Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2012 04 24, 23:40)
Padėkit apsispręsti kokie bateliai/basutės tiktų prie tokio tipo suknelės? blush2.gif
Mėgstu avalynę uždarais pirštais rolleyes.gif bet kažin ar tiktų čia...  rolleyes.gif

user posted image

suknelė pakankamai uždara, tai manyčiau kažkokių lengvesnių betelių reikėtų. Uždarų šiuo atvejų nesirinkčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau kaip Jums paieskos, bet va mano mergaites, kurios tuokiasi visos kazkaip rado. Kelios rado Aldo pardej, kitos visos Kauno urmo bazej smile.gif sekmes visoms ieskancioms
Atsakyti
QUOTE(klraimonda @ 2012 04 25, 18:50)
Nezinau kaip Jums paieskos, bet va mano mergaites, kurios tuokiasi visos kazkaip rado. Kelios rado Aldo pardej, kitos visos Kauno urmo bazej smile.gif sekmes visoms ieskancioms

Aldo tikrai yra pasirinkimo, ypač spalvingoms nuotakoms. Aš jau turėjau batelius, kai tą parduotuvę atradau, bandžiau joje ieškoti rankinės, bet nebuvo identiškos kaip bateliai. Radau reserved.
Atsakyti
QUOTE(klraimonda @ 2012 04 25, 17:50)

perejau as urmo baze, deja pagal savo skoni as nieko neradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NIKKAA @ 2012 04 25, 23:43)
perejau as urmo baze, deja pagal savo skoni as nieko neradau  ax.gif

as ieskausi nude spalvos arba pienisko soskolado spalvytes bateliu... prie sukneles lb graziai atrode, nors bateliai matysis visu grazumu, kazkaip nenoriu spalvotu, kur aldo parduotuvej apstu smile.gif
o bazeje, visi bateliai kazkokie balti- nebalti, kaip murzini atrodo, tai nusprendziau paziurejus kad man reikia nude.. ir siuveja pritare, tada susilygina su rudom kojom.. smile.gif
bet dar neradau.. sad.gif
eisiu dar i baze.. ir po parduotuves.. smile.gif bet pardese, man nelb patinka nes kulnai- zudikai smile.gif blink.gif
Atsakyti
as savuosius nusipirkau gariunuose smile.gif viskas labai puiku, aisku kadangi nefirminiai tai nera super patogus bet su jais busiu tik per oficialia dali ir fotosesija
o po to uzsidesiu kitus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 04 26, 11:49)
as savuosius nusipirkau gariunuose  smile.gif viskas labai puiku, aisku kadangi nefirminiai tai nera super patogus bet su jais busiu tik per oficialia dali ir fotosesija
o po to uzsidesiu kitus  smile.gif

as irgi zadu nusipirkti vakarui "laivelius", nes sodyboje juk nelakstysiu su kablais:)

Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2012 04 26, 12:24)
as irgi zadu nusipirkti vakarui "laivelius", nes sodyboje juk nelakstysiu su kablais:)

pritariu thumbup.gif vakarui as taip pat su laiveliai zadu but mirksiukas.gif
Atsakyti
aš vis nardau po internetines batų platybes ir radnu tai vieną, tai kitą įdomybę. Tai gal kam pravers pigesnių batelių parduotuvė:

http://www.makemechic.com/default.aspx

Atsakyti
QUOTE(strikpastrik @ 2012 04 26, 15:38)
aš vis nardau po internetines batų platybes ir radnu tai vieną, tai kitą įdomybę. Tai gal kam pravers pigesnių batelių parduotuvė:

http://www.makemechic.com/default.aspx

as bijau pirkti internetu, nes as net parduotuvej issimatuoju visus patinkancius, ir duok dieve, kad kurie nors tiktu.. smile.gif nes koja plona ir ilga lotuliukas.gif verysad.gif
kauliukas prieky atsikises... pirmas pirstas isvis milzinas... negaliu su atviru priekiu pirkt, nes jis kyso kaip koks... blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2012 04 26, 13:46)
as bijau pirkti internetu, nes as net parduotuvej issimatuoju visus patinkancius, ir duok dieve, kad kurie nors tiktu.. smile.gif nes koja plona ir ilga  lotuliukas.gif  verysad.gif
kauliukas prieky atsikises... pirmas pirstas isvis milzinas... negaliu su atviru priekiu pirkt, nes jis kyso kaip koks...  blink.gif  verysad.gif

na, jei jums nepravers, tai kam nors kitam gal wink.gif Sėkmės paieškose! smile.gif

o dar kaip sakant - kas nerizikuoja, tas negeria šampano wink.gif Pabandyt visuomet verta wink.gif Ir tikrai manau, kad situacija ne tokia bloga, kaip parašėt wink.gif gražios tos kojos. Atsisėskit,. pažiūrėkit į savo kojas ir pasakykit joms - kokios jos gražios smile.gif iš karto bus geriau ir joms, ir jums wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strikpastrik: 26 balandžio 2012 - 13:48
QUOTE(Renalta @ 2012 04 26, 09:49)
as savuosius nusipirkau gariunuose  smile.gif viskas labai puiku, aisku kadangi nefirminiai tai nera super patogus bet su jais busiu tik per oficialia dali ir fotosesija
o po to uzsidesiu kitus  smile.gif

jei nerasiu bazeje,(buvau pries menesi tai nieko neradau ) varysiu i gariunus ieskoti..tada, na dar i aldo reiktu uzeiti..
Atsakyti