Užsukite Ozan (Vilnius) - ten yra variantų į ką pasižiūrėti. Aišku, žiūrint, kas ko ieško. Blogiausia, kad prisižiūri internete visokiausių grožybių, nori pasimatuoti, o LT - nėra tokių. Aš nusipirkau smėlines uždaras basutes - pavyko rasti tokių, kokių norėjau. Bet tikrai supratau, kad reikia matuotis -arba rizikuoti siunčiantis, bet norėjau geriau pasimatuoti ir tikrai žinoti, kad nors kiek galėsiu išbūti ant kulnų (šiaip kulnus nešioju, bet šviesūs kaip tyčia nepatogūs man visi buvo), negu išmesti pinigus ir toliau ieškoti.
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 18, 19:04)
as taip pat parduotuvese vis paziuriu,bet nieko grazaus nemaciau,na manau vasara kai bus pats sezonas basuciu ir pan. padides pasirinkimas
As taip pat ieskausi zemakulniu arba su nediduku kulniuku, tik paieskos bevaises ir ne baltu o dramblio kaulo spalvos ...
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 24, 22:20)
SummerXXX, aš irgi su 35 dydžiu randu fantastišku batukų - už kolosalines kainas po kartą per metus ir renkuosi iš vieno modelio.
Problema iš tiesų egztistuoja. Fibse, aš batelius vestuvėms radau čia: www.lafleur.lt
O šiaip - eikite po visas parduotuves, matuokitės kiekvieną naują kolekciją, mažas 36 dar ne toks pravalas, kaip mažas 35! Pasiūlyčiau savo batukus, bet esu juos apgadinusi ir, be to, mano dydis yra dar mažesnis - nėra tokio 36, kuris nebūtų man per didelis.
Problema iš tiesų egztistuoja. Fibse, aš batelius vestuvėms radau čia: www.lafleur.lt
O šiaip - eikite po visas parduotuves, matuokitės kiekvieną naują kolekciją, mažas 36 dar ne toks pravalas, kaip mažas 35! Pasiūlyčiau savo batukus, bet esu juos apgadinusi ir, be to, mano dydis yra dar mažesnis - nėra tokio 36, kuris nebūtų man per didelis.
o kaip su kainom ten, kartais ne nuo 250lt ?
QUOTE(Power-Lady @ 2012 04 20, 12:03)
Kur tai yra?
QUOTE(L'automne @ 2012 04 22, 21:48)
Kur tai yra?
Cia tikriausiai turejo omenyje Ozas prekybos centras
Užsisakiau batelius iš www.lafleur.lt
Daug kur ieškojau, bet ten radau sau patogius ir gražius batelius, nors aišku, kaina galėtų būti mažesnė, bet guodžiu save, kad už patogumą reikia mokėti
Nors galvojau pirktis ir per internetą, ten kur kas pigiau, bet pradėjus matuotis batelius supratau, kad labai jie skirtingi, vieni vienur spaudžia, kiti kitur, treti per maži ir pan. Internete labai jau rizikinga
O čia pasimatavau, išsirinkau batelio papuošimą, super!
Daug kur ieškojau, bet ten radau sau patogius ir gražius batelius, nors aišku, kaina galėtų būti mažesnė, bet guodžiu save, kad už patogumą reikia mokėti
Nors galvojau pirktis ir per internetą, ten kur kas pigiau, bet pradėjus matuotis batelius supratau, kad labai jie skirtingi, vieni vienur spaudžia, kiti kitur, treti per maži ir pan. Internete labai jau rizikinga
QUOTE(Agnaitė @ 2012 04 24, 16:12)
Pas juos reikia uzsirasyti is anksto?
Kiek teks laukti?
Kokios kainos mazdaug?
QUOTE(L'automne @ 2012 04 24, 17:46)
aga man ir idomu , radau sau patinkancius kataloge
QUOTE(Agnaitė @ 2012 04 24, 16:12)
ir as ziurinejausi La Fluer, tikiuosi, kad ir as kazka rasiu o is interneto siustis del tu paciu priezasciu bijau
QUOTE(L'automne @ 2012 04 24, 17:46)
Pas juos reikia uzsirasyti is anksto?
Kiek teks laukti?
Kokios kainos mazdaug?
Kiek teks laukti?
Kokios kainos mazdaug?
Jeigu tinka batelio papuošimas, tai turbūt iš karto ir galima imti, bent jau taip supratau. Kadangi man netiko ir norėjau kito, teks laukti porą mėn., kol atveš.
Kaina nuo 200 Lt. prasideda.
Kas dar gerai, kad ten ne tik papuošimą galima keistis, bet ir užsegimą ar kulniuką. Pasidaryti batelį galima tokį, kokio nori
QUOTE(Agnaitė @ 2012 04 24, 21:39)
Jeigu tinka batelio papuošimas, tai turbūt iš karto ir galima imti, bent jau taip supratau. Kadangi man netiko ir norėjau kito, teks laukti porą mėn., kol atveš.
Kas dar gerai, kad ten ne tik papuošimą galima keistis, bet ir užsegimą ar kulniuką. Pasidaryti batelį galima tokį, kokio nori
as radau nete, kad ju bateliai yra lenku gamybos, ir kaina dvigubai pigesne radau ju gamyklele ir kaip minejote galima pasidaryt bateli koki tik norite.tik va, kad jie siuncia tik Lenkijos ribose. ir shiping`o i kita valstybe nerandu. todel teks pirkti brangiau, net jei ir zinai, kad jie tekainuoja 90zlotu.