Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Rykute @ 2012 02 02, 20:45)

Taip, shopstyle tikrai yra neblogų. smile.gif Bet jei perpardavinėtojai, todėl ne visas gali parsisiųsti, kadangi į Lietuvą, būna, jog ne shipin'a. Bet čia jau retai, dažniausiai worldwide būna, todėl tikrai galima gražias parsisiųsti. Lieka tik su dydžiais bėdų. Mane labiausiai nervina, kai būna tie pusiniai dydžiai. Tada net nežinai, kokį rinktis smile.gif

Dar įdomių variantų radau: http://www.newlook.c...ens/shoes_30004
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strikpastrik: 03 vasario 2012 - 13:10
Ką manot apie tokį derinuką?
Kurie vyriški batai geriau?
Idealiai suderintų mėlynų nerandu, bet gal ir neturi būti taip identiškai viskas smile.gif
Atsakyti
man tai visai neblogas derinys. Juokingiausia, kad aš tokius batus - kaip įdėjot vyriškus trečius, turiu biggrin.gif Labai gražūs ir mieli jie man wink.gif Manau, kad puikiai derėtumėt smile.gif
Šitie vyriški - itališki. Labai nebrangųs Italijoj jie, tarp kitko wink.gif

Pirmi man nelabai, antri labai panašūs į trečius. todėl treti! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strikpastrik: 05 vasario 2012 - 21:36
QUOTE(strikpastrik @ 2012 02 05, 22:30)
man tai visai neblogas derinys. Juokingiausia, kad aš tokius batus - kaip įdėjot vyriškus, turiu biggrin.gif Labai gražūs ir mieli jie man wink.gif Manau, kad puikiai derėtumėt smile.gif
Šitie vyriški - itališki. Labai nebrangųs Italijoj jie, tarp kitko wink.gif

Man tai asmeniškai gal labiau pirmi vyriški labiausiai dera su moteriškais smile.gif Bet draugas nenusprendžia, tai galvoju dar čia paklausiu. O tie kaip jūsų nieko keisto, aš irgi mačiusi tokių moteriškų, mielai pati turėčiau tokius, gal kada įsigysiu, turėtų būti patogūs.
Tai jūs už tuos, kokius turit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 02 05, 21:33)
Man tai asmeniškai gal labiau pirmi vyriški labiausiai dera su moteriškais smile.gif Bet draugas nenusprendžia, tai galvoju dar čia paklausiu. O tie kaip jūsų nieko keisto, aš irgi mačiusi tokių moteriškų, mielai pati turėčiau tokius, gal kada įsigysiu, turėtų būti patogūs.
Tai jūs už tuos, kokius turit? smile.gif

Pirmi vyriški ne mano skonio, man jie kažkokie per smailūs, todėl atrodo, kad prie kostiumo juokingai atrodys smile.gif Man asmeniškai treti gražiausi, tokie, kaip ir mano. Be to, taip, jie tikrai patogūs. Tai kažkaip kai žinau, kad patogūs, realybėj gražiai atrodo, tai kaip ir balsuoju už juos wink.gif
Atsakyti
As uzsisakiau sias basutes, tikiuosi tiks ir tikiuosi, kad nebus per salta birzelio antra be pedkelniu

user posted image
Atsakyti
atrodo issirinkau lygiapades
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 10 vasario 2012 - 22:16
kadangi mano vestuves balandzio pabaigoje, ieskau uzdaru bateliu..sukneliu salonai su savo batu asortimentu ir kainomis nuvyle... siustis kazkaip nedristu: neturiu patirties ir bijau su dydziu prasaut, ypatingai jei bateliai kokie medziaginiai butu (o jie dazniausiai tokie ir buna), o ne odiniai verysad.gif nesinori po stalu sedeti be bateliu schmoll.gif ar imanoma kur nors pas mus rasti siuo metu laiku baltu bateliu? gal Gariunuose kas nors buvot - gal ten kas nors yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(veversi @ 2012 02 10, 22:25)
kadangi mano vestuves balandzio pabaigoje, ieskau uzdaru bateliu..sukneliu salonai su savo batu asortimentu ir kainomis nuvyle... siustis kazkaip nedristu: neturiu patirties ir bijau su dydziu prasaut, ypatingai jei bateliai kokie medziaginiai butu (o jie dazniausiai tokie ir buna), o ne odiniai  verysad.gif  nesinori po stalu sedeti be bateliu  schmoll.gif  ar imanoma kur nors pas mus rasti siuo metu laiku baltu bateliu? gal Gariunuose kas nors buvot - gal ten kas nors yra?  ax.gif

Kauno urmo bazeje yra,manau ir gariunuose rastum.
Atsakyti
http://www.shoesofprey.com
Galbut tiks nuotakoms, kurios pacios nori susikurti savo batelius 4u.gif Aisku, kainos truputi kandziojasi smile.gif
Atsakyti
jei dabar siųstumeisi baltus batelius, paprastus, odinius, galėtum pasikeisti dydį, tad nieko čia baisaus wink.gif bet jei nesinori taip labai, tai jo, gariūnuose tikrai bus.
Atsakyti
as savo pries pora metu pirkau gariunuose, ten visas skyrius buvo vestuviniu bateliu, o kas man labaiausiai patiko, kad dydziai kas puse dydzio keitesi bigsmile.gif tai idealiai man prie kojos prigludo ax.gif bet kurioj ten vietoj, tai nebepamenu... g.gif
Atsakyti