Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

žiūrinėjau batelius ir va tokių radau, gal kam bus įdomu:

http://www.irregular...html?offset=114

kažkas prieš tai apie tamsiai mėlynus rašė, tai man šitie kol kas patys fainiausi, kokius radau tamsiai mėlynus smile.gif

http://www.irregular...html?offset=384

Šaunu, kad randat ir gariūnuose gerų variantų. Aš tai kažkaip nepirkčiau iš ten, nebent reikia tik vienam kartui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(strikpastrik @ 2012 04 30, 14:58)
žiūrinėjau batelius ir va tokių radau, gal kam bus įdomu:

ziurinejau katik ju psl. radau pora varijantu patinkanciu. ax.gif bet nzn ar realiai patiktu..
tai manau dauguma perka vienam kartui..bent jau as antra karta ju nepritaikyciau..
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 04 30, 15:08)
ziurinejau katik ju psl. radau pora varijantu patinkanciu. ax.gif bet nzn ar realiai patiktu..
tai manau dauguma perka vienam kartui..bent jau as antra karta ju nepritaikyciau..

Man jų batai labai patinka. Žinoma, ne visi, tačiau gražių tikrai randu nemažai. Tamsiai mėlynus realybėj matavausi, tai dėl dydžio - mano normalių batų dydis 39, tai jie puikiai atitiko. Ir atrodo labai žaviai, kaip kurpaitės princesės smile.gif
O dėl pritaikymo, tai čia kaip pažiūrėsi, manau,kad viską galima pritaikyt wink.gif
Atsakyti
Viskas, radau savo vestuvinius batelius 4u.gif
Po ilgu paiesku oranzines spalvos bateliu, radau vestuviniu sukneliu salona, kuriame prekiauja bateliais ir juos nudazo pasirinktina spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 04 30, 14:22)
nematete  basuciu bateliu tamsiai melynos spalvos.? g.gif idomu bent tokiu ar yra..

as konkreciai ieskojau baltu tai i kitas spalvas nesidairiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaily @ 2012 04 30, 17:37)
Po ilgu paiesku oranzines spalvos bateliu, radau vestuviniu sukneliu salona, kuriame prekiauja bateliais ir juos nudazo pasirinktina spalva  4u.gif

Oho... !!! O kur cia toks salonas?
Adresiuka galima.
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringaitte @ 2012 04 30, 22:09)
Oho... !!! O kur cia toks salonas?
Adresiuka galima.
Aciu smile.gif

www.laiminga.eu Vilniuje, ir Kaune yra MJ salone 4u.gif Vaziuosiu treciadieni issirinkti batukus 4u.gif
Atsakyti
bateliai is tkmaxx
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image[IMG]

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

.........................................
O kiek pinigeliu skyrete bateliams ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 05 01, 21:22)

......................................... 
O kiek pinigeliu skyrete bateliams ? g.gif

Aš i 300Lt tikiuosi isitekti ax.gif
Atsakyti
as vienus pirkau tai mokejau 125 lt o veliau nusipirkau kitus tai 90 lt
Atsakyti
QUOTE(Snaily @ 2012 04 30, 19:37)
Po ilgu paiesku oranzines spalvos bateliu, radau vestuviniu sukneliu salona, kuriame prekiauja bateliais ir juos nudazo pasirinktina spalva  4u.gif

uuuuu, tai SNAILY, man jau juos turesi parodyti smile.gif ir tavo problema isspresta.. smile.gif na galesi ir nerodyt, vistiek pamatysiu per vestuves smile.gif blush2.gif
o beje as irgi savuosius radau smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2012 05 02, 13:35)

o beje as irgi savuosius radau smile.gif  ax.gif

kur kokius? bigsmile.gif
Atsakyti