Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Power-Lady @ 2012 03 28, 20:17)
Kai pasiskaičiau, kad nemažai merginų siunčiasi bateliu (15-30 eurų arba dolerių) - o kur dar atsiuntimas, tai pagalvojau -DRĄSIOS NUOTAKOS. Aš neseniai Vilniuje nežinau kiek parduotuvių apėjau (jau bloga pasidarė) ir užsiparinau, nes nepatogūs ant kulnų (šiai aš nešioju kulnus). Norėjau smėlinių arba violetinių su šiek tiek pastorintu padu, kad pėdutės taip neatsidaužytų. Bet siaubas - nėra ką pirkti. Arba padas per 2 pirštus ir visvien nepatogūs - vyras kreivai į mane pažiūrėjo ir sako, paskui man neverk -žinau, kad po 5 min. pradėsi zysti. Tai tikrai taip. Maža to, norėjau odinių, kad ir vėliau galėčiau dėvėti (bet kainos 400-600 Lt ir nėra į ką žiūrėti). Ir NEPATOGŪS. O ant psuaukščio dailių iš viso nėra. Tai nusprendžiau jeigu nerasiu, Deichmane už 70 Lt patogiausi buvo, nes galiausiai pradėjau matuotis viską, kas smėliniai. Taiva su bateliai -BĖDA. Nors pernai Verus buvau radus idealius, bet šiemet jų nėra sad.gif

Kaune as sau taip pat nerandu. noriu pusauksciu, bet nieko grazaus nematau doh.gif
Atsakyti
Su bateliais tai tikrai tragedija verysad.gif gyvenu Klaipėdoje, jau apėjau visas parduotuves ir nieko nerandu.... norėjau baltų batelių ant kulniuko, bet kad nebūtų paprasti laiveliai.... Pasirodo labai daug noriu, nes ir tuos paprastus baltus laivelius rasti ne taip paprasta verysad.gif siųstis tikrai nenoriu, nes mano kojytei ne viskas tetinka, ir man būtina avalyne pasimatuoti prieš perkant... Jaučiu kai laiko nebeliks, pirksiu kokie pasitaikys balti laiveliai ir viskas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalytia: 29 kovo 2012 - 08:23
Merginos, nenusiminkite, dar tik prasideda pavasaris, o tikrai batelių ne visos kolekcijos lentynose wink.gif
Atsakyti
Daug satino, šilko, odinių batelių 4u.gif
https://www.facebook...1...7776&type=3
https://www.facebook...2...7776&type=3
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2012 03 28, 13:40)
Ačiū visoms mergaitėms už nuomonę  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Batelius jau užsisakiau  thumbup.gif

o kiek kainuoja siuntimas is to puslapio, nes as irgi vienus esu nusiziurejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen Kass @ 2012 03 29, 16:34)
o kiek kainuoja siuntimas is to puslapio, nes as irgi vienus esu nusiziurejus  ax.gif

Man bateliai kainuos 65Lt. jau su viskuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalytia @ 2012 03 29, 09:22)
Su bateliais tai tikrai tragedija  verysad.gif gyvenu Klaipėdoje, jau apėjau visas parduotuves ir nieko nerandu.... norėjau baltų batelių ant kulniuko, bet kad nebūtų paprasti laiveliai.... Pasirodo labai daug noriu, nes ir tuos paprastus baltus laivelius rasti ne taip paprasta  verysad.gif  siųstis tikrai nenoriu, nes mano kojytei ne viskas tetinka, ir man būtina avalyne pasimatuoti prieš perkant... Jaučiu kai laiko nebeliks, pirksiu kokie pasitaikys balti laiveliai ir viskas verysad.gif

Nenusimink, pamenu pries savo vestuves irgi panasiai jau galvojau, apejau begalo daug parduotuviu ir nieko neradau, jau galvojau pirksiu kokie bus tokie, bet man patare tiesiog pasidairyti kad ir turguje kokiame, nepatikesit radau tikrai grazius batelius tada uz prieinama kaina, artejant vasarai baltos spalvos bateliu vis dazniau ten atsiranda.
Pasirodo, turguje ir galima surasti visai graziu, tik reikia paieskoti smile.gif
Dar vienas patarimas, vestuviu diena labai mums svarbu, kad ne tik grazus bet ir patogus butu jie, atkreipkite demesi i bateliu uzkulnes minkstuma smile.gif
Atsakyti
pamaciau tokias lygiapades,pagaliau kazkas patiko biggrin.gif
user posted image
atsiprasau uz dydi blush2.gif

Cia primark, jei budama UK neparasiu labiau patinkaciu , tai imsiu sias, vienam kartui vistiek, nes kadienai tai ne mano stilius, o geliu dekoro vestuviu metu reikia, kad deretu bendra visuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 05 balandžio 2012 - 11:49
Cia yra neblogu thumbup.gif

http://www.elegantst.../Wedding-Shoes/
Atsakyti
Na, taip, dabar toks metas pereinamas, kad nelabai ko yra tose parduotuvių lentynose. Aš neseniai apvaikščiojau didžiuosius prekybos centrus ir kelis neblogus variantus radau. Todėl absoliučiai nesinervinu, ieškausi vis dar internete ir žinau, kad gegužės/birželio mėnesį vis tiek bus bumas smile.gif Tad kantrybės, mergaitės! smile.gif
Atsakyti
Kad jau gegužės gale reikės tų batelių biggrin.gif O ir suknelę norėtus pasimatuot su bateliais, kad žinočiau kokio tiksliai ilgio reiks smile.gif kol kas palikom labai ilgą, sakė siuvėja, kai batelius turėsiu tikslinsim ilgį 4u.gif
Atsakyti
Tos Primark labai dailios basutės, man vestuvėms nereikial, bet vasarai norėčiau. Gal internetu galima jas įsigyti? 4u.gif
Atsakyti