Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(katydid @ 2012 04 12, 09:14)
Tikrai fantastiški thumbup.gif aš taip pat apie juos galvojau. Kiek kainavo? Per kiek laiko atsiuntė?

kainavo $59. Atsiunte labai greitai. Užsakiau 04.05, o 04.09 d.gavau pranešimą kad jau atsiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen Kass @ 2012 04 14, 00:07)
kainavo $59. Atsiunte labai greitai. Užsakiau 04.05, o 04.09 d.gavau pranešimą kad jau atsiųsti  mirksiukas.gif

tikria labai greitai smile.gif o cia $59 - su siuntimu?
Atsakyti
Tamaris parduotuveje kelis batus klasikinius batelius maciau, ir su aukstesniu kulniuku, ir su zemesniu smile.gif
Atsakyti
[quote=Karmen Kass,2012 04 12, 04:51]
Atejau pasigirti, kad gavau savo batukus. Nu nerealūs man jie wub.gif Labai gražūs, kokybiški, lengvučiai ir patogūs. Dydis irgi kaip tik.

labai grazus 4u.gif o gal galite pasakyti kiek Jums kainavo atsiuntimas?? 4u.gif
Atsakyti
Ieškau kažko panašaus į:
user posted image
gal esate kuri užmačiusi? Ar pirkti, ar nuomotis, svarbu, kad finansiškai nenuskriaustu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnaitė @ 2012 04 14, 20:37)

ir as ziurinejuosi, kazka panasau, deja ka randu nepigu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2012 04 14, 12:28)
tikria labai greitai smile.gif o cia $59 - su siuntimu?

QUOTE(NIKKAA @ 2012 04 14, 19:37)
o gal galite pasakyti kiek Jums kainavo atsiuntimas??  4u.gif

siuntimas nieko nekainavo, nes pirkau su nuolaidos kodu, tai gavau 25% nuolaidą batams ir nemokamą siuntimą mirksiukas.gif

O šiaip tai tarptautinis siuntimas man atrodo buvo $19.90 nors tiksliai neprisimenu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmen Kass: 16 balandžio 2012 - 02:47
QUOTE(Karmen Kass @ 2012 04 16, 02:46)
siuntimas nieko nekainavo, nes pirkau su nuolaidos kodu, tai gavau 25% nuolaidą batams ir nemokamą siuntimą  mirksiukas.gif

O šiaip tai tarptautinis siuntimas man atrodo buvo $19.90 nors tiksliai neprisimenu g.gif

O is kurio puslapio siuntete? gal minejot jau , praleidau gal. Ir dar labai idomu ar jie nesiauri? platesnei kojytei ar tiktu?
Atsakyti
QUOTE(NIKKAA @ 2012 04 15, 00:36)
ir as ziurinejuosi, kazka panasau, deja ka randu nepigu  blink.gif

NEXT UK man graziu yra wub.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

Katalogas

NEXT UK
Atsakyti
Nusipirkau šeštadienį batelius Klaipėdoje Tilžės turguje smile.gif
user posted image
user posted image

Aišku ne svajonių bateliai, bet man patiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos, panelės,
pasitarkim biggrin.gif mano suknelės spalva light peach (kažkas tokio: http://www.photos-pu...ks-600x400.jpg), suknelė iš perregimo šilko, tai atrodo šviesesnė. Ką patartumėt daryt su bateliais? Nude spalvos imti? o gal tiktų raudoni? Labai lauksiu Jūsų nuomonės
Atsakyti
Eh, kažką prikliurkinau, nerodo mano spalvos, tai keliu iš naujo (nepykit už didelę foto)
user posted image
tai va, spalva tokia. Kokios spalvos bateliai tiktų?
Atsakyti