Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

Faina idėja smile.gif
user posted image
Atsakyti
Auksaklaupe, aš rinkčiausi baltutėlius arba spalvotus, bet tikrai ne nude atspalvio ar kreminius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2012 04 16, 12:22)
Faina idėja  smile.gif
..

Tikrai, o ebay yra ivairiu spalvu net bigsmile.gif
EBAY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIs: 16 balandžio 2012 - 11:57
QUOTE(Saidutia @ 2012 04 16, 10:22)
Faina idėja  smile.gif

o kaip sui tokiais eiti
nusitrins?
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 04 16, 12:11)
o kaip sui tokiais eiti
nusitrins?

cia kvailai jie uzlipinti, seijp lipina,toje vietoje kur kulnas. kur nesiliecia kai eini.
i do
Papildyta:
kaip manote grazu kaip sitoje foto, melyni bateliai, bordo spalvos nagai koju ir ranku.?kazkaip maniau,kad prancuziskas graziai tiks tik prie melynu bateliu, bet sitoje foto, man visai grazu su bordo spalva bigsmile.gif

bateliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 16 balandžio 2012 - 12:36
ar yra tokiu, kurios planuoja ar per savo vestuves devejo ne aukstakulnius, o kokias basutes ant platformos? 4u.gif
Atsakyti
jai kam reikia tai cia linkas kaip paciai pasipuosti savo paprastus bateliu lb graziai atrodo ! http://greenweddings...y-pretty-shoes/
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2012 04 16, 10:22)
Faina idėja  smile.gif
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
o ar yra tokiu,kurios planuotu rinktis zemapadzius batelius? smile.gif kadangi ir taip esu auksta,o ir siaip tu bateliu fotografuoti nezadu,tai vien del patogumo galvoju apie zemakulnius na arba su nedidele platforma blush2.gif na kad galeciau drasiai visa nakti atsokti thumbup.gif

Papildyta:
wub.gif
Atsakyti
[quote=0kristut0,2012 04 16, 12:35]
cia kvailai jie uzlipinti, seijp lipina,toje vietoje kur kulnas. kur nesiliecia kai eini.

o idomu kur tokiu uzrasu butu galima gauti? g.gif arba bent blizguciu kuriuos priklijuoti
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 04 18, 10:21)
o idomu kur tokiu uzrasu butu galima gauti? g.gif arba bent blizguciu kuriuos priklijuoti

www.ebay.com
Atsakyti
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 04 16, 10:13)
Sveikos, panelės,
pasitarkim  biggrin.gif  mano suknelės spalva light peach (kažkas tokio: http://www.photos-pu...ks-600x400.jpg), suknelė iš perregimo šilko, tai atrodo šviesesnė. Ką patartumėt daryt su bateliais? Nude spalvos imti? o gal tiktų raudoni? Labai lauksiu Jūsų nuomonės

as deciausi nude
Atsakyti