kad tas aukstis panasus ax.gif tai gal kaipnors blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(NIKKAA @ 2012 05 03, 20:40)

O cia Jusu suknyte matos? smile.gif ax.gif tinka siaip manau baciukai tie, panasi tekstura kaip ir sukneles, jei ten ji smile.gif 4u.gif
Atsakyti
nikka matavaus as tuos batelius jei is deichmano jie ax.gif tik man spalva netiko

jei nerasi nieko geriau manau tiks sitie , neblogai ziurisi . mirksiukas.gif man jau geriau smagus, nei lb lb grazus ir nuotaka vos paeinanti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 04 gegužės 2012 - 13:12