Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(klementyna @ 2012 03 23, 10:23)
mmmm, tai tada bus laboutin  4u.gif

o aš tai radau krūvą labutinų kopijų puslapių, kur pakankamai prieinama kaina iš tiesų ir mąstau, kad gal reikia iš ten prikti batukus. Jie visi gražūs, tokie kokybiški atrodo smile.gif Tik neaišku, ką gausi, gal kas nors iš jų siuntėsi?
Atsakyti
QUOTE(strikpastrik @ 2012 03 23, 11:46)
o aš tai radau krūvą labutinų kopijų puslapių, kur pakankamai prieinama kaina iš tiesų ir mąstau, kad gal reikia iš ten prikti batukus. Jie visi gražūs, tokie kokybiški atrodo smile.gif Tik neaišku, ką gausi, gal kas nors iš jų siuntėsi?

aš irgi buvau tokių puslapių radusi. Atrodo kokybiški, nes originalu nuotraukų prikelta, vos nesusigundžiau. Bet permąsčiau, kad kaina nesąmoninga, kaip už KOPIJĄ! doh.gif Nes tai ne originalas, o tiesiog kinietiškas batas, ir jei ne laboutino štampas, tai tokie nebe kažką kainuotų. Geriau paieškoti ne kažkieno kopijos, tiesiog gražių tokio stiliaus batų arba pirkti originalą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 03 24, 16:03)
aš irgi buvau tokių puslapių radusi. Atrodo kokybiški, nes originalu nuotraukų prikelta, vos nesusigundžiau. Bet permąsčiau, kad kaina nesąmoninga, kaip už KOPIJĄ! doh.gif  Nes tai ne originalas, o tiesiog kinietiškas batas, ir jei ne laboutino štampas, tai tokie nebe kažką kainuotų. Geriau paieškoti ne kažkieno kopijos, tiesiog gražių tokio stiliaus batų arba pirkti originalą  tongue.gif

taip, tai aš vien dėl to ir neužsisakinėjau, nes ten ne to bato, kurį pirksi, foto įdėta. Taip, tikrai kai kurie brangoki, bet yra ir normalių kainų, kaip tokio stiliaus batų. Iš esmės aš visuomet rašau pardavėjams, patikrinu, o tik tada siunčiuosi. Tai man kažkaip ne labai patiko, nemanau, kad pirksiu iš jų. Gallų gale dar vasara artėja, naujos kolekcijos, nauji batai ir t.t., tai manau, kad tikrai bus iš ko rinktis wink.gif

mano rankose vakar netyčia atsidūrė ozo katalogas kažkoks, tai ten radau vienus labai simpatiškus batelius wink.gif Trečiame puslapyje, SIMPLE batukai tokie oldskūliniai biggrin.gif jei kam įdomu: http://www.ozas.lt/ozo-zurnalas.html reiks nuvažiuot pasižiūrėt kaip gyvai atrodo wink.gif
Atsakyti
Reikia Jūsų pagalbos batelių klausimu: kaip Jums tokie bateliai:
http://www.wholesale...d-g1248726.html

Suknelė būtų tokia, tik tada jau su raudonu dirželiu:
http://www.maggiesot...mp;style=J1451V

Ir puokštę galvoju su kažkokiu raudonu akcentu.
Ar ne per daug bus raudonos spalvos?

doh.gif
Atsakyti
Bateliai labai grazus thumbup.gif As asmneniskai manau, ka dtikrai nebus perdaug - grazei bsu suderinta: pukste, bateliai, kaspinelis - lgrazei turetu atrodyti thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi bateliai raudoni dieviški, tik gaila kad suknelė uždengs tą gelytę... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2012 03 27, 19:15)
Reikia Jūsų pagalbos batelių klausimu: kaip Jums tokie bateliai:
http://www.wholesale...d-g1248726.html

Suknelė būtų tokia, tik tada jau su raudonu dirželiu:
http://www.maggiesot...mp;style=J1451V

Ir puokštę galvoju su kažkokiu raudonu akcentu.
Ar ne per daug bus raudonos spalvos?

doh.gif

Aš tai manau, kad nebus per daug raudonų detalių. smile.gif Ir viskas gražiai derės.
Atsakyti
QUOTE(strikpastrik @ 2012 03 28, 11:15)
Aš tai manau, kad nebus per daug raudonų detalių. smile.gif Ir viskas gražiai derės.

Ačiū visoms mergaitėms už nuomonę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Batelius jau užsisakiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2012 03 28, 11:40)
Ačiū visoms mergaitėms už nuomonę  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Batelius jau užsisakiau  thumbup.gif

Laba vakara,
as ieskau baltu baciuku, ziuriu, kad ten neblogu yra. Per kuria tarpininke uzsakinejot is whole-sale? ax.gif
Atsakyti
Kai pasiskaičiau, kad nemažai merginų siunčiasi bateliu (15-30 eurų arba dolerių) - o kur dar atsiuntimas, tai pagalvojau -DRĄSIOS NUOTAKOS. Aš neseniai Vilniuje nežinau kiek parduotuvių apėjau (jau bloga pasidarė) ir užsiparinau, nes nepatogūs ant kulnų (šiai aš nešioju kulnus). Norėjau smėlinių arba violetinių su šiek tiek pastorintu padu, kad pėdutės taip neatsidaužytų. Bet siaubas - nėra ką pirkti. Arba padas per 2 pirštus ir visvien nepatogūs - vyras kreivai į mane pažiūrėjo ir sako, paskui man neverk -žinau, kad po 5 min. pradėsi zysti. Tai tikrai taip. Maža to, norėjau odinių, kad ir vėliau galėčiau dėvėti (bet kainos 400-600 Lt ir nėra į ką žiūrėti). Ir NEPATOGŪS. O ant psuaukščio dailių iš viso nėra. Tai nusprendžiau jeigu nerasiu, Deichmane už 70 Lt patogiausi buvo, nes galiausiai pradėjau matuotis viską, kas smėliniai. Taiva su bateliai -BĖDA. Nors pernai Verus buvau radus idealius, bet šiemet jų nėra sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Power-Lady @ 2012 03 28, 20:17)
Kai pasiskaičiau, kad nemažai merginų siunčiasi bateliu (15-30 eurų arba dolerių)  Taiva su bateliai -BĖDA. Nors pernai Verus buvau radus idealius, bet šiemet jų nėra sad.gif

Vilniuje gal dar yra ka ziureti, o Klaipedoje tai bandziau ka nors rasti...per visas parduotuves gal 10 poru baltu batu is viso, o vat ant kulniuko ir su platformyte neradau nei vienu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2012 03 28, 20:16)
Laba vakara,
as ieskau baltu baciuku, ziuriu, kad ten neblogu yra. Per kuria tarpininke uzsakinejot is whole-sale?  ax.gif

Atsakiau per az mirksiukas.gif
Atsakyti