Na, tai kaip gi merginos sekasi su tais vestuviniais bateliais?
QUOTE(rudaake20 @ 2011 06 22, 15:36)
Na, tai kaip gi merginos sekasi su tais vestuviniais bateliais?
nusipirkau akropoly beveik svajoniu batus, taciau turbut grazinsiu, nes neisbusiu visa diena su tokiais ir vel batu nebeturesiu
[attachmentid=214128]
na nera jie kazkuo stebuklingi, bet man patiko, kad kulnas aukstas, bet pasirodo nepatogus, bijau, kad kulnus nutrins
Papildyta:
ir cia dar is priekio
QUOTE(rudaake20 @ 2011 06 22, 16:13)
na, ikelk bent jau per maza, iziuresim ka nors
na nera jie kazkuo stebuklingi, bet man patiko, kad kulnas aukstas, bet pasirodo nepatogus, bijau, kad kulnus nutrins
Papildyta:
ir cia dar is priekio
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 22, 16:38)
rimtai nu kai vaikstau gal ir patogus, bet as kazkokia baime isivariusi, kad jei su uzkulne, tai batas butinai nutrins vistiek juk jie nera odiniai ir visai minkstuciai
na, as planuoju su jais buti, o vakarui turiu kitus, kurie yra dar rizikingesni, bet kulnas patogesnis tik ne mano idealas
QUOTE(rudaake20 @ 2011 06 22, 16:41)
na, as planuoju su jais buti, o vakarui turiu kitus, kurie yra dar rizikingesni, bet kulnas patogesnis tik ne mano idealas
kodel rizikingesni? na kazi kazi ar mes su tokiais po pievas pabraidysim
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 22, 16:44)
kodel rizikingesni? na kazi kazi ar mes su tokiais po pievas pabraidysim
na, jie is vis nekokybiski, o po pievas prasysiu, kad brangusis nesiotu
pasiuvo ir man batelius, bet man kažkas juose ne taip ... Manau kad vis gi pirksiu paprastus baltus laivelius, nes visi tie pribambasai kaip kaspinėliai ne man
neina įkelt foto, labai didelė
neina įkelt foto, labai didelė
QUOTE(Kostela @ 2011 06 28, 13:48)
Labas mergaitės, o kur jūs pirkot tuos batelius, as Klaipėdoje iš vis nieko narandu. Vestuvės jau liepos 9d. o bateliu nerasta. Jau pradedu panijuoti. O norėčiau būtent tokių pačių kokius judvi nusipirkot.
Klaipėdoje vestuvinių batelių yra salone "Pelenė".
QUOTE(dr. @ 2011 06 23, 15:59)
gal kuri uzmatet lietuviskose parduotuvese royal blue spalvos bateliu ... ?
Aha, pasvajok ieškojau ir aš tokių: apeita visas Akropolis, Ozas, Panorama, VCUP, Europa, Gariūnai, PArko išparduotuvės ir visa eilė smulkesnių.
Reziume tokia: įmanoma rasti vienas kitas basutes tos spalvos, bet jos bus arba su juodu arba nesubtilios arba šiaip kokios nekokios. Nemažai Royal Blue spalvos basučių buvo Batų kalne Žirmūnuose, bet toookios aukštos ir nepatogios :
Dar VCUP'e vienoj parduotuvėj, nepamenu kaip ana vadinas, buvo vieni batukai, bet dekoruoti juosta pilka ala gyvatine, tai suprastina labai. Taigi, nusispjoviau ir nusipirkau dvejus baltus batukus Batų centre (Gedo 9).
Išvis, net su baltais batais bėda : arba klaikūs, arba nepatogūs arba išvis apie nieką tokie.
sveikos,
Man reikėjo paprastų batelių laivelių, su neauštu kulniuku. Tad galiu pasakyti visoms, kas ieško tokių, Vilniuje Salone ANGELO MIO radau idealius
ANGELO MIO SALONAS bateliai
nei kaune, nei vilniuje parduotuvėse nieko panašaus neradau. Žinau, kad problema kas ieško mažo kulniuko, klasikinių batelių
Labai džiaugiuosi
Man reikėjo paprastų batelių laivelių, su neauštu kulniuku. Tad galiu pasakyti visoms, kas ieško tokių, Vilniuje Salone ANGELO MIO radau idealius
ANGELO MIO SALONAS bateliai
nei kaune, nei vilniuje parduotuvėse nieko panašaus neradau. Žinau, kad problema kas ieško mažo kulniuko, klasikinių batelių
Labai džiaugiuosi
Laba merginos gal kuri uzmatet kur butu galima isigyti kiek ilgesniu su aukstu kulniuku vestuviniu bateliu?