Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

Pora, bent man labai gražių batelių.
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(merilda @ 2011 06 29, 21:02)
kas ieško tokių, Vilniuje Salone ANGELO MIO radau idealius  wub.gif 

O kaip kainos?
Ieškau beviltiškai visiškai baltų batelių su dirželiu 8,5 cm kulniuku iki 100 lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mistika*: 01 liepos 2011 - 23:04
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 07 02, 01:54)
nematau as kainu niekur ju psl, kur butu galima suzinoti?
http://www.angelomio...ateliai.html#13

as ieskau tokiu  smile.gif

parasykit i emaila ir paklauskit, as bent kai ieskojau su kazkur 10cm kulniuku tai ju kainos buvo nuo 300lt ir daugiau doh.gif
Carinaa, o tokie kaip jus ieskot jei neklystu tai Danijos parduotuveje jau ilga laika stovi, tik aisku gal jie ne odiniai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimvydele: 02 liepos 2011 - 16:13
as savo vestuvem pirkau Este parduotuvej basutes,per prieki du ploni dirzeliai ir per koja apsivynioja dirzelis ir susisega, labai patogus, gamtoj ir i upeli per didelius akmenis lipau smile.gif
Atsakyti
O čia mano vestuviniai batukai.. ax.gif
(įdedu ir suknytės foto, kad suprastumėt, kam man tokių reikėjo 4u.gif )

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Siaip tai dabar pavaiksciojus po parduotuves yra didesnis baltu bateliu ar basuciu pasirinkimas nei pries kokius 3 men, tad pirmyn i paieskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paze @ 2011 07 07, 23:08)
As nusipirkau labai paprastus bet patogius, vienai dienai nenorejau persistengti ir visur kur ieskojau kulnai buvo per auksti sad.gif

Situs
http://www.next.co.u...342s5#749527x47

NIekuo neypatingi, bet prie sukneles labai graziai ziurisi manau

O koks sukneles stilius? Ilga ar trumpa?
Atsakyti
Aš prieš metus, labai ieškojau batelių, internetu neperku, tai liko tik bazės, ir parduotuvės biggrin.gif . Nieko gero visai nebuvo, buvo vieni gražūs, bet man per aukštu kulnu, tai atkrito. Galiausiai "Žygio batuose" radau paprastučius už 30 Lt lotuliukas.gif. Šiaip žiūrint nieko ypatingo, o ant kojos dailiai atrodė, tad ir prigriebiau ax.gif . Liuks atvaikščiojau, kulnas normalus, nepavargau thumbup.gif , ir negaila kai tik tiek sumokėjau - nebenešioti biggrin.gif.
Turiu tik tokią foto
user posted image

O vakarui pasikeičiau į paprastas bekulnes basutes smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 08 liepos 2011 - 11:52
Okaip mazdaug zinot kokius batelius pirkt ar nera skirtumo kokie bus blush2.gif Pvz mano sukneles tipas bus mazdaug kazkas panasaus i sita ax.gif tai kokie tada batukai turetu tikt esu zemo ugio...
Atsakyti
QUOTE(Vika.21 @ 2011 07 08, 15:21)
Okaip mazdaug zinot kokius batelius pirkt ar nera skirtumo kokie bus blush2.gif Pvz mano sukneles tipas bus mazdaug kazkas panasaus i sita ax.gif tai kokie tada batukai turetu tikt esu zemo ugio...

Na, jei nesioji aukstakulnius, tai siulyciau juos, galbut su siokia tokia platformyte, nes tuomet kulno aukstis taip nesijaucia, na bent jau as tokius issirinkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaake20 @ 2011 07 08, 05:17)
O koks sukneles stilius? Ilga ar trumpa?

prie sitos sukneles http://www.alfredsun...ehtml/6837.html
Atsakyti
QUOTE(paze @ 2011 07 09, 01:32)

Pirmiausia svarbu, kad bateliai butu patogus smile.gif
Atsakyti