Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

Ieškojau kreminių/dramblio kaulo batelių. Niekur neradau visame Vilniuje. Didžiuosiuose prekybos centruose - nieko gero, net Gariūnuose teko apsilankyti doh.gif tai išgelbėjo Angelo Mio salonas, ten neblogų variantų yra. Ir kainos padorios. Dar keletas variantų yra Pronuptia salone (Basanavičiaus g.), bet ten kainos 350 Lt. Siunčia pagal užsakymą jie, jei ką nusižiūri iš jų siūlomų variantų (sakė per dvi savaites atkeliauja).
Kornelijos salono tinklalapyje prikelta galybė nuotraukų, o kai nueini, ištraukia porą batelių... nervuoja tas dalykas... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mangule: 12 liepos 2011 - 23:21
Ech praejo ir mano vestuves ax.gif

As bateliu norejau labai paprastu, tai siuvausi, kad butu patogus. Isbuvau su jais visa diena, o kainavo grynos odos jie 180 Lt blush2.gif
user posted image
Atsakyti
MK stilius sveitaineje yra nr. Ten brone Zadojankiene siuva vestuvinius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misisipe10 @ 2011 07 14, 13:15)
MK stilius sveitaineje yra nr. Ten brone Zadojankiene siuva vestuvinius mirksiukas.gif

Labai panasius buvau radus Angel Mio salone vilniuj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2011 07 14, 13:48)
Dailūs batukai. Per kiek laiko jums pasiuvo? ax.gif

man tai ji tokia nemaloni pasirode, kad neduokdie schmoll.gif susitarem, kad priims uzsakyma, o kai nuejau sako taigi mum atostogos, maza ka sakiau blink.gif
Atsakyti
As su tokiu kvailu klausimu doh.gif Ar kas nors tuoketes ar planuojat tuoktis su zemakulniais bateliais? blush2.gif Na tarkim as visiskai vienodo ugio su saviskiu. Siaip man nieko tokio, bet nu taip nesinori per vestuves buti aukstesnei jei su kablais eiciau.

Ar labai juokingai atrodytu zemakulniai, tarkim kazkas tokio tik galetu buti be juodu knopkiu biggrin.gif

user posted image

Jei suknute visiskai iki zemes? g.gif

Aciu is anksto uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 07 14, 15:41)
As su tokiu kvailu klausimu  doh.gif Ar kas nors tuoketes ar planuojat tuoktis su zemakulniais bateliais?  blush2.gif Na tarkim as visiskai vienodo ugio su saviskiu. Siaip man nieko tokio, bet nu taip nesinori per vestuves buti aukstesnei jei su kablais eiciau.

Ar labai juokingai atrodytu zemakulniai, tarkim kazkas tokio tik galetu buti be juodu knopkiu  biggrin.gif

user posted image

Jei suknute visiskai iki zemes?  g.gif

Aciu is anksto uz nuomones  4u.gif

O suknele ilga ar trumpa bus? Nes jei ilga, tai manau butu ok, bet jei trumpa, tai gal ir nieko, bet aisku daug priklauso nuo sukneles modelio ir pacios figuros ax.gif
Atsakyti
suknele iki pat zemes, net koju nesimato, o pati esu auksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 07 14, 16:22)
suknele iki pat zemes, net koju nesimato, o pati esu auksta  4u.gif

Tai tuomet, kodel gi ne, svarbu, kad jum gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 07 14, 15:41)
As su tokiu kvailu klausimu  doh.gif Ar kas nors tuoketes ar planuojat tuoktis su zemakulniais bateliais?  blush2.gif Na tarkim as visiskai vienodo ugio su saviskiu. Siaip man nieko tokio, bet nu taip nesinori per vestuves buti aukstesnei jei su kablais eiciau.

Ar labai juokingai atrodytu zemakulniai, tarkim kazkas tokio tik galetu buti be juodu knopkiu  biggrin.gif

Jei suknute visiskai iki zemes?  g.gif

Aciu is anksto uz nuomones  4u.gif

as manau ,kad tiks ir zemakulniai ..juk labai daznai merginos oficialioj daly buna su aukstakulniais ,o pasivazinejimuose apsiauna zemakulnius ,kad patogiau butu vaikscioti ,kad nepavargt ..
manau nebus nuodeme ,jei tu nuo pat pradzios busi su paprastais batukais ar basutem ,ne su aukstakulniais smile.gif
plius manau ir TB jaukiau jausis del foto ,nes poto visa gimine ziurint foto ,visgi gali pabrezt ,kad TB zemesnis ..gali nemaloniai TB pasijaust 4u.gif
na bet aisku jums geriau zinot ir sprest smile.gif
bet i klausima atsakiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dr.: 14 liepos 2011 - 16:13
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 07 14, 16:22)
suknele iki pat zemes, net koju nesimato, o pati esu auksta  4u.gif

Jūsų vietoje aučiausi aukštakulnius smile.gif Vien dėl to, kad su aukštakulniais visai kitokia moters laikysena bei eisena - elegantiškesnė, žavesnė. Pati moteris labiau pasitempusi atrodo smile.gif
O kas dėl vyro ūgio, tai spėju visi būsimi vestuvių dalyviai visvien jau pažįsta jį, tad tikrai nesistebės, kad kaip čia - jaunoji už jaunikį aukštesnė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InJe*kcija: 14 liepos 2011 - 17:34
Oi ne, aukstakulniu tikrai nenoriu, ne del kitu zmoniu nuomoniu, bet pati nesmagiai jausiuos. O be to as pratusi vaikscioti visur su zemakulniais, tai ir graksciai vaikscioti ismokau per tiek laiko biggrin.gif

Svarbiausia dabar bus tinkamus grazius batukus susirasti 4u.gif
Atsakyti