Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(sandralija @ 2012 04 10, 20:53)
sveikos 4u.gif
noriu ir as pasirodyti,kokius buvau susiradusi wub.gif bet,deja man per mazi verysad.gif
http://images.search...v...t=35&pos=31

Aš tokių kaip ieškau batukų wub.gif wub.gif wub.gif bet mano dydis 37 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 18, 10:12)
o ar yra tokiu,kurios planuotu rinktis zemapadzius batelius?  smile.gif  kadangi ir taip esu auksta,o ir siaip tu bateliu fotografuoti nezadu,tai vien del patogumo galvoju apie zemakulnius na arba su nedidele platforma  blush2.gif  na kad galeciau drasiai visa nakti atsokti  thumbup.gif
Aš planuoju.Bet labai sunku tokius rasti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilė @ 2012 04 18, 17:50)
Aš planuoju.Bet labai sunku tokius rasti...  verysad.gif

as taip pat parduotuvese vis paziuriu,bet nieko grazaus nemaciau,na manau vasara kai bus pats sezonas basuciu ir pan. padides pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte**: 18 balandžio 2012 - 18:04
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 18, 18:04)
as taip pat parduotuvese vis paziuriu,bet nieko grazaus nemaciau,na manau vasara kai bus pats sezonas basuciu ir pan. padides pasirinkimas smile.gif

nesuprantu . tai kada lt basuciu sezonas prasideda.? g.gif uzsieny po nauju metu gali nusipirkti, o cia kaip ner taijp ner.. g.gif vis praeinu ir viskas tas pats..
Atsakyti
basuciu sezonas prasides tikriausiai koki birzeli (na kai jau bus vasara ),o ir siaip gaila,kad pas mus nera tokio pasirinkimo kaip uzsieny ax.gif o internetu siusti batelius vis tik bijau,negali gi zinoti ar jie pamazinti ar padidinti bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 19, 11:18)
basuciu sezonas prasides tikriausiai koki birzeli (na kai jau bus vasara ),o ir siaip gaila,kad pas mus nera tokio pasirinkimo kaip uzsieny  ax.gif  o internetu siusti batelius vis tik bijau,negali gi zinoti ar jie pamazinti ar padidinti bus  g.gif

vaje,. tik birzeli doh.gif man reijkia birzeliui, ojee is kur gauti. g.gif as ir bijau netu.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 04 19, 14:48)
vaje,. tik birzeli  doh.gif man reijkia birzeliui, ojee is kur gauti.  g.gif as ir bijau netu.

o as kazkaip netikiu, kad birzeli..dauguma parduotuviu jau dabar isstatineja i lentynas basutes..man atrodo birzelis jau per velu deti visas naujas basutes, nebet kelis modelius naujus idetu dar, nes dauguma juk perka anksciau..
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 04 19, 14:48)
vaje,. tik birzeli  doh.gif man reijkia birzeliui, ojee is kur gauti.  g.gif as ir bijau netu.
ir man birželiui reikia,
jau darosi baisu, kad nieko nerasiu unsure.gif
Atsakyti
tiksliai manau gali pasakyti tos paneles kurios dirba ar yra dirbusios batu parduotuveje smile.gif
Papildyta:
dabar kiek maciau parduotuvese reklamuoja naujas pavasario kolekcijas,o kada bus vasaros kolekcijos tai tiksliai neaisku ax.gif
Atsakyti
As savuosius isigijau sausio men is Viva batu parduotuves ir kazkaip nukrito didelis galvos skausmas smile.gif
Atsakyti
as vienoje pardeje radau raudonas basutes aprisamasaplink koja , bet mediniu kulnu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 19, 15:44)
tiksliai manau gali pasakyti tos paneles kurios dirba ar yra dirbusios batu parduotuveje smile.gif
Papildyta:
dabar kiek maciau parduotuvese reklamuoja naujas pavasario kolekcijas,o kada bus vasaros kolekcijos tai tiksliai neaisku  ax.gif

kad man atrodo dabar isstatineja pavasario-vasaros, o ant rudenio rudenine-ziemine kolekcija.. g.gif neskau, kad neatsiras nauju basuciu, bet nebus kad atsiras pilnai naujos kolekcijos..juk iki vasaros liko apie 1.5 men, ir manau jau dabar pats laikas vasaros batus det i lentynas ir manau ta parduotuves jau daro.. g.gif nors turbut geriausiai pakomentuotu kas dirbo sioje sferoje.
Atsakyti