Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

strikpastrik, o jūs jau turite batelius? Aš turiu ir man tai neaktualu, bet jūsų įkelta nuoroda tikrai puiki, yra ką pasirinkti wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 04 26, 15:37)
jei nerasiu bazeje,(buvau pries menesi tai nieko neradau  ) varysiu i gariunus ieskoti..tada, na dar i aldo reiktu uzeiti..

buvau gariunuose, tragedija doh.gif nieko gero schmoll.gif ir visur vienodi ....
Atsakyti
Pasidžiaugsiu, užsakinėjau batelius šiuos:
http://www.wholesale...d-g1279015.html

Batelius gavau, jie puikūs, dydį pataikiau su tarpininkės pagalba, kaina jau su viskuo gavosi 65lt., tad tikrai nebus gaila, jei ir supliš, išmesti thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2012 04 29, 18:18)

Batelius gavau, jie puikūs, dydį pataikiau su tarpininkės pagalba, kaina jau su viskuo gavosi 65lt., tad tikrai nebus gaila, jei ir supliš, išmesti  thumbup.gif  smile.gif

Tikrai dailūs bateliai, o ir kaina visai nedidelė wink.gif Smagiausia tai, kad jie jums tiko. Man irgi puikiai pasitaikė su siuntimu, taip pat dydis puikiai atitiko:)
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 04 26, 20:17)
strikpastrik, o jūs jau turite batelius? Aš turiu ir man tai neaktualu, bet jūsų įkelta nuoroda tikrai puiki, yra ką pasirinkti wink.gif  4u.gif

ne, batelių aš dar neturiu, bet turiu daug nusižiūrėjusi visokiausių. Iš esmės aš nesukubu, nes mano vestuvės spalį. Tad turiu laiko pasižvalgyti. Be to, keliausiu į kelias šalis vasarą, pasidairysiu gyvai smile.gif

Iš esmės kaip tik buvau nusižiūrėjusi tokius vienus iš Irregular Choice - keisti, bet labai mieli batai. Tai kai buvau UK, pasimatavau ir įsimylėjau. smile.gif tik spalva visai netinka biggrin.gif Todėl dar dairausi smile.gif

O ta nuoroda tikrai nebloga wink.gif

Džiaugiuosi, kad dauguma randat nebrangius ir sau tinkančius/patinkančius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strikpastrik: 30 balandžio 2012 - 12:39
QUOTE(strikpastrik @ 2012 04 26, 15:47)
na, jei jums nepravers, tai kam nors kitam gal wink.gif Sėkmės paieškose! smile.gif

o dar kaip sakant - kas nerizikuoja, tas negeria šampano wink.gif Pabandyt visuomet verta wink.gif  Ir tikrai manau, kad situacija ne tokia bloga, kaip parašėt wink.gif gražios tos kojos. Atsisėskit,. pažiūrėkit į savo kojas ir pasakykit joms - kokios jos gražios smile.gif iš karto bus geriau ir joms, ir jums wink.gif

biggrin.gif cia ir psichologine pagalba galima gauti blush2.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2012 04 30, 13:35)
biggrin.gif  cia ir psichologine pagalba galima gauti  blush2.gif

aciu  4u.gif

Žinoma!!! O kam daugiau mes viena kitai reikalingos? smile.gif O gi patarimai, pliurpalai, patirties pasidalinimas ir visokeriopas palaikymas! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilke @ 2012 04 28, 11:17)
buvau gariunuose, tragedija  doh.gif nieko gero  schmoll.gif ir visur vienodi ....

nuliudinai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2012 04 29, 18:18)

Na batyčiai tikrai thumbup.gif ir šitame puslapyje tokių grožybių pilna, kad uj smile.gif O kainos tai apskritai juokingos, tuo labiau reikiamos spalvos pilna pasirinkimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 04 30, 13:42)
nuliudinai.. verysad.gif

pritariu gariunuose dauguma bateliu, basuciu tiesiog baisus lotuliukas.gif
bet ieskant si ta galima rasti
aisku ziurint ko norite
as is tos gausybes radau sau tinkamus
jie lakiniai, balti, aukstu kulnu, ir nosytes iskirptos
ir viskas
paprasti , elegantiski
aisku kokybes nesitikiu aukstos smile.gif
bet mano suknele iki zemes tai bateliu ir nesimatys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 04 30, 14:15)
pritariu gariunuose dauguma bateliu, basuciu tiesiog baisus  lotuliukas.gif
bet ieskant si ta galima rasti
aisku ziurint ko norite
as is tos gausybes radau sau tinkamus
jie lakiniai, balti, aukstu kulnu, ir nosytes iskirptos
ir viskas
paprasti , elegantiski
aisku kokybes nesitikiu aukstos  smile.gif
bet mano suknele iki zemes tai bateliu ir nesimatys  thumbup.gif

nematete basuciu bateliu tamsiai melynos spalvos.? g.gif idomu bent tokiu ar yra..
Atsakyti
taijp gailiuos nsn buvau uzsienyje ir ten nenuspirkau bateliu,kur mano galva buvo. doh.gif sukneles ieskojau o bateliu ne.
Atsakyti