Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Pufaike @ 2012 01 18, 14:36)
O koks čia prietaras? Nors jau iš karto sakau, kad netikiu  biggrin.gif  wink.gif Kažkaip kiek peržvelgusi foto esu, tai labai mažai kas su uždarais bateliais buvo smile.gif
Aš jau parsisiunčiau su atvira nosyte, rašiau šioje temoje smile.gif

Iš kokio psl gal gali pasakyti ? Dydį centimetrais matavaisi ? Ar tiesiog rašei dydį kokį ir nešioji nuolat ? Nebijojai, kad mažinti, arba didinti gali būti..na jei didinti tiek to, bet va jei mažesni g.gif

Prietaras - Jei bateliai atviri - gyvenimas palaidas biggrin.gif

p.s Aš cituoju, taigi prašau manęs nepulti ir neaiškinti, kaip tai kvaila (čia skirta "kandžioms" forumietėms)
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2012 01 18, 14:21)
Iš kokio psl gal gali pasakyti ? Dydį centimetrais matavaisi ? Ar tiesiog rašei dydį kokį ir nešioji nuolat ? Nebijojai, kad mažinti, arba didinti gali būti..na jei didinti tiek to, bet va jei mažesni  g.gif

Prietaras - Jei bateliai atviri - gyvenimas palaidas  biggrin.gif

p.s Aš cituoju, taigi prašau manęs nepulti ir neaiškinti, kaip tai kvaila (čia skirta "kandžioms" forumietėms)

Siunčiausi iš Next, dydį nešioju 39, tai ir siunčiausi 39, tiesiog rizikavau, nors ir bijojau aišku unsure.gif dar buvau atsiliepimų skaičiusi, kad daugumai atitiko dydžiai iš ten (čia prieš naujus metus, o dabar kai žiūrėjau naują kolekciją, tai jau mano batelių nėra, o ir dyžiai jau angliškais variantais surašyti, t.y. 5, 6). Čia tas siuntimas manau kaip loterija, nes mano sesuo pasimatavo mano batelius, tai jai jau niekaip netiko tie batai... jos koja labai siaura, tai nebegražiai pirštai į priekį išlenda. Jei būtų uždari, tai manau abiems tiktų vienodai. Tai vat.
O dėl to prietaro, tai jei kas tiki, geriau tada uždarus ir pirkti, o kas netiki - bet kokius. Aš kaip sakau - kaip galvoji, taip ir yra wink.gif
Atsakyti
as ir vestuvinius parsisiunciau internetu (Zara) ir siaip ne mazai avalynes siunciuosi is Ebay ir k.t. el. parduotuviu.
kadangi mano koja gana standartine, nei plati nei siaura visada atitinka 38 dydi, tai dar neuzkliuvau uz netinkamo dydzio perkant internetu. imu visada EU38/UK5/US7.5
bet be abejo rizika visada yra, ypac su kinieciais.
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 18, 17:53)
Siunčiausi iš Next, dydį nešioju 39, tai ir siunčiausi 39, tiesiog rizikavau, nors ir bijojau aišku unsure.gif  dar buvau atsiliepimų skaičiusi, kad daugumai atitiko dydžiai iš ten (čia prieš naujus metus, o dabar kai žiūrėjau naują kolekciją, tai jau mano batelių nėra, o ir dyžiai jau angliškais variantais surašyti, t.y. 5, 6). Čia tas siuntimas manau kaip loterija, nes mano sesuo pasimatavo mano batelius, tai jai jau niekaip netiko tie batai... jos koja labai siaura, tai nebegražiai pirštai į priekį išlenda. Jei būtų uždari, tai manau abiems tiktų vienodai. Tai vat.
O dėl to prietaro, tai jei kas tiki, geriau tada uždarus ir pirkti, o kas netiki - bet kokius. Aš kaip sakau - kaip galvoji, taip ir yra wink.gif

Tiesiog siuntimuisi kainos patrauklesnės ir pasirinkimas didesnis, taigi gal ir aš surizikuosiu, beda ta, kad kol kas nerandu nieko tinkamo, o jei randu tai didžiausias dydis 39, mano kaip ir toks, bet bateliam rinkčiausi 40, kad tikrai nebūtų maži.. smile.gif
Reiks pasidairyti next'e 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2012 01 18, 17:10)
Tiesiog siuntimuisi kainos patrauklesnės ir pasirinkimas didesnis, taigi gal ir aš surizikuosiu, beda ta, kad kol kas nerandu nieko tinkamo, o jei randu tai didžiausias dydis 39, mano kaip ir toks, bet bateliam rinkčiausi 40, kad tikrai nebūtų maži.. smile.gif
Reiks pasidairyti next'e  4u.gif

oi aš irgi ilgai labai ieškojau, kol radau ko noriu doh.gif smile.gif bet jei bus per dideli ir smukinės, tai irgi nelabai patogu g.gif na bet jei uždaru priekiu, tai galima ir pagudrauti, kad nesmukčiotų smile.gif
sėkmės paieškose 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri netycia matet tokius ar panasius batelius g.gif Fuksija spalva man reikalinga doh.gif arba gal zinote kur galima uzsisakyti???
user posted image
Atsakyti
beieskodama savo papludimio vestuvems tinkamu ''sliopkiu'' , tiek groziu radau , kad emiau gailetis, jog tuoksiuos su lygiapademis blush2.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Gal kam pravers 4u.gif
BATELIAI SU NUOLAIDA ČIA
IR ČIA
Atsakyti
Aš irgi ieškau visokių batelių savo vestuvėms. smile.gif Kol kas dar neturiu suknelės, tai labai nesukubu, nes reikės prie jos derinti wink.gif Tačiau turiu tokių keletą puslapiukų, kurie man itin patinka. Aš mėgstu batukus tokius.. ne kaip visų wink.gif daugiau gal retro. ir dievinu mėlyną spalvą. Todėl nenustebkit,kad dauguma batų - mėlyni wink.gif

user posted image

Rožiniai batukai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strikpastrik: 23 sausio 2012 - 17:14
[quote=strikpastrik,2012 01 23, 18:12]
Aš irgi ieškau visokių batelių savo vestuvėms. smile.gif Kol kas dar neturiu suknelės, tai labai nesukubu, nes reikės prie jos derinti wink.gif Tačiau turiu tokių keletą puslapiukų, kurie man itin patinka. Aš mėgstu batukus tokius.. ne kaip visų wink.gif daugiau gal retro. ir dievinu mėlyną spalvą. Todėl nenustebkit,kad dauguma batų - mėlyni wink.gif

user posted image

As situos esu nusiziurejusi, bet galvoju, kad gal kulnas per daug aukstas, labai koja pavargs..
Atsakyti
QUOTE(Jieva-pieva @ 2012 01 23, 21:45)
QUOTE(strikpastrik @ 2012 01 23, 18:12)

As situos esu nusiziurejusi, bet galvoju, kad gal kulnas per daug aukstas, labai koja pavargs..

o kiek cm kulnas? matosi, kad platformytė yra, tai jau automatiškai pats kulniuko aukštis mažesnis, o ir taip su platforma batas patogesnis, nes neatsimuša padai taip skaudžiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pufaike: 23 sausio 2012 - 22:36
QUOTE(strikpastrik @ 2012 01 23, 18:12)

Kokie ši nuostabūs wub.gif
Atsakyti