aurore o koks kulniuko aukstis?
[quote=Aurore_,2012 03 20, 10:48]
Štai čia manieji bateliai ant mano kojų
tikrai labai grazus
tikrai labai grazus
QUOTE(Renalta @ 2012 03 20, 13:27)
Kulniukas yra 12 cm
Charlotta, pirkau internetu iš vienos manodrabuziai.lt narės, šiaip tokių kaip mano yra žali, raudoni, mėlyni. Bet gal ta mergina turėtų ir kitokių panašių violetinių. Jei reikia kontaktų, rašykit į až
QUOTE(Aurore_ @ 2012 03 20, 12:48)
labai dailiai atrodo
atrodo labai graziai, pati turbut su tokiais neisvaiksciociau
QUOTE(ataka26 @ 2012 03 21, 12:44)
atrodo labai graziai, pati turbut su tokiais neisvaiksciociau
Iš tiesų nelengva su jais vaikščioti, bet pratinuosi Svarbiausia iki tos dienos juos pranešioti namuose, kad prie kojos prisitaikytų
QUOTE(Aurore_ @ 2012 03 21, 10:49)
Iš tiesų nelengva su jais vaikščioti, bet pratinuosi Svarbiausia iki tos dienos juos pranešioti namuose, kad prie kojos prisitaikytų
panasaus fasono turium, tai jais puosiuosi tik ten kur nereikes daug judeti nes man labai jau kojos linki pradeda mausti
QUOTE(merilda @ 2011 06 29, 21:02)
sveikos,
Man reikėjo paprastų batelių laivelių, su neauštu kulniuku. Tad galiu pasakyti visoms, kas ieško tokių, Vilniuje Salone ANGELO MIO radau idealius
ANGELO MIO SALONAS bateliai
nei kaune, nei vilniuje parduotuvėse nieko panašaus neradau. Žinau, kad problema kas ieško mažo kulniuko, klasikinių batelių
Labai džiaugiuosi
Man reikėjo paprastų batelių laivelių, su neauštu kulniuku. Tad galiu pasakyti visoms, kas ieško tokių, Vilniuje Salone ANGELO MIO radau idealius
ANGELO MIO SALONAS bateliai
nei kaune, nei vilniuje parduotuvėse nieko panašaus neradau. Žinau, kad problema kas ieško mažo kulniuko, klasikinių batelių
Labai džiaugiuosi
o kokios kainos ?
QUOTE(Renalta @ 2012 03 23, 09:30)
nusipirkau nuostabius baltus aukstakulnius batelius, bet jie rudu padu
noriu perdazyti raudonai
nes musu visa vestuviu tema raudona
gal kas zino kur tai galima butu padaryti vilniuje ?
noriu perdazyti raudonai
nes musu visa vestuviu tema raudona
gal kas zino kur tai galima butu padaryti vilniuje ?
mmmm, tai tada bus laboutin