žiūrinėjau batelius ir va tokių radau, gal kam bus įdomu:
http://www.irregular...html?offset=114
kažkas prieš tai apie tamsiai mėlynus rašė, tai man šitie kol kas patys fainiausi, kokius radau tamsiai mėlynus
http://www.irregular...html?offset=384
Šaunu, kad randat ir gariūnuose gerų variantų. Aš tai kažkaip nepirkčiau iš ten, nebent reikia tik vienam kartui.
QUOTE(strikpastrik @ 2012 04 30, 14:58)
ziurinejau katik ju psl. radau pora varijantu patinkanciu. bet nzn ar realiai patiktu..
tai manau dauguma perka vienam kartui..bent jau as antra karta ju nepritaikyciau..
QUOTE(0kristut0 @ 2012 04 30, 15:08)
ziurinejau katik ju psl. radau pora varijantu patinkanciu. bet nzn ar realiai patiktu..
tai manau dauguma perka vienam kartui..bent jau as antra karta ju nepritaikyciau..
Man jų batai labai patinka. Žinoma, ne visi, tačiau gražių tikrai randu nemažai. Tamsiai mėlynus realybėj matavausi, tai dėl dydžio - mano normalių batų dydis 39, tai jie puikiai atitiko. Ir atrodo labai žaviai, kaip kurpaitės princesės
O dėl pritaikymo, tai čia kaip pažiūrėsi, manau,kad viską galima pritaikyt
Viskas, radau savo vestuvinius batelius
Po ilgu paiesku oranzines spalvos bateliu, radau vestuviniu sukneliu salona, kuriame prekiauja bateliais ir juos nudazo pasirinktina spalva
Po ilgu paiesku oranzines spalvos bateliu, radau vestuviniu sukneliu salona, kuriame prekiauja bateliais ir juos nudazo pasirinktina spalva
QUOTE(0kristut0 @ 2012 04 30, 14:22)
nematete basuciu bateliu tamsiai melynos spalvos.? idomu bent tokiu ar yra..
as konkreciai ieskojau baltu tai i kitas spalvas nesidairiau
QUOTE(Snaily @ 2012 04 30, 17:37)
Oho... !!! O kur cia toks salonas?
Adresiuka galima.
Aciu
QUOTE(Neringaitte @ 2012 04 30, 22:09)
www.laiminga.eu Vilniuje, ir Kaune yra MJ salone Vaziuosiu treciadieni issirinkti batukus
bateliai is tkmaxx
Papildyta:
.........................................
O kiek pinigeliu skyrete bateliams ?
Papildyta:
.........................................
O kiek pinigeliu skyrete bateliams ?
QUOTE(Cherry_ @ 2012 05 01, 21:22)
Aš i 300Lt tikiuosi isitekti
QUOTE(Snaily @ 2012 04 30, 19:37)
uuuuu, tai SNAILY, man jau juos turesi parodyti ir tavo problema isspresta.. na galesi ir nerodyt, vistiek pamatysiu per vestuves
o beje as irgi savuosius radau