Man tai asmeniškai aukšti kulnai labai gražu o dar jeigu patogus tai iš viso super
Mano MB yra praktiškai mano ūgio, keliais cm aukštesnis, tai aš per vestuves būsiu už jį vos ne pusė galvos aukštesnė bet kažkaip nei vienas dėl to nepergyvenam
QUOTE(Aurore_ @ 2012 03 15, 23:09)
Mano aukštakulniai 12 cm, tai labai jau aukšta jaučiuosi su jais Dar tokių aukštų neturėjau, nors esu tokiais mūvėjusi Bet įprasiu, juo labiau nebus sudėtinga, nes nebus pas mus jokių šokių, tik vakarienė, fotosesija
O kodėl jūs norite tokių aukštų?
Aš kai įpratusi prie MB tokia mažytė būti (157 cm), tai dabar milžinė su jais jaučiuosi
Bet kol kas gražesnių tikrai nemačiau, tai džiaugiuosi, kad juos ir pirkau.
Beje, labai patiko vienos narės avataro nuotraukoje esantys batukai. Gal nesupyks, jeigu prisegsiu foto.
O kodėl jūs norite tokių aukštų?
Aš kai įpratusi prie MB tokia mažytė būti (157 cm), tai dabar milžinė su jais jaučiuosi
Bet kol kas gražesnių tikrai nemačiau, tai džiaugiuosi, kad juos ir pirkau.
Beje, labai patiko vienos narės avataro nuotraukoje esantys batukai. Gal nesupyks, jeigu prisegsiu foto.
as labai megstu aukstakulnius
kasdien aviu 10 cm kulnus o dar aukstesniu noriu nes suknele ilga o trumpinti nelabai galima , nes gali pasikeisti sukneles grozis
QUOTE(Sirenaa @ 2012 03 17, 20:57)
nusipirkau tokius batukus gimtadieniuj , bet ziuriu kad man jie ir vestuvems visai neblogai butu , nes musu tema melyna.. tik gal per auksti siek tiek nes man reikia 8-10cm kulno o sitie 12 cm jai neklystu..
Vis vien labai gražūs O ką dar mėlyno darysite kaip akcentus? Mes irgi būsim mėlyni
QUOTE(Aurore_ @ 2012 03 18, 22:34)
Vis vien labai gražūs O ką dar mėlyno darysite kaip akcentus? Mes irgi būsim mėlyni
pamergiu suknytes ,kedziu kazpinai ,tortas su melynais akcentais ivairios dekoracijos ir pan..
http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla talpinkite čia, spauskite "pasirinkite", tada nurodykite nuotrauką kurią norite įkelti ir spauskite talpinti, o čia įkopijuokite nuorodą, kurią gausite
Štai čia manieji bateliai ant mano kojų
QUOTE(Aurore_ @ 2012 03 20, 12:48)
Štai čia manieji bateliai ant mano kojų
Labai Jei ne paslaptis kur pirkote? Ieškau ko nors labai panašaus tik tamsiai violetinių