Sveikos, Gal kas galite pagelbeti, esu cia naujoke. Noriu issiuvineti paveiksliuka vestuviu metrikia skyrelio pats pirmas paveiksliukas, labai neaiski shemute tenais. gal kas turite aiskesne? kur labiau matosi ir aiskiau? Buciau labai dekinga, jei pagelbetumete
Sveikos,
Gal kas galite pagelbeti, esu cia naujoke. Noriu issiuvineti paveiksliuka vestuviu metrikia skyrelio pats pirmas paveiksliukas, labai neaiski shemute tenais. gal kas turite aiskesne? kur labiau matosi ir aiskiau?
Buciau labai dekinga, jei pagelbetumete
Aciu, radau kaip pasididinti, bet dar vienas klausimelis, tai tada tiesiog su desiniu peles klavisu izsisaugoti ji? ar kazkaip kitaip ten eina parsisiusti, nes kai issisaugau ta pasididinta, man tas pats gaunasi... vistiek nelabai aiskiai matosi
Aciu, radau kaip pasididinti, bet dar vienas klausimelis, tai tada tiesiog su desiniu peles klavisu izsisaugoti ji? ar kazkaip kitaip ten eina parsisiusti, nes kai issisaugau ta pasididinta, man tas pats gaunasi... vistiek nelabai aiskiai matosi
Sveikutės,noriu iškart atsiprašyti ir paprašyti kuri turite aguonos schemute kažkada mačiau rodė išsiuvinėta skirtuką ir lyg knygele su ją, neisisaugojau o daba baigiu išvarvint akis ir nerandu ačiū už pagalba