strikpastrik, o jūs jau turite batelius? Aš turiu ir man tai neaktualu, bet jūsų įkelta nuoroda tikrai puiki, yra ką pasirinkti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 04 26, 15:37)
jei nerasiu bazeje,(buvau pries menesi tai nieko neradau ) varysiu i gariunus ieskoti..tada, na dar i aldo reiktu uzeiti..
buvau gariunuose, tragedija nieko gero ir visur vienodi ....
Pasidžiaugsiu, užsakinėjau batelius šiuos:
http://www.wholesale...d-g1279015.html
Batelius gavau, jie puikūs, dydį pataikiau su tarpininkės pagalba, kaina jau su viskuo gavosi 65lt., tad tikrai nebus gaila, jei ir supliš, išmesti
Batelius gavau, jie puikūs, dydį pataikiau su tarpininkės pagalba, kaina jau su viskuo gavosi 65lt., tad tikrai nebus gaila, jei ir supliš, išmesti
QUOTE(giedruute @ 2012 04 29, 18:18)
Pasidžiaugsiu, užsakinėjau batelius šiuos:
Tikrai dailūs bateliai, o ir kaina visai nedidelė Smagiausia tai, kad jie jums tiko. Man irgi puikiai pasitaikė su siuntimu, taip pat dydis puikiai atitiko:)
QUOTE(Aurore_ @ 2012 04 26, 20:17)
strikpastrik, o jūs jau turite batelius? Aš turiu ir man tai neaktualu, bet jūsų įkelta nuoroda tikrai puiki, yra ką pasirinkti
ne, batelių aš dar neturiu, bet turiu daug nusižiūrėjusi visokiausių. Iš esmės aš nesukubu, nes mano vestuvės spalį. Tad turiu laiko pasižvalgyti. Be to, keliausiu į kelias šalis vasarą, pasidairysiu gyvai
Iš esmės kaip tik buvau nusižiūrėjusi tokius vienus iš Irregular Choice - keisti, bet labai mieli batai. Tai kai buvau UK, pasimatavau ir įsimylėjau. tik spalva visai netinka Todėl dar dairausi
O ta nuoroda tikrai nebloga
Džiaugiuosi, kad dauguma randat nebrangius ir sau tinkančius/patinkančius.
QUOTE(strikpastrik @ 2012 04 26, 15:47)
na, jei jums nepravers, tai kam nors kitam gal Sėkmės paieškose!
o dar kaip sakant - kas nerizikuoja, tas negeria šampano Pabandyt visuomet verta Ir tikrai manau, kad situacija ne tokia bloga, kaip parašėt gražios tos kojos. Atsisėskit,. pažiūrėkit į savo kojas ir pasakykit joms - kokios jos gražios iš karto bus geriau ir joms, ir jums
o dar kaip sakant - kas nerizikuoja, tas negeria šampano Pabandyt visuomet verta Ir tikrai manau, kad situacija ne tokia bloga, kaip parašėt gražios tos kojos. Atsisėskit,. pažiūrėkit į savo kojas ir pasakykit joms - kokios jos gražios iš karto bus geriau ir joms, ir jums
cia ir psichologine pagalba galima gauti
aciu
QUOTE(akutivo @ 2012 04 30, 13:35)
Žinoma!!! O kam daugiau mes viena kitai reikalingos? O gi patarimai, pliurpalai, patirties pasidalinimas ir visokeriopas palaikymas!
QUOTE(pilke @ 2012 04 28, 11:17)
buvau gariunuose, tragedija nieko gero ir visur vienodi ....
nuliudinai..
QUOTE(giedruute @ 2012 04 29, 18:18)
Na batyčiai tikrai ir šitame puslapyje tokių grožybių pilna, kad uj O kainos tai apskritai juokingos, tuo labiau reikiamos spalvos pilna pasirinkimo
QUOTE(0kristut0 @ 2012 04 30, 13:42)
nuliudinai..
pritariu gariunuose dauguma bateliu, basuciu tiesiog baisus
bet ieskant si ta galima rasti
aisku ziurint ko norite
as is tos gausybes radau sau tinkamus
jie lakiniai, balti, aukstu kulnu, ir nosytes iskirptos
ir viskas
paprasti , elegantiski
aisku kokybes nesitikiu aukstos
bet mano suknele iki zemes tai bateliu ir nesimatys
QUOTE(Renalta @ 2012 04 30, 14:15)
pritariu gariunuose dauguma bateliu, basuciu tiesiog baisus
aisku ziurint ko norite
ir viskas
paprasti , elegantiski
aisku ziurint ko norite
ir viskas
paprasti , elegantiski
nematete basuciu bateliu tamsiai melynos spalvos.? idomu bent tokiu ar yra..
taijp gailiuos nsn buvau uzsienyje ir ten nenuspirkau bateliu,kur mano galva buvo. sukneles ieskojau o bateliu ne.