Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

Na, tie mėlyni aukštakulnai Jeffrey'io tai turėtų būti patogūs. Ten rašo, kad:
kulnas - 4 3/4" heel and 1" platform. Tai neturėtų būti itin nepatogu wink.gif Aš turiu nusipirkusi kitus batus jo,tai labai patogūs, nors ir aukšti. Man tai neramiausia dėl dydžio. wink.gif turiu vienus Jeffrio, bet bėda ta, kad ten rudeniniai ir uždari. O va su bateliais tai šiokia tokia bėda pirkti iš interneto. Aišku, galėsiu gražint jei ką, bet visuomet norisi, kad parsisiuntei ir tinka wink.gif

Taip, tie rožinai labai mieli wink.gif
Atsakyti
o kiek cm kulnas? matosi, kad platformytė yra, tai jau automatiškai pats kulniuko aukštis mažesnis, o ir taip su platforma batas patogesnis, nes neatsimuša padai taip skaudžiai g.gif
[/quote]

kulnas 11cm, platforma 2cm, tai gaunasi, kad kulnas 9cm. Pamatavau savo batu, kurie gan patogus bet jau aukstoki, tai ten 9cm kulnas ir 1cm platforma, tai siaip po puses dienos as nuo ju pavargstu. Tai padariau isvada,kad su sitais nebent tik ceremonijos metu buciau, o vakare jau kitais patogesniais, bet velgi nesinori tiek pinigu isleisti, o deveti tik pusei dienos.. g.gif
Papildyta:
[quote=strikpastrik,2012 01 24, 12:02]
Na, tie mėlyni aukštakulnai Jeffrey'io tai turėtų būti patogūs. Ten rašo, kad:
kulnas - 4 3/4" heel and 1" platform. Tai neturėtų būti itin nepatogu wink.gif Aš turiu nusipirkusi kitus batus jo,tai labai patogūs, nors ir aukšti. Man tai neramiausia dėl dydžio. wink.gif turiu vienus Jeffrio, bet bėda ta, kad ten rudeniniai ir uždari. O va su bateliais tai šiokia tokia bėda pirkti iš interneto. Aišku, galėsiu gražint jei ką, bet visuomet norisi, kad parsisiuntei ir tinka wink.gif

O Jus jo batus siunciates? As paskaiciavau, kad brangokai gaunasi su siuntimo plius muito mokesciai.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 24, 19:47)
merginos gal kas turit ar uzmatet kokiu fotkiu kur jaunieji su melynos spalvos akcentu , pvz jaunoji su melynais bateliais ir papuosaliais , jaunikis ir kazka melyno prisiderines ??

Aš darysiu vestuves su mėlynais akcentais, kadangi esu pamišusi dėl mėlynos spalvos wink.gif Tai pas mane bus batukai mėlyni, kaspinas prie suknelės mėlynas ir plaukuose mėlyna. Jaunikis irgi bus visoks koks su mėlynais akcentais smile.gif

Aš siunčiausi Jeffrio batukus. Na, nepasakyčiau, kad gavosi labai jau brangiai, nes radau tuos batus, kurių norėjau, JAV psl su free shippingu. Tai muitą priskaičiavo 82 Lt su visokiais dokų tvarkymais. Iš esmės nesigauna taip jau brangiai. Be to, nėra LT kur jų nusipirkti. O Europoje sunku rasti, nes tik JAV plačiai aprašyta, kur yra jo batų.
Iš esmės nusipirkau vienus jo batus ir noriu daaaar! smile.gif

Tai va dėl tų mėlynų batelių irgi mąstau, ar apsimoka - baisoka dėl dydžio. O dėl patogumo - aš nė su vienais aukštakulniais nesugebu išbūti ilgai ir vakare keičiu į patogesnius smile.gif O Jeffrio batai, palyginus, visi patogūs, bent jau kiek teko matyti ir matuotis wink.gif
O super-mergaitės basutės tikrai gražios! smile.gif Gaila, kad ir man per mažos. O foto tikrai atrodo kaip violetinės. Čia gal dėl apšvietimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strikpastrik: 25 sausio 2012 - 12:29
QUOTE(idomele @ 2012 01 25, 21:24)
Sveikos. ieskau geltonu bateliu su aukstu kulnu, gal kas zino kur galima rasti tokios spalvos. O akip manot ar butu galima rasti vyriskus geltonus batus ar cia be sansu? smile.gif

Jauciu su geltona bus sunku..nebent siustis, bet ir siaip tokia reta spalva ir nelabai pasirinkimo yra g.gif
va cia tokie yra:
user posted image
http://www.6pm.com/r...ellow-patent-pu
dar
user posted image
http://www.6pm.com/b...-carissa-yellow
na ir vyriski
user posted image
http://www.6pm.com/k...n-ny-day-yellow
Atsakyti
Sveikos,

Aš su tokiu keistoku klausimu..

Ar patinsta kojos vasarą?

Užsisakiau vestuvinius batelius, bet jie man šiek tiek smunka.. viskas su jais labai gerai, dydis batelių kaip ir turėtų būti mano..na bet yra kaip yra, net nežinau ar verta juos grąžinti, nes patogumo klausimu - 10balų, išvaizda taip pat.. doh.gif
Ar buvo tokių kurios devėjo šiek tiek per diddelius ir sprendė problemą i priekį pridedant (paralono, ar vatos ar dar ko..) ? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2012 01 26, 10:36)
Sveikos,

Aš su tokiu keistoku klausimu..

Ar patinsta kojos vasarą?

Užsisakiau vestuvinius batelius, bet jie man šiek tiek smunka.. viskas su jais labai gerai, dydis batelių kaip ir turėtų būti mano..na bet yra kaip yra, net nežinau ar verta juos grąžinti, nes patogumo klausimu - 10balų, išvaizda taip pat.. doh.gif
Ar buvo tokių kurios devėjo šiek tiek per diddelius ir sprendė problemą i priekį pridedant (paralono, ar vatos ar dar ko..) ? schmoll.gif

Kojos vasara pabrinksta tai tikrai..dar ziurekit ar nebus anksti lotuliukas.gif o siaip labai liuksinis dalykas yra i kulna paklijuoti tokia kaip silikonine juostele..ji neleis smukciot, apsaugos nuo nutrinimo ir siaip sumazins batuka siek tiek..yra visur pirkti ir maximose, droguose..as turiu vienuose batukuose isiklijavus , tai super..jie man su pedkelnem visda smuksiojo o su siais laikosi kuo puikiausiai.. thumbup.gif va tokius turiu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jieva-pieva @ 2012 01 25, 20:32)
[Aš siunčiausi Jeffrio batukus. Na, nepasakyčiau, kad gavosi labai jau brangiai, nes radau tuos batus, kurių norėjau, JAV psl su free shippingu. Tai muitą priskaičiavo 82 Lt su visokiais dokų tvarkymais. Iš esmės nesigauna taip jau brangiai. Be to, nėra LT kur jų nusipirkti. O Europoje sunku rasti, nes tik JAV plačiai aprašyta, kur yra jo batų.

gal gali ta puslapi parasyti, kur free shippingas?

Žinoma: http://www.revolveclothing.com/
ir dar labai geras puslapiukas yra: http://www.solestruck.com/

aš dažniausiai šiuose randu batus wink.gif revolve tai mažesnis pasirinkimas, bet man gavosi taip, kad ten buvo pigiausi batai tokie, kokių reikėjo, tai iš ten ir siunčiausi. O solestruck'e, tai labai faina, kad praktiškai visi batai aprašyti realiai juos įsigijusių panelių wink.gif Tad ir perkant lengviau su dydžiais.

Dėl geltonų batų, tai mačiau nemažai. Pažiūrėkit solestruck'e, ten mačiau wink.gif

Taip, tas daiktas tikrai geras. Aš jo dar nenaudojau, bet draugės nusipirkusios buvo, sakė, tikrai geriau. O aš tai į kai kuriuos aukštakulnius esu prikišusi vatos, tai irgi padeda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 01 26, 12:58)
Kojos vasara pabrinksta tai tikrai..dar ziurekit ar nebus anksti lotuliukas.gif  o siaip labai liuksinis dalykas yra i kulna paklijuoti tokia kaip silikonine juostele..ji neleis smukciot, apsaugos nuo nutrinimo ir siaip sumazins batuka siek tiek..yra visur pirkti ir maximose, droguose..as turiu vienuose batukuose isiklijavus , tai super..jie man su pedkelnem visda smuksiojo o su siais laikosi kuo puikiausiai.. thumbup.gif  va tokius turiu:
user posted image

Nuraminot 4u.gif su ta juostele thumbup.gif
Reiks būtinai ją isigyti ir pasibandyti, o jūsų bateliai (na kurie smukinėjo) Ar daug didesni buvo, ta prasme ta juostelė gal nekompensuos viso dydžio, bet pusę turėtų.. Kaip manot ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2012 01 26, 15:48)
Nuraminot  4u.gif su ta juostele  thumbup.gif
Reiks būtinai ją isigyti ir pasibandyti, o jūsų bateliai (na kurie smukinėjo) Ar daug didesni buvo, ta prasme ta juostelė gal nekompensuos viso dydžio, bet pusę turėtų.. Kaip manot ?  g.gif

Na turbut viso dydzio nekompensuos, bet puse tai tikrai.. g.gif dar siulyciau tada isigyti ir tokius pat silikoninius padelius (pagalveles)..jie is tos pacios serijos (Sholl ir turi) ir klijuojasi jau prie pado ten kur pirstai..tai siek tiek ir sumazins bato dydi, nes prikels kojyte ir minksciau bus vaikscioti..
Atsakyti
Mano vestuviniai bateliai iš čia bus: http://www.mjsalonas...viniai-bateliai
smile.gif imsiu ką nors iš Benjamin Adams kolekcijos. Jau esu nusižiūrėjusi vienus! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 01 26, 15:56)
Na turbut viso dydzio nekompensuos, bet puse tai tikrai.. g.gif dar siulyciau tada isigyti ir tokius pat silikoninius padelius (pagalveles)..jie is tos pacios serijos (Sholl ir turi) ir klijuojasi jau prie pado ten kur pirstai..tai siek tiek ir sumazins bato dydi, nes prikels kojyte ir minksciau bus vaikscioti..

taip, aš kaip tik juos pirkt žadu, nes nusipirkau tokius batukus, o jų vienas didesnis, kitas - mažesnis. Tai reikės visokiausiais būdais bandyt suvienodint, kad būtų patogu vaikšioti. Dabar vienas smunka - kitas idealiai tinka wink.gif

IrmaMarcius, tikiu, kad bateliai bus patys gražiausi! smile.gif Na, ten ne mano skonio batukai, nes nemėgstu visokių blizgučių wink.gif Tačiau gražių yra! smile.gif
Atsakyti
radau labai grazias lygiapades, labai patinka , bet baltu nera ... doh.gif cray.gif

user posted image user posted image
Atsakyti